•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.

Læs månedens menu herunder:


 Menu for juni 2017:


Mandag


Forret
Grønne asparges, pancetta, sennepsvinaigrette, sprødt rugbrød og urter
eller
Hjemmerøget Færøsk laks, dildmayo, nye løg og grillet agurk


Hovedretter
Grillet unghane, rå rabarber, salater i mormordressing med vores egen eddike og hønsecreme
eller
Dansk kalvesteg, blommetomater i røget olie samt persillefløde


Dessert
Jordbær fra Rokkedyssegård, iscreme på tonkanød samt krystalliseret chokolade


Tirsdag

Forret
Citronsyltet artiskok, nye salater, røgede små tomater, mayo på løgtoppe samt ristet kyllingeskind
eller
Smôgens rejer, smørstegt rugbrød, pisket urtecreme og letrøgede nye kartofler fra Rokkedyssegård


Hovedretter
Skindstegt multe, grøn skalottesauce på fiskefumet, ristet broccoli med masser af urter, salte mandler og grillet citron
eller
Kviefilet, grønne bønner og grillet squash med skalotteløg samt fløde sauce af soltørrede tomater


Dessert
Koldskålsmousse med hvid chokolade, saltet karamel og friske bær


Onsdag

Forret
Stegt laks, rygeost hollandaise, lune radiser og askeolie
eller
Letrøget oksetatar med cognac, dildsyltet agurk og sennep samt sprøde chips og salater i vinaigrette


Hovedretter
Svinenakke stegt med citron og timian, forårsløg og asparges med duxelle, samt smørpisket estragonsky
eller
Oksetyksteg, nye gulerødder glaseret i urtesmør, syltede rabarber og oksefløde med sennep


Dessert
Sorbet af ananas og basilikum med sprød marengs, vaniljecreme og brændt chokolade


Torsdag

Forret
Hjemmerøget makrelfilet, citronmayo, syltede grønne jordbær og karse
eller
Pankostegt rødspætte, cremet hvidløg, syltede rødløg og urter


Hovedretter
Glaseret svinenakke, nye gulerødder, løgtoppe og brøndkarsecreme
eller
Kalveculotte, rød og grøn spidskål stegt med citrus


Dessert
Panna cotta, rabarbergranite, syltede rabarber og knust lakridsmarengs



Fredag

Forret
Rimmet lyssej, brændt spidskål. fennikel og grøn mayo
eller
Quenelle af færøsk laks på muslingefløde med dild og rå gulerod


Hovedretter
Langtidsstegt kalvetykkam på polenta med KolleKolle ost, grillede asparges og morkelfløde
eller
Grillet andebryst, råsyltede hindbær, nye ærter og små rødbeder samt glace pisket med smør og tilsmagt med hindbær


Dessert
Jordbær consommé med mynte og honning, hvid chokoladeiscreme og sprød tuille

 

 

Restauranten har åbent:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?