• Fårehyrder


 • Soft golf

   

 • Laser lerdueskydning


 • Roning

 • Nørreskov udfordringen


 • De Ulympiske Teamlegeteam time box

Hæsblæsende og intens opgaveløsning

Hvad går det ud på?
Utallige udfordrende opgaver er placeret foran jer. I tidspres og intens gruppesamarbejde skal I koordinere og kortlægge de mange opgaver som findes i Brain Booster Box©.
I har ikke meget tid, og uret tikker!
Hvert hold får udleveret én Brain Booster Box ©. I bestemmer hvor mange teams og hvor store de skal være, men husk det skal være fair og, at vi kun finder én vinder.
Opgaverne varierer i alt fra kreativitet, logik, hukommelse og god almen viden. Ved hver opgave kan opnås 1 point.   
Dagens vinder findes ved flest opnåede point og kåres til sidst. 

orienteringsloebet

Et skræddersyet O-løb med strategi og sammenhold

Hvad går det ud på?
Løbet består af både bemandede og ubemandede poster. Det er op til hvert team at lægge en strategi for hvilke opgaver de ønsker at løbe, lunte eller gå ud til samt hvilken prioritet de skal have.
Posterne er alsidige og udfordrer jer på forskellige fokuspunkter.
Med et o-løbs kort over et givent område, kan hvert team danne sig et overblik og begynde jagten på point.
Det gælder om at skaffe så mange point som muligt for at vinde.
Det er ikke nødvendigvis de hurtigste, der smutter med sejren, da det i lige så høj grad handler om taktik og strategi
Undervejs skal hvert team være samlet og må ikke splittes eller deles op. Det giver nogle unikke muligheder for at være nysgerrig på samarbejdet og give plads til aktiv lytning og anerkendelse.
Vi ved, at alle er på forskellige niveauer. Derfor er vores orienteringsløb altid skræddersyet efter behov og forventninger.
Alle kan være med.

Besøg KBH teambuilding for mere info.

ressourceloebet

Styrker og ressourcer – hvordan forenes de?

Hvad går det ud på?
Løbet indeholder poster af forskellig karakter med alsidige udfordringer fordelt i et område mellem en start og en slut ”base”
Teamet skal i fællesskab finde ud af hvilke, og hvor mange øvelser de kan nå og ønsker at nå, indenfor en bestemt tidsperiode, for at skaffe så mange point som muligt.
Det gælder nemlig om at vinde, men spørgsmålet er: ”Hvad er jeres strategi for at nå målet?”
Med hjælp fra en af vores instruktører, skal I lægge en plan og en strategi for hvordan I vil bevæge jer rundt på området, samt hvilke poster I vil forsøge at løse – Hvert team vil få udleveret et kort, der viser hvor posterne er placeret, samt en kort aktivitetsbeskrivelse.
Teamet skal derfor i fællesskab italesætte deres ressourcer, så alle kræfter bliver sat ind de rigtige steder.
Måske er den plan de har lagt ikke den ‘rigtige’, og hvad gør de så?

Besøg KBH teambuilding for mere info.


The bond quest

Tør I tage kampen op mod ærkeskurken ”Le Chiffre”

Hvad går det ud på?
James Bonds ærkefjende Le Chiffre er notorisk kendt for sit anspændte forhold til Bond og har lagt skumle planer for at teste jeres evner til det yderste. I nattens mulm og mørke har han lænket en tikkende kiste fast til en af Bonds kollegaer, og med Le Chiffres velkendte hang til sprængstoffer, kan det kun betyde én ting.
Nu starter en hæsblæsende mission gennem Københavns gader for at finde en række cifre, der kan låse den tikkende boks op, så bomben kan desarmeres og Bonds kollegaer reddes. Le Chiffre har dog ikke tænkt sig at gøre det nemt for Bond og teamet, så for at gøre sig fortjent til de altafgørende cifre har skurken planlagt 4 katastrofer der truer menneskeligheden og udfordrer teamets samarbejdsevner.
Missionen lykkes kun gennem logisk tænkning, problemløsning og
fingersnilde hvor hele teamets kompetencer sættes i spil, så I altid er et skridt foran.

Besøg KBH teambuilding for mere info.

5-kampen

Tænd gnisten i teamet og mærk vigtigheden af, at arbejde mod samme mål.

