Vildtmenu 2017

Kl. 18.30                

Program og menu i 2017

Velkomstdrink i foyeren, serveret med vilde kryb, beef jerky med malt mayo

Kl. 19.00

Vi går til bords

 

Kolde retter

Røget antilope, rispapir, friteret rensdyrlav, svampemayo, havtorn og timian

Rilette af vildsvin, perler af sort trompetsvamp, rygeost og syltet hyben

Mellemret

Harekebab i tørret tranebær, og harefritter samt græskar, æble og en peberrodsdip

Svampetoast med røget fasan og morkelfløde

PAUSE

Varme retter

”Æbleskive” med drys og sødt

Stegt gråandebryst, cremet polenta, stegt grønkål, brunet smør og blåbær

Medaillon af dådyrfilet på confiteret kartoffel med broken gel af danske druer og karljohan bearnaise med trøffel

Tranchering og fad serveret ved bordet ad libitum

Helstegt dyrekølle og vildsvinekølle hertil vildsky, kartofler stegt i andefedt og brændt kål

Som altid slutter vi af med KolleKolles store dessert og ostebuffet med pandekager, creme bruleer, mousser, tærter, indbagt is og meget mere

(Vi tager forbehold for ændringer pga. tilgangen af vildt)
                       

Kl. 22.30

Kaffe/The bliver serveret og herefter bydes op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco

Kl. 02.00

Tak for i aften