• Swimming pool

 • Motionsrum


 • Laketours

   

 • Soft golf


 • Udendørs møderum


 • Udendørs hovedbrud 

Motionsrum

Gratis adgang til vores motionsrum, med bl.a. cross-trainer, cykel, romaskine, multi-maskine, ryg-bænke, pilates bolde og trænings måtter samt bad og omklædningsfaciliteter.

Swimmingpool

I underetagen findes en dejlig indendørs swimmingpool. Tag en morgendukkert og vær frisk til dagens program. Vi har også udstyr såfremt I skulle få lyst til en gang vandbasket.

På cykeltur med Laketours. Guided tur på cykel. Blandt andet forbi Næsseslottet. Tidligere journalist, på bl.a. Berlingske Tidende, Børsen og Ekstra Bladet, John Mynderup arrangerer nu cykelture for historie- og naturelskere. Turene går langs Mølleåen og tæt på eller rundt om Bastrup Sø, Farum Sø, Furesø, Vejlesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

John Mynderup har netop åbnet sin hjemmeside laketours.dk og laver også cykelture til Flyvestation Værløse og en tur rundt om Søndersø m.v.

Deltagerne kører stille og roligt på almindelige cykler. Man kører ikke om kap, men nyder naturen og hører historier. Alt sammen gratis!

Er man gæst på Kollekolle kan man i godt vejr få øje på Næsseslottet, der ligger lige over for på Furesøens anden bred. Næsseslottet har en spændende historie, som John Mynderup holder af at fortælle i slottets have.

Søg flere oplysninger og se de omkring 400 billeder og illustrationer i galleriet på hjemmesiden www.laketours.dk
I vores aktivitetsrum har du mulighed for at spille både billard, bordfodbold og bordtennis. I receptionen udlånes diverse brætspil, spillekort og raflebægre. Derudover har vi et flot og sjovt gulv skakspil i biblioteket.

I kan også låne vores CD med pusterumsøvelser. Den er god, hvis I har brug for en aktivitet i jeres møde eller kursus, hvor I kan få strakt kroppen igennem. Der findes en tilhørende planche som viser de forskellige øvelser der gennemgås på CD'erne. Varighed omkring 7. minutter.

Der findes 3 forskellige CD'er:
 • Go'morgen
 • For ryggen
 • For ryg og skuldre


Dialoogle billedkort kan bruges til at genstarte, forny, udvikle og kvalificere kommunikation. De er gode både på tomandshånd og i små og større grupper. Kortene fremmer associationer i hjernen, giver frit løb for tankerne og gør det let at tænke kreativt. Kortene består af et sæt med 60 forskellige billeder. Billeder siger nemlig mere end 1000 ord.

Til kortene hører også en guide med 21 forskellige forslag til, hvordan man kan bruge kortene.

Eksempel

Find fælles fodslag - øvelsen er velegnet, når der arbejdes med holdninger, visioner og nytænkning.

 • Kortene spredes ud på gulvet. og deltagerne går sammen i grupper på 3-4 personer
 • Hver gruppe skal nu vælge op til 3 kort, som bedst beskriver det gode arbejdsmiljø - deres drømmescenarie.
 • Herefter præsenterer grupperne på skift billederne for hele teamet.
 • Kortene lægges ud på gulvet igen og grupperne vælger op til 3 nye kort. Denne gang skal det være billeder der beskriver, hvilke dele af deres drømmescenarie gruppen faktisk allerede oplever i hverdagen.
 • Præsentation igen for de øvrige grupper.
 • Kortene lægges ud igen og der sluttes af med at alle deltagere individuelt vælger et billede. Det skal være det billede som, de mener, bedst viser, hvad alle i teamet skal blive ved med at gøre for at værne om det gode arbejdsmiljø.

Ovenstående er blot et eksempel ud af mange, hør nærmere næste gang du booker et møde på KolleKolle.

 

På vores græsplæner finder du vores udendørs hovedbrud. Det er puslespil af forskellige arter, sværhedsgrader og i kæmpe størrelser. De er til fri disposition, når man er gæst på KolleKolle og kan let bruges som en pause i mødet eller som sjov før middagen.

 

På vores store græsplæner har vi mulighed for at sætte et spil Soft Golf op. Man behøver ikke at være en erfaren golfspiller for at være med. Golfbolden er let og hullerne, man skal ramme, er så store som hulahopringe. Det er en super sjov aktivitet, hvor alle kan være med.

Ring til vores booking og hør nærmere.

Udendørs møderum Når man holder møde på KolleKolle kan man også gøre det under åben himmel, hvor der er højt til loftet og rum til at tænke de store tanker. Det udendørs møderum er bygget af rustikke træbjælker, grønne planter og med bord og bænke til 12 personer.

Gode møder

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Overnatning

Pleasure or business? Vi har plads til det hele.

Konferencemenu

Hver måned skifter vores konferencemenu.