•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.


Læs månedens menu herunder:


 Menu for februar 2018:

 

Mandag

Forret
Cremet jordskokkesuppe æble, brunet smør og sprød persille
eller
Kalvetatar med kapers løg og mild Dijon

Hovedretter
Unghanebryst fyldt med svampe serveret med rosmarinsauce
eller
Shortribs braiseret i mørk øl hertil kartoffelpuré

Dessert
Bananpuff med vaniljeiscreme og chokoladesauce


Tirsdag

Forret

Koldrøget laks med pocheret æg og spinatcrumble
eller
Oksehaler lagt som terrin med porre og peberrodsskum


Hovedretter
Grillet blomkål med brunet smør og lagret KolleKolle ost
eller
Helstegt oksefilet med grillerier, soya og lun tomatchutney


Dessert
Lime cheesecake med hindbær og gin



Onsdag

Forret

Rimmet torsk fra Langø med beder, citronemulsion og sprødt rugbrød
eller
Stegt kyllingelever med sprøde salater og tranebær


Hovedretter
Havtaske stegt på ben med æble og jordskok
eller
Porchetta med gnocchi i hav af urter og citron


Dessert
KolleKolle’s øllebrød med hvid chokolade
Syltet appelsin og nøddeknas


Torsdag

Forret

Små forårsruller med tun, wasabicreme og rødder
eller
Avokadoterrin serveret med rejer, dildolie og rugflager


Hovedretter
Lammeskank med grov rodfrugtmos, rødvinssauce og sprøde rødder
eller
Indbagt svinemørbrad med krydderurtesauce og variation a blomkål


Dessert
Marengs lagt med granatæble, chokolade og sorbet


Fredag

Forret

Smørstegt sandart med selleripuré og karse
eller
Rørte torskebukser med purløg og kapers


Hovedretter
Skiver af kalveculotte med confiteret hvidløg og bagte pastinakker
ell
er
Dampet laks med fennikel, basilikum og citronsauce


Dessert
Chokolade fudge kage med peanut-karamel- iscreme



 

Restaurantens åbningstider:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?