• Smagning.com

 •  

 • FægtningBryd koden til min dokument kasse, red min virksomhed og giv din egen en fantastisk oplevelse. 

Historien til dette Escape Game
Mit navn er Palle Topgaard, og jeg er Administrerende Direktør og ejer af “Topgaard helt uden grænser A/S”.
Læser du dette, er jeg for nyligt afgået ved døden, og har ikke nogen i pipeline til at overtage firmaet. For at firmaet kan overleve skal der bruges netop mit ypperste, og mest vanvittige koncept nogensinde. Dette findes selvfølgelig i min aflåste dokumentkasse!
I tilfældet af at jeg skulle havne i denne situation har jeg givet en masse ledetråde til hvordan man kommer ind i min kasse, men ingen af mine afdelinger er istand til at løse det. Den opgave kræver nemlig samarbejde og nytænkning, det eneste der ikke er lykkedes mig at inkorporere i min medarbejderstab.
Men måske kan I være behjælpelige og redde min virksomhed?

Besøg KBH teambuilding for mere info.

Logojagten

Skab virksomhedens nye innovative, kreative og fremtidige logo

Hvad går det ud på?
Der skal tjenes penge, mange penge!
Forskellige aktiviteter udfordrer jer i diverse elementer såsom; kreativitet, samarbejde og gruppedynamik. I skal præstere så godt som muligt for at optjene point. Disse point veksles senere til penge. Pengene skal I holde godt styr på, da I skal bruge dem til at handle for hos den omrejsende grosserer. Inden I får lov til at shoppe løs, skal I udforme en skitse af jeres logo, så I har et design at arbejde ud fra.
Når grossereren endelig får åbnet sin enorme butik skal I handle efter bedste kræmmerevne. I skal nemlig udnytte jeres hårdt indtjente penge på bedst mulig vis.
Til sidst bliver hvert logo vurderet af juryen bestående af byggekyndige, aktionærer, designere og forretningsmænd. De skal sammen finde frem til virksomhedens nye logo ud fra vurderingsparametre, der bestemmes af bestyrelsen.

Besøg KBH teambuilding for mere info.

Mordmysteriet

Skal I være detektiver for en dag? 

Hvad går det ud på?
Et mord er begået på blåkilde gods, og godsejeren ønsker kun at have de bedste detektiver! Derfor er I blevet hidkaldt for at løse mysteriet om, hvor mordet er blevet begået, hvem der har gjort det, og med hvilket våben?
Der er opsat kommando central og klargjort opklaringsmøder, hvor I som team skal gennem diverse prøvelser for at få ledetråde til at opklare sagen.
Når tiden presser på, ledetrådene skal samles og pressen ønsker en pressemeddelelse, kræver det teamets fællesskab og ressourcer at huske de mange detaljer.
I får udleveret en sagsmappe med tidsplaner og opgaver, og skal til sidst udfylde en sagsrapport, og redegøre for hvad jeres udsagn er. Herefter vil vi finde ud af hvem af jer der er de bedste detektiver!

Besøg KBH teambuilding for mere info.


brainbuzz

"Forgiftningen" er et break-the-box event, der bedst kan beskrives som et transportabelt escape room.

Det er en intens og konkurrencepræget samarbejdøvelse for 4-24 hurtigt tænkende personer med appetit på en sjov og overraskende udfordring. I 60 nervepirrende minutter kæmper et eller flere hold, for at skaffe en kur til den forgiftning, der har ramt dem. Selve aktiviteten foregår i hold af max 6 personer og udfordrer evnen til at samarbejde med opgaver, der tester en bred vifte af kompetencer.

Praktisk information:
Varighed: 90 minutter.
Anbefalet deltagerantal: 4-24 personer.
Pris: 3.995,- ex. moms pr. hold (max 6 personer) og 1.995,- for hvert efterfølgende hold.

 

Glas på bord. Aktiviteter på KolleKolle.

