• Seafood aften på KolleKolle


  • En skøn aften

     

  • Et hav af smagsoplevelser


Seafoodaften - program og menu 2018

Dette er programmet og menuen for Seafood aftenen 2018. Her kan du læse mere om Seafood aftenen for 2018.      

 

Kl.18:30                        

Program og Seafoodmenu 2018

Velkomstdrink og skagensbolde med sur-sød chili

 

Kl. 19:00 Vi går til bords.
Forretter

Marmoreret torsk med agurk og muslingemayo

Ravioli med rejer og kammusling serveret i fennikelsuppe


På buffeten serverer vi følgende kolde retter

Tuntatar med avokado, soya og ingefær

Cerviche af torsk med lime og risvin

Arranchinokugler med taskekrappe og panko

Italiensk blækspruttesalat med kærlighed

Krebsesalat med æbler og dildspidser

Rimmet lyssej med vagtelæg og beder

Tre slags østers

Hørøget laks fra egen produktion  


På buffeten flamberer, damper og anretter vi varme retter over følgende fisk og skalddyr*

Blåmusling

Hjertemusling

Knivmusling

Hummer 

Callemari 

Dorade 

Gambas

Smelt

Kammusling 

Pighvar

Rødspætte

Knurhane

Og hvad vi ellers får i nettet i dagene op til.            

Det hele serveres med salater, dressinger, saucer og hvad der ellers hører til.

Ost og dessert

Danmarks største og flottelse udvalg af danske oste. Samt et hav af kager, is og andet godt til den søde tand.    

*Vi tager forbehold for ændringer, da alt er frisk fanget fisk fra dagene op til arrangementet.

Kl. 22:30 Kaffe og the bliver serveret og herefter bydes der op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco.
Kl. 02:00 Tak for i aften 




Værelse på KolleKolle

Book et værelse

Alle vores 77 værelser har adgang til smuk natur.

Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Fester

Skal der være fest, så lad der være fest!