•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.


Læs månedens menu herunder:


 Menu for april 2018:

 

Mandag

Forret
Marmoreret torsk med oxyderet agurk og dildolie
eller
Kalvetatar med røget æggeblomme og estragonmayo

Hovedretter
Økologisk unghanebryst med kejserhatte og svampe emulsion
eller
Langtidsstegt kalveculotte med grillet spidskål og æble/nødde vinaigrette

Dessert
Mille fuille lagt af pandekager og hvid chokolade hertil havtornsorbet


Tirsdag

Forret

Svampebouillon med oksehaler og pankotuilles
eller
Confiterede jordskokker med cruditè og citronmayo


Hovedretter
Dagens fisk med saltbagt rødbede og estragon
eller
Sprængt oksespidsbryst med peberrod og gremolata


Dessert
Hvid chokolademousse med passionsfrugt og karamel



Onsdag

Forret

Tatar af laks fra Kvaroy serveret med ørredrogn og crumble
eller
Skagensskinke med syltede græskar og sprød parmesan


Hovedretter
Grillet Endive med blå kornblomst moden pære og valnødder
eller
Oksefilet stegt med kærlighed hertil gulerospurè og anissauce


Dessert
Mazarinkage med verbenamarengs og sorbet



Torsdag

Forret

Rejecocktail a la Kollekolle
Søkogte rejer,syrnet fløde og grillet hjertesalat
eller
Enebærrøget hjorteinderlår med rygeost og tranebær


Hovedretter
Lammeculotte med rosmarin og sorte hvidløg
eller
Pochetta med coleslaw af glaskål og æbler


Dessert
Brownie med fed karamelis og kumquat


Fredag

Forret

Hørøget laks fra egen produktion med purløgscreme og friterede kapers
eller
Gravad oksefilet med Kollekolle ost og pesto


Hovedretter
Helstegt vagtel i cremet estragon med brændte gulerødder
ell
er
Oksetyksteg med ratatouilles og salvie


Dessert

Citrus-citrus-citrus

Lime semi fredo-grapefrugtflæsk-candiseret citron


 

Restaurantens åbningstider:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?