Skal jeres arrangement krydres med en spiritussmagning? Få Smagning.com til at hjælpe med en både lærerig, underholdende og velsmagende eftermiddag eller aften.

Lær hvordan man bedst dufter og smager god spiritus. Hør hvordan produkterne laves, hvorfor de smager som de gør, og få nogle gode historier og anekdoter med undervejs.

Klassiske temaer er whiskysmagning, romsmagning, cognacsmagning og champagnesmagning, men der er også mange andre muligheder. Prøv for eksempel en række forskellige avec'er til kaffen efter middagen, og vælg din egen favorit! 

Eksempler (alle priser er ekskl. moms): 

Tema

Pris pr deltager

Mindste fakturering

Tidsforbrug

Whisky/rom/grappasmagning, 6 genstande

240,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Cognac/Armagnac/Brandysmagning, 6 genstande

272,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Ginsmagning, 6 gin + 2 tonic

240,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Teambuilding, gæt en spiritus, 6 genstande

320,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Hvad skal vi have til kaffen? 4 forskellige avec

280,-

3.200,-

1-2 timer efter aftale

Champagnesmagning 5 forskellige

3.200,- NB: op til 8 deltagere

2.400,- pr ekstra 8 deltagere

1-2 timer efter aftale

 

Der er mulighed for at ændre antal genstande til flere eller færre end i eksemplerne. Kontakt vores booking på telefon +45 44984222 eller e-mail konference@kollekolle.dk for mere information.

Hvis I ikke har specielle ønsker til tema vælger vi et standardtema som kan tilfredsstille de fleste, f.eks. "Skotland rundt" ved whiskysmagninger.

Hvis I ønsker til andre typer spiritus eller kombinationer, så kan Smagning.com altid finde ud af noget. Det samme gælder hvis der er ønsker om at kombinere spiritus med noget spiseligt, f. eks. ost/pølse/chokolade/en hel middag, som vil blive leveret af KolleKolles kompetente køkken.

Ring til vores booking på telefon +45 44984222 for at foretage en bestilling.

Skovlyst logo

Har I brug for en anderledes pause eller afslutning på jeres kursus eller møde, så få 1 times spændende foredrag om historien bag bryggeriet Skovlyst med beskrivelse af brygprocessen og øllets unikke råvarer. Endvidere indgår der en ølsmagning med 5 udvalgte Skovlyst øl a 10 cl per pers.

Til minde om oplevelsen får hver deltager 1 gaveæske med 4 øl med hjem.

Grundprisen dækker op til 20 personer kr. 5625.- incl. Moms.
Pris pr. deltager over 20 personer kr. 187,5 incl. moms. 

Du kan bestille arrangement gennem KolleKolles booking på tlf. 44984222

 

Touchesport. Fægtning. Aktiviteter på KolleKolle.

KolleKolle samarbejder med Touchésport, som specialiserer sig i at levere top professionelle fægtearrangementer til firmaer såvel som private.

Fægtning stiller store krav til din psyke, fysik, koncentration, koordination og taktiske evner. Men her kan alle med lyst til at lege Zorro være med. Kast dig ud i fægtningens mystik og udvikl de evner, som kræves for at blive en god fægter. Og har du først lært at indleve dig helt i kampens intense dramatik, vil du finde din indre ”fægtedjævel”.

Et fægtearrangement indeholder blandt andet følgende:

 • Fægtningens mentale røde tråde
 • Forståelsen af det mentale og fysiske spil før, efter og under kampen
 • Taktik/strategi
 • Forståelse for at udnytte modstanderens kropssprog
 • Udnytte styrke og svagheder hos sig selv og modstander
 • Fægteteknik/benarbejde
 • Almen opvarmning
 • Teknisk opvarmning
 • Sikkerhedsregler
 • Gennemgang af udstyr og våben, samt iklædning
 • Gennemgang af fægtereglerne og elektronisk markering
 • Konkurrence

Konferencepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.

Hold fest hos os

Se billeder af vores forskellige festlokaler.

Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!