Hvad går det ud på?
I firma femkampen dyster I imod hinanden i fem udvalgte aktiviteter der skal udfordre teamets samarbejdsevne, puste til konkurrenceånden og ikke mindst give smil på læben. Alle får en sjov og anderledes oplevelse, men kun et enkelt hold får håneretten med hjem i bagagen.
Vores firma femkamp er udviklet med det formål at få tændt gnisten i jeres team og se ens kollegaer i en anden kontekst. Aktiviteterne udfordrer jer på logisk tænkning, kommunikation, hukommelse, kreativitet og koordination. Ikke mindst vil firma femkampen vise deltagerne, hvor meget det betyder at trække i den samme retning og arbejde mod samme mål.  

Besøg KBH teambuilding for mere info.

Tracking

Når startskuddet lyder er stemningen intens, fængende og ikke mindst konkurrencepræget

Hvad går det ud på?
Spillet ”Tracking” er bygget op i 2 elementer. Basen og agenterne. I hvert team er der 4 personer hvoraf 2 starter i basen, og 2 starter som agenter. Der spilles 2 halvlege, således alle forsøger sig som aktive agenter, samt base ansvarlige.
Tracking går ud på at skaffe flere point sammen, end de andre teams.
For at kunne det, skal hvert team finde deres bedste kommunikative evner frem og samtidig kunne holde hoved koldt.
I vil nemlig blive udfordret i et utal af opgaver, der både kan skræddersyes specifikt til jeres virksomhed, men også spænde bredt i forhold til almen viden og logisk tænkning.
I fællesskab, skal basen og agenterne sammen finde frem til posterne og løse de mange opgaver undervejs.
Ved hjælp af mobiltelefoner og GPS tracking fra DJEEOS app, kan basen se hvor agenterne befinder sig, og derved guide agenterne det korrekte sted hen
Når uret begynder at tikke nedad, går den hæsblæsende jagt i gang på point og dermed sejren.

Besøg KBH teambuilding for mere info.

Hyrd får sammen

I samarbejde med Lena Munk Consult tilbyder vi det helt unikke og effektive koncept Får728® til udvikling af dit team. Når I sammen hyrder en stor flok får bliver I klogere på jeres kommunikation og samarbejde.

Konceptet er designet specielt til at optimere læring, og opgaverne på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres behov for læring. Gruppen bliver guidet gennem opgaver og løbende refleksion af en erfaren ledelseskonsulent, så kan I tage ny erfaring og læring med jer hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

 • Er det sjovt? Absolut!
 • Lærer I noget? Helt bestemt!

"Jeg er bare så glad. Det er en fantastisk følelse af at have løst alle de svære opgaver i fællesskab", udtaler en Novo Nordisk medarbejder efter at have været på folden med fårene i næsten to timer.

Udbytte:

 • Et fælles billede af hvad I gør, når I præsterer bedst
 • Styrket teamfølelse og engagement
 • Øget indbyrdes forståelse for hinanden
 • Opmærksomhed på dynamikken i gruppen og de forskellige roller
 • Inspiration til den videre udvikling af teamet.

Hvorfor arbejde med får? At reagere på forandring er en kendt udfordring for alle virksomheder, og det kan være svært at iscenesætte i et kursuslokale. Når vi hyrder får, træner vi i den grad evnen til at reagere på forandring.

Fårehyrdning kan bruges som en separat aktivitet eller integreres i dagens øvrige program og foregår i Landsbyen Pederstrup under 20 min. i bil fra KolleKolle. Vi hyrder får hele året. Der er mulighed for kaffe og kage.

Tid: 2 timer, en halv eller en hel dag. 

Deltagere: 5-50

Priseksempel (15 personer): 2 timer 9000 kr., halv dag 12.000 kr., hel dag 18.000 kr. Alle priser er angivet ekskl. moms.

Forsvindingen ved kollekolle pt.2

KIDNAPNINGEN VED KOLLEKOLLE

En gruppe unge mennesker er forsvundet fra området omkring KolleKolle. Ingen har indtil nu haft held med at bringe dem tilbage og de pårørende beder nu jer om hjælp.

Tør I tage udfordringen op?

