smagning.com

Spiritussmagning

Skal jeres arrangement krydres med en spiritussmagning? En både lærerig, underholdende og velsmagende eftermiddag eller aften.

Lær hvordan man bedst dufter og smager god spiritus. Hør hvordan produkterne laves, hvorfor de smager som de gør, og få nogle gode historier og anekdoter med undervejs.

Klassiske temaer er whiskysmagning, romsmagning, cognacsmagning og champagnesmagning, men der er også mange andre muligheder. Prøv for eksempel en række forskellige avec'er til kaffen efter middagen, og vælg din egen favorit! Der er masser af inspiration på www.smagning.com

Eksempler (alle priser er ekskl. moms):

Tema

Startpris inkl. 10 deltagere

Pr. ekstra deltager

Tidsforbrug

Whisky/rom/grappasmagning, 6 genstande

2.500,-

220,-

2-3 timer efter aftale

Cognac/Armagnac/Brandysmagning, 6 genstande

3.000,-

265,-

2-3 timer efter aftale

Hvad skal vi have til kaffen? 4 forskellige avec

2.500,-

215,-

1-2 timer efter aftale

Champagnesmagning 4-5 forskellige afhængigt af ønsket niveau

2.100,- NB: op til 8 deltagere

2.100,- pr ekstra 8 deltagere

1-2 timer efter aftale

Der er mulighed for at ændre antal genstande til flere eller færre end i eksemplerne. Kontakt vores booking for mere information.

Hvis I ikke har specielle ønsker til tema vælger vi et standardtema som kan tilfredsstille de fleste, f.eks. "Skotland rundt" ved whiskysmagninger.

Hvis I ønsker til andre typer spiritus eller kombinationer, så kanvi altid finde ud af noget. Det samme gælder hvis der er ønsker om at kombinere spiritus med noget spiseligt, f. eks. ost/pølse/chokolade/en hel middag, som vil blive leveret af KolleKolles kompetente køkken.

Ring til vores booking for at foretage en bestilling.