Vildtmenu 2016

Kl. 18.30                

Program og menu i 2016

Velkomstdrink i foyeren, serveret med vildt beef jerky og chulpe majs

Kl. 19.00

Vi går til bords

 

Forretter

Letrøget lufttørret zebra, syltede hyben, røgede løg samt emulsion af smør og estragon

 

Tærte af vilde, confiteret and, vagtelæg samt 50% fløde og Gule Kristian.



På buffeten serverer vi følgende kolde retter

Gravad krondyr - havtorn - røget mayo

Hjortepate – bacon – æble

Vildt rilette – syltet løg – rugbrød

Fasan – waldorf – friteret kapers


På buffeten vil vi tranchere, flambere samt anrette varme retter over følgende vildt

Vildsvin - gratin - helstegt skinke -pulled
Kronhjort – helstegte køller - ragout

Dåhjort - braiseret - stegt - ragout

Rådyr - rygstegt på ben - vildtdeller – farseret

Sika – Helstegte køller

Elg - barbecue - i flødesauce

Rensdyr - helstegt 

Hare – braiseret

Hjortepølser – grillede

Lama – helstegte køller

 

Vildand, vildgæs, fasan, krikand, vagtler og due - i flødesauce - braiseret - confiteret –flamberet - stegt


Samt j
ordskok, kål, rødder, svampe, græskar, nødder, salat - bagt - syltet - marineret - coleslaw - rå - dampet



Dessert

Pandekager, mousser, creme brulée, kager, is, frugt, coulis og meget andet til den søde tand.

Ost

Danmarks største udvalg af danske med hjemmebagt knækbrød og forskellige syltede nødder, bær og frugter

(Vi tager forbehold for ændringer pga. tilgangen af vildt)
           

Kl. 22.30

Kaffe/The bliver serveret og herefter bydes op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco

Kl. 02.00

Tak for i aften