Her får I en oplevelse som vil udfordre jeres logiske sans, viden og evne til at samarbejde, samtidig med at I får set lidt af den smukke natur i området omkring KolleKolle.

For at afdække mysteriet vil I møde en række gåder og udfordringer af vidt forskellig karakter – det gælder altså om at trække på alle deltagere, hvis I skal nå til bunds i mysteriet. I har dog ikke mere travlt end at I kan nå at nyde landskabet imens.
Her får I elementer fra de populære escape rooms kombineret med en god gammeldags skattejagt og en god historie - så bliver det da ikke bedre!

Praktisk information:
Varighed: Aktiviteten tager 1½-2 timer.
Anbefalet deltagerantal: 6-40 personer

Pris: 3.995 ex. moms pr. hold a 6-10 personer.

Deltagerne anbefales at have praktisk fodtøj på og tøj efter vejret.
Aktiviteten foregår i kuperet terræn, men er ellers ikke fysisk krævende.

 

Nørreskov udfordringen - efterårstræer

KolleKolles team har udviklet denne sjove udfordring, hvor alle har mulighed for at deltage. Her bruges vores skønne omkringliggende natur og deltagerne får lidt historie, kombineret med frisk luft og motion.

Turen foregår i vores nabo skov - Nørreskoven. Undervejs bliver holdene udfordret på deres kreativitet, samarbejdsevner og viden.

Hvert hold får udleveret en rygsæk indeholdende et kort, diverse remedier som skal bruges undervej, spørgsmål som skal besvares i løbet af gåturen samt en kildevand - og så er det ellers bare afsted.

Turen afsluttes selvfølgelig med en præmie til det vindende hold.

Praktisk information:
Turen tager i alt ca. 3 timer
Praktisk fodtøj og tøj efter vejr og vind anbefales
Maximum 30 personer
Pris: DKK 75,- pr. person

Robåd, teamwork, aktiviteter, furesøen

Er I et team, der skal tømres bedre sammen, en ledelsesgruppe, der skal lære at fungere via team work, eller anden form for gruppe, der trænger til et afbræk i jeres arbejde, er roning en oplagt mulighed. For at få fremdrift i en båd, skal besætningen kunne arbejde sammen og i takt. Og så får I rørt jer og kan nyde den skønne natur omkring Furesøen.

Et forslag til arrangement kunne være, at vi mødes i roklubben Furesø ved Farum Marina, gennemgår båden og sikkerhed, træner i teknik og kommandoer i vores indendørs bassin, hvor efter vi tager en rotur på Furesøen. Roklubben råder over både af flere størrelser. Der er typisk to til fire roer, og vi vil sørge for, at hver båd er bemandet med en erfaren styrmand og instruktør.  Instruktion og en tur på vandet tager typisk 2 til 3 timer og vil I afslutte turen på vandet med en øl / vand, kan denne nydes i vores klublokale, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over Furesøen.

Deltagere: min 2 – max 16

Pris: 400,- kr. per person

Minimum 4.000,- pr. arrangement

For at deltage skal man kunne svømme minimum 300 meter.

Ring til vores booking og hør nærmere.

Lerdueskydning. Sjov udendørs aktivitet på KolleKolle.

En aktivitet for alle !En perfekt aktivitet i forbindelse med f.eks. møder, teambuilding, fester m.m.

Laser lerdueskydning hvor op til 5 personer kan skyde på samme tid. Anlægget indeholder 5 autentiske haglgeværer, som er modificeret og skyder med infrarøde radiosignaler. Når en skytte rammer lerduen bliver dette registreret på den elektroniske resultattavle. Der kan spilles op til 4 forskellige spil. Det kan også benyttes om aftenen i mørke, da "duerne" kan blive selvlysende.

Priser:

1 times leje ekskl. moms kr. 3.750,-
Pr. ekstra time kr. 1.450,-

Prisen inkluderer:
Leje af skydeanlæg og instruktør.

 

På guided tur i skoven

Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle tager gerne vores gæster med på en spændende tur igennem skoven ved KolleKolle.

I samarbejde med vores lokale Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle kan I bestille en vandretur, hvor han tager jer med på tur igennem denne fantastiske skov og krydrer turen med spændende historier undervejs. Morten har en bred viden om Jagt & Skovbrug i Danmark og han er både lokalkendt og bor i Værