• Smagning.com

 •  

 • Fægtning


 • Ølsmagning ved Bryggeri Skovlyst


brainbuzz

"Forgiftningen" er et break-the-box event, der bedst kan beskrives som et transportabelt escape room.

Det er en intens og konkurrencepræget samarbejdøvelse for 4-24 hurtigt tænkende personer med appetit på en sjov og overraskende udfordring. I 60 nervepirrende minutter kæmper et eller flere hold, for at skaffe en kur til den forgiftning, der har ramt dem. Selve aktiviteten foregår i hold af max 6 personer og udfordrer evnen til at samarbejde med opgaver, der tester en bred vifte af kompetencer.

Praktisk information:
Varighed: 90 minutter.
Anbefalet deltagerantal: 4-24 personer.
Pris: 3.995,- ex. moms pr. hold (max 6 personer) og 1.995,- for hvert efterfølgende hold.

For mere information se brainbuzz.dk  eller kontakt BrainBuzz for at høre nærmere på mail: kontakt@brainbuzz.dk eller tlf. 27126065.

 

Foredrag med Thomas Flindt

Siden 2003 har Thomas levet af, at inspirere mennesker, virksomheder og teams, til et sjovere og mere motiverende arbejdsliv. Hans foredrag handler om arbejdsglæde, motivation, mindfulness, meditation eller personlig ledelse.

Arbejdsglæde og motivation

2 timers arbejdsglæde foredrag. Masser af inspiration til et sundere, sjovere og mere kreativt arbejdsliv. Arbejdsglæde er at lykkes i sit job, hver dag. Hør hvordan og hvorfor det er vigtigt at fejre de små succeser i hverdagen. Book 2 timer eller et heldagskursus med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: "Go' Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde" 

Læs mere og book direkte hos Thomas Flindt her

Mindfulness og meditation
Oplev hvordan du med nærværets kraft kan løse og transformere opgaver på en ny måde, der ikke er anstrengende. Med mindfulness møder du nuet og forandringer på en ny måde. Ved at bringe nærvær til din oprindelige måde at tænke på, vil du kunne give dig selv nye muligheder. Du lærer med andre ord at se dig selv, kollegaerne og opgaverne med nye og friske øjne. På den måde vil nye muligheder og nyt potentiale opstå. Book 2 timer eller et heldagskursus med mindfulness og meditation. Thomas Flindt har undervist i mindfulness og meditation siden 2003. 

Læs mere og book direkte hos Thomas Flindt her

 

 

Teambuildingkompagniet


iPad Movie Maker – nem måde at lave film på.

Lav jeres egen film på en iPad. Det er sjovt og utroligt nemt! I skal optage og redigere en film, hvor I skal lægge musik, effekter og tekster på. Vi hjælper jer med at finde ud af teknikken og lynhurtigt er I i gang med at producere f.eks. en reklamefilm for virksomheden, en dokumentar om det gode samarbejde i afdelingen eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige. I bruger ca. 2–3 timer på at filme og redigere og så er vi klar til at se filmen på det store lærred.

Se mere på linket her: iPad-movie maker

My name is Bond …

Vi har skrevet manuskriptet – I skal lave filmen!

Du er enten filmfotograf, filminstruktør, skuespiller, skurk – selveste Mr. Bond eller lidt a det hele. Når I producerer virksomhedens version af James Bond filmen: “Casino Royal”. Eventen er bygget op som en rigtigt filmproduktion! Inden produktionen går i gang opdeles alle i en række grupper. Grupperne skal lave hver sin del af den samlede film. Alle læser manuskriptet igennem og I uddeler selv opgaverne. Der skal vælges skuespillere, instruktører, filmfotografer, rekvisitter, sminkes skuespillere og udvælges locations til de forskellige optagelser. Vi stiller filmudstyr, kostumer, Bond effekter, våben, rekvisitter til rådighed for filmproduktionen.

Se mere her på linket: James-Bond

Vi oplever at flere og flere virksomheder ønsker at dele seminarer, konferencer og workshops med hele virksomheden. I nogle tilfælde deles disse også med eksterne samarbejdspartnere og medier. Derfor er der også en voksende efterspørgsel på arrangørsteder, der stiller faciliteter til rådighed, der kan dokumentere arrangementet. Det gør det nemlig lettere for virksomhederne, at de kan få dækket alle behov ét sted.

 

På KolleKolle dækker vi alle jeres behov. Vi tilbyder både lokaler til møder og konferencer, indkvartering, god mad og AV-video assistance under jeres arrangement på hotellet.

 

Vi kan finde den helt rigtige løsning, der passer jer. Vi klarer alt fra ren dokumentation med et kamera til fler- kameras produktion. Både hvorvidt det skal optages eller sendes direkte til modtagere i Danmark eller udlandet.

 

Skulle I være interesserede i tv-dækning, vil vores produktionspartner, AVdesign, tage kontakt til jer. Så er alt på plads, når I ankommer til KolleKolle.

Glas på bord. Aktiviteter på KolleKolle.

Skal jeres arrangement krydres med en spiritussmagning? Få Smagning.com til at hjælpe med en både lærerig, underholdende og velsmagende eftermiddag eller aften.

Lær hvordan man bedst dufter og smager god spiritus. Hør hvordan produkterne laves, hvorfor de smager som de gør, og få nogle gode historier og anekdoter med undervejs.

Klassiske temaer er whiskysmagning, romsmagning, cognacsmagning og champagnesmagning, men der er også mange andre muligheder. Prøv for eksempel en række forskellige avec'er til kaffen efter middagen, og vælg din egen favorit! Der er masser af inspiration på www.smagning.com

Eksempler (alle priser er ekskl. moms): 

Tema

Pris pr deltager

Mindste fakturering

Tidsforbrug

Whisky/rom/grappasmagning, 6 genstande

240,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Cognac/Armagnac/Brandysmagning, 6 genstande

272,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Ginsmagning, 6 gin + 2 tonic

240,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Teambuilding, gæt en spiritus, 6 genstande

320,-

3.200,-

2-3 timer efter aftale

Hvad skal vi have til kaffen? 4 forskellige avec

280,-

3.200,-

1-2 timer efter aftale

Champagnesmagning 5 forskellige

3.200,- NB: op til 8 deltagere

2.400,- pr ekstra 8 deltagere

1-2 timer efter aftale

 

Der er mulighed for at ændre antal genstande til flere eller færre end i eksemplerne. Kontakt vores booking på telefon +45 44984222 eller e-mail konference@kollekolle.dk for mere information.

Hvis I ikke har specielle ønsker til tema vælger vi et standardtema som kan tilfredsstille de fleste, f.eks. "Skotland rundt" ved whiskysmagninger.

Hvis I ønsker til andre typer spiritus eller kombinationer, så kan Smagning.com altid finde ud af noget. Det samme gælder hvis der er ønsker om at kombinere spiritus med noget spiseligt, f. eks. ost/pølse/chokolade/en hel middag, som vil blive leveret af KolleKolles kompetente køkken.

Ring til vores booking på telefon +45 44984222 for at foretage en bestilling.

Ølsmagning med Bryggeri Skovlyst

Tæt på KolleKolle ligger et lokalt bryggeri - Bryggeri Skovlyst. De brygger velsmagende øl og holder spændende foredrag.

Har I brug for en anderledes pause eller afslutning på jeres kursus eller møde, så få et 1½ times spændende foredrag. Foredraget kommer ind på historien om det lokale Bryggeri Skovlyst, beskrivelse af brygprocessen og øllets råvarer. Endvidere indgår der en ølsmagning og så får deltagerne, 1 stk. 3-pack gaveæske samt bogen ”Det danske ølsprog” med hjem.

Bestilling minimum 5 hverdage i forvejen. Bestilling kortere til i forvejen er mulig ved forespørgsel.

Du kan bestille ovenstående arrangement hos KolleKolles booking på tlf. 44984222

Brain game Brain Game er en intens konkurrence og øjeblikkelig stemningsskaber, som giver et nyt, værdifuldt perspektiv på jeres samarbejde. Det gælder om at have fælles fokus og tænke ud af boksen for at hente flest mulige point inden for en given tidsramme.

Bredden i opgaverne vækker jeres individuelle kvaliteter, og I opdager, hvordan I alle sammen har en vigtig aktie i teamets succes. Med De 9 intelligenser som afsæt forenes teamwork og personlig intelligens i opgaveløsningen: Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel?

Luften fyldes af energi og begejstring, og rummet summer af liv. I mærker, hvordan I smitter hinanden med højt humør og engagement, når jeres forskelligheder og samarbejde baner vejen mod fælles succes.

Pris: Indendørs fra 8 personer i 2 timer kr. 4.200 + 295,- pr. person

Danmarks bedste teambuildingleverandør
Brain Game faciliteres af CoastZone, som er kåret ’Årets bedste teambuildingleverandør’ de seneste tre år. Aktiviteten kan med fordel indgå som en del af jeres mødedag på KolleKolle. Konkurrencen vil uden tvivl være et anderledes afbræk, hvor I lærer hinanden bedre at kende og får fornyet energi til mødet.

CoastZone er specialister i at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker. Kontakt CoastZone på 70 77 00 77 eller info@coastzone.dk for nærmere information.

Læs mere om Brain Game.
Se film om CoastZone

Teambuilding - en god investering!

Når I bestiller et forløb med teambuilding hos SuperEvent, får I en sjov dag for hele teamet. Med fokus på det at lege, grine og samarbejde, skal kollegaerne dyste mod hinanden. Igennem et forløb med positive øvelser i teambuilding, fællesskab og samvær opnår alle medarbejdere sammenhold, motivation, trivsel og godt arbejdsmiljø. Og så får alle en fantastisk fælles oplevelse væk fra det traditionelle arbejdsmiljø.

Hos SuperEvent har vi mange ideer til teambuilding. I kan både få sociale teambuilding aktiviteter i par timer eller en hel dag. Lige meget hvad I vælger, vil timerne være fyldt med teambuilding sjove lege, øvelser, opgaver og udfordringer. Alle disse aktiviteter er nogle, der skaber det bedste sammenhold i gruppen.

Efter en indledende snak, sammensætter vi i fællesskab et godt og spændende program, som passer til lige præcis jeres gruppe. Programmet vil tage udgangspunkt i jeres ønskede målsætning for dagen.

Teambuilding ud-af-huset

I kan også få Teambuilding ud-af-huset

Vi kommer gerne til jeres firma eller anden lokation og afvikler arrangementet

Teambuilding ud-af-huset til f.eks. konferencer, møder, kick-off og andre firmaevents

 

Kontakt os nu! vi sidder klar til at besvare spørgsmål og give support ved booking på telefon 3871 1717

Læs mere på vores hjemmeside http://www.superevent.dk/teambuilding/

Touchesport. Fægtning. Aktiviteter på KolleKolle.

KolleKolle samarbejder med Touchésport, som specialiserer sig i at levere top professionelle fægtearrangementer til firmaer såvel som private.

Fægtning stiller store krav til din psyke, fysik, koncentration, koordination og taktiske evner. Men her kan alle med lyst til at lege Zorro være med. Kast dig ud i fægtningens mystik og udvikl de evner, som kræves for at blive en god fægter. Og har du først lært at indleve dig helt i kampens intense dramatik, vil du finde din indre ”fægtedjævel”.

Et fægtearrangement indeholder blandt andet følgende:

 • Fægtningens mentale røde tråde
 • Forståelsen af det mentale og fysiske spil før, efter og under kampen
 • Taktik/strategi
 • Forståelse for at udnytte modstanderens kropssprog
 • Udnytte styrke og svagheder hos sig selv og modstander
 • Fægteteknik/benarbejde
 • Almen opvarmning
 • Teknisk opvarmning
 • Sikkerhedsregler
 • Gennemgang af udstyr og våben, samt iklædning
 • Gennemgang af fægtereglerne og elektronisk markering
 • Konkurrence

Læs mere på www.touchesport.dk eller ring til KolleKolles booking på tlf. 44984222 for at høre nærmere.

Konferencepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.

Hold fest hos os

Se billeder af vores forskellige festlokaler.

Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!