Ostebord hos KolleKolle

Madfilosofi

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter. Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse.

Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske råvarer i tilberedelsen af vores mad, og bæredygtighed fylder også meget i køkkenet. Vi er desuden kendt for at have et godt køkken, og dette bekræftes i høj grad af vores mange tilbagevendende gæster. Størstedelen af vores gæster kommer her i forbindelse med konferencer og selskaber. Men vi har også a la carte gæster, der flittigt benytter restauranten både til frokost og middag.

Konferencemenu

Hver måned skifter vores konferencemenu.
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?