Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
Kollekolle set oppefra

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.

Konferencemenu

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Dobbeltværelse 3

Overnatning

Pleasure or business? Vi har plads til det hele.

Seafoodaften

Dette års Seafoodaften bliver afholdt d. 21. og 22. februar 2020 

OBS: Alle billetter til Seafoodaften er udsolgt. 

Husk at du også har mulighed for at forlænge oplevelsen ved at booke overnatning inkl. KolleKolles store morgenbuffet:

Enkeltværelse 495,- pr. nat
Dobbeltværelse til 695,- pr. nat.
Booking skal ske på info@kollekolle.dk

kl. 18:30

Velkommen

Velkomstdrink og kræmmerhus med laksetatar og løget laks

kl. 19:00

Til bords

Forretter

Variation over tun: lynstegt, tatar og terrine.
Kammuslinger med ærteskud og blomster

På buffeten serverer vi følgende

Østers
Friterede stillehavsøsters med brunet smør-mayo
Rømø østers med tonic og agurk
Limfjordsøsters gratineret med hollandaise
Cerviche af Helleflynder
Clamchowder i brød
Krebsehalesalat med æbler og chili
Salat af melon og pulpo med granatæbler, mynter og feta
Røgafdeling; hellefisk, laks, makrel, rejer, stenbider og torsk. 
Stenbiderrogn på sort blini
Sol over gudhjem og røget hajbug
Brandade af klipfisk med aioli
Confiteret blæksprutte med stegt brissel og beder
Pocheret rokkevinge med brunet smør
Gratinerede kammuslinger
Stegte argentinske rejer
Havkat bagt i bananblade med ris og varme urter
Bao med havtaske med koriander og syltede løg
Halv hummer med grillet citron og dildmayo
Farseret pighvar med trøffel
Hummer tiger lee
Friteret smelt og grønt
Moules mariniere
Pennepasta med vongole og hjertemuslinger
Fiske wellington
Rødtunge med kålskud og hummersauce
Sprødstegt rødspættefilet på siciliansk risotto
Surpreme af laks

(Alt fisken er friskfanget, men da blæsten har resulteret i en hvis usikkerhed på hvilken fisk vi kunne få hjem, tager vi forbehold for ændringer.)

Ost og dessert

Fordessert

Kokos pannacotta med brændt chokolade og limeskum 

På buffet

Ymerfromage med lakridscrumble og rugbrød
Hibiscus pannacotta
Profiterolles (stairways)
Kiksekager
Frugtlæder
Creme Brûle
Cheesecake
Pavlova
Omelet en surprice (med the)
Keylime pie
Pina Colada
Moussekager
Coulibiac
Ice station
Crepe suzette
Mazerin med brømbær og karamelganache
Ren kærlighed
Små tærter med eksotiske frugter
Chokolademousse
Hvid brownie med macadamian

Samt KolleKolles traditionsrige store ostebord. 

kl. 22:30

Disco 

Kaffe og the bliver serveret og herefter bydes der op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco.

kl. 02:00

Tak for i aften