Seafoodaften - program og menu 2017

     
Kl.18:30                        

Program og Seafoodmenu 2017

Velkomstdrink og fiskesvær med muslingemayo

 

Kl. 19:00 Vi går til bords.
 


Forretter

Sprød kartoffel - stenbiderrogn - yuzu/karsemayo - tørret yoghurt - rugbrød - blomsterkarse
Havtaske - skorzoner - æbleflæsk


På buffeten serverer vi følgende kolde retter

Hummersalat og syltet kål

Muslinger og fermenteret kål

Hørøget færøsk laks fra egen produktion

Blæksprutte i røget olie med saltede nødder

Dåsemad

To slags østers


På buffeten vil vi dampe og flambere samt anrette varme retter over følgende fisk og skaldyr*

Blåmusling

Hjertemusling

Knivmusling

Vongole

Kammusling

Jomfruhummer

Krabbe

Danske blæksprutter

Færøsk laks

Pighvar

Rødspætte

Havbars

Mørksej

Torsk

Knurhane

Hvilling

Kulmule

Kuller

Derudover ser vi, hvad kutteren har haft i nettet dagene op til.

Og så serverer vi naturligvis også rodfrugter, kartofler, kål, svampe, asparges, salater, saucer, dressinger og meget mere


Dessert

Fyldte krustader, pandekager, omelet en surprise, chokolade granache, crème brulée, moussekager, tærter og meget andet til at tilfredsstille den søde tand.


Ost

Danmarks største udvalg af danske oste med hjemmebagt knækbrød og forskellige syltede nødder, bær og frugter.

 

*Vi tager forbehold for ændringer, da alt er frisk fanget fisk fra dagene op til arrangementet.

Kl. 22:30
Kaffe og the bliver serveret og herefter bydes der op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco.

Kl. 02:00
           

Tak for i aften 




Værelse på KolleKolle

Book et værelse

Alle vores 77 værelser har adgang til smuk natur.

Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Fester

Skal der være fest, så lad der være fest!