•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.

Læs månedens menu herunder:


 Menu for december 2017:

Mandag

Forret


Confiteret and med salater, tyttebær & dijonmayo
eller
Kolle`s ”æbleflæsk” sprødt, sødt & salt

Hovedretter

Spoleben med rodfrugter oliven & smørpisket ølglace
eller
kalvetyksteg med perleløg og bacon

Dessert
Pocheret Klara Fries pære med vaniljeis & chokolade

Tirsdag

Forret


Rimmet laks med rødbede, peberrodsskum og sprød fennikel
eller
Rørt andelever med appelsinkompot & ristet rugbrød

Hovedretter

Kogt Torsk med sprød panchetta og sauce lavet på brunet smør og kapers
eller
langtidsstegt oksefilet med bagte jordskokker og rødvinssauce

Dessert

Ris a la mande rørt med mascarpone hertil Amarenasauce

Onsdag

Forret


Hjemmerøget laks fra Færøerne med salturt og lime
eller
Cremet pastinaksuppe med glaserede æbler & persille

Hovedretter

Rosastegt andebryst med grønkål, appelsinglace og nøddesne
eller
Svinenakke stegt med rosmarin & serveret med svampe og fløde

Dessert

Pandekager lagt i lag med hvid chokolade hertil banansorbet og Ingefær

Torsdag

Forret

Smørstegt sild i æble Beurre blanc med urter
eller
Tatar af okseinderlår rørt med mild dijon hertil pommes Allumettes

Hovedretter

Gråandebryst med svampefløde og skorzornerrødder
eller
skiver af kalveculotte med selleripurè og brændte løg

Dessert

Æblecrumble med cremet kanelis og figner

Fredag

Forret


Græskarsuppe med kokos, ingefær & knas
eller
braisserede svinekæber med jordskok og trøffel

Hovedretter

Unghane stegt med salvie og oliven
Hertil citronfløde og aubergine
eller
Skiver af oksefilet serveret med rodfrugtsoufflè & rødvinssauce

Dessert

Syltede svesker med anis og vaniljeiscreme


 

Restauranten har åbent:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?