•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.

Læs månedens menu herunder:


 Menu for oktober 2017:

Mandag

Forret


Cremet suppe på blomkålsuppe, letrøget kammusling, karryolie og maltcrumble
eller
Stegt torsk, jordskokker, citronfløde og estragon

Hovedretter

Svineskank braiseret med øl og rosmarin, hertil cremet polenta samt ristet æble og grønkål
eller
Kalvesteg med ristede efterårssvampe samt kalvesky med trøffelolie

Dessert
Mørk chokolademousse, brombærsorbet og mandelbrud

Tirsdag

Forret

Ristet kuller på beurreblanc med rødløg og peberrod
eller
Rilette af vildand, pesto af tranebær samt vintersalater og svampemayo

Hovedretter

Unghanebryst, cremet græskar, gratineret fennikel og hønsesky med citron og timian
eller
Dyrekølle på beder med citron og urter samt vildfløde

Dessert

Syltede kumquats, iscreme med tonkanød samt sprød marengs

Onsdag

Forret

Hjemmerøget laks fra Færøerne, kompot af æble og løg samt frisk fennikel
eller
Jomfruhummer bisque, dampet rødspætte og grøn olie

Hovedretter

Svinenakke fra Grambogård hertil spidskål og grønkål med syltede skalotter og flødesauce på skyen
eller
Okseculotte, langtidsbagt selleri med trøffel og stegt porto bello samt smørpisket kalvesky

Dessert

Hvid chokolade brownie, havtorn sorbet og brændt chokolade

Torsdag

Forret

Skindstegt kulmule, lun dildremoulade og sprødt rugbrød
eller
Fasanbryst, frikasse af ristede majskerner og grønkål med rygeost samt råmarinerede blåbær

Hovedretter

Kalvetykkam, persillerødder i persillesmør, kantarelfløde og syltede tyttebær
eller
Langtidsstegt inderlår af Grambogård gris hertil puffede svær, brændt kål og sauce på stegeskyen pisket med smør og citron

Dessert

Æblesorbet med estragon, syltede æbler, bagt marcipan samt syrlig vanillecreme

Fredag

Forret

Rimmet laks fra Færøerne, rygeostemayo, frisee og syltede løgskaller
eller
Souffle af lyssej hertil muslingefløde, maltcrumble og urtesalat

Hovedretter

Rødvinsbraiseret onglet med perleløg og svampe serveret i sauce hertil rosmarin scone
eller
Lammeculotte stegt med ingefær og citron hertil mild peber/citron sauce samt braiseret spidskål

Dessert

Cremet hasselnød, chokoladefondant og is på brunet smør


 

Restauranten har åbent:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?