Dobbeltværelse 3

Overnatning

Pleasure or business? Vi har plads til det hele.
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Gratis aktivitet

På cykel med Laketours

På cykeltur

Turene går langs Mølleåen og tæt på eller rundt om Bastrup Sø, Farum Sø, Furesø, Vejlesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Du kan også komme på Cykelture til Flyvestation Værløse og en tur rundt om Søndersø m.v.

Deltagerne kører stille og roligt på almindelige cykler. Man kører ikke om kap, men nyder naturen og hører historier. Alt sammen gratis!

Er man gæst på Kollekolle kan man i godt vejr få øje på Næsseslottet, der ligger lige over for på Furesøens anden bred. Næsseslottet har en spændende historie, som John Mynderup holder af at fortælle i slottets have.

Hovedbrud

Hovedbrud

På vores græsplæner finder du vores udendørs hovedbrud. Det er puslespil af forskellige arter, sværhedsgrader og i kæmpe størrelser. De er til fri disposition, når man er gæst på KolleKolle og kan let bruges som en pause i mødet eller som sjov før middagen.


Soft Golf

Soft Golf

På vores store græsplæner har vi mulighed for at sætte et spil Soft Golf op. Man behøver ikke at være en erfaren golfspiller for at være med. Golfbolden er let og hullerne, man skal ramme, er så store som hulahopringe. Det er en super sjov aktivitet, hvor alle kan være med.

Ring til vores booking og hør nærmere.