•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.

Læs månedens menu herunder:


 Menu for august 2017:


Mandag


Forret
Kold agurkeconsomme, letrøget kammusling, radiser og rygeost
eller
Ristet Færøsk laks på cremet græskar hertil kapers smør med citron og urtesalat

Hovedretter
Grillet svinenakke, puffede svær, nye gulerødder og hvidløgscreme
eller
Dansk kalvesteg på kompot af nye løg og estragon hertil sennepsfløde og langtidsbagte tomater


Dessert
Brombær fra Rokkedyssegård, karameliscreme og marengs


Tirsdag

Forret
Gratinerede svampe med gedeost på smørristet crouton samt frisk fennikel med vinaigrette
eller
Varmrøget kuller, rygeostemayo, olie på grønne løg samt granatæble


Hovedretter
Langtidsstegt kalvetykkam med stegt græskar og portobello samt kalvefløde med timian
eller
Andebryst med ristet skind, frikasse bønner, smør og urter samt andesky med kirsebær

Dessert
Rødgrød, hvid chokoladecreme, granite af hyldeblomst samt saltkaramel


Onsdag

Forret
Stegt multe, fennikel hollandaise, lune radiser og askeolie
eller
Dild syltet torsk, salat af valnødder og æble samt dildmayo og radiser


Hovedretter
Grillet unghane, på byg”otto” med kantareller og porre samt urtefløde
eller
Oksetyksteg, cremet og stegt selleri, oksesky med solbær samt crudité


Dessert
Grillede syltede ferskner med sorbet af lagen samt vaniljecreme med tonkanød


Torsdag

Forret
Rørt tatar af okse med vores egen pickles, sprøde kartofler og søde løg
eller
Dampet rødspætte på muslingerisotto med safran samt sprøde rodfrugter


Hovedretter
Grillet svinemørbrad, stegt broccoli, parmesanfløde og saltede mandler
eller
Kalveculotte på kål og majs som timbale samt syltet havtorn og kalveglace med trøffelolie


Dessert
Syltede kirsebær, mandeliscreme og ”gode råd”



Fredag

Forret
Ceviche af lyssej, Smôgens rejser, askeolie, syltet æble og karse
eller
Stegt tatar af dagens fisk rørt med sennep og krydderurter på dildfløde


Hovedretter
Stegt laks fra Færøerne, polenta med Kollekolle ost og rosmarin samt beurre blanc på grillede pebre med masser af persille
eller
Braiseret oksebryst, nye gulerødder og løg i peberrodsmør hertil, cremet sauce på skovsvampe


Dessert
Hindbærparfait, friske hindbær og brændt chokolade

 

 

Restauranten har åbent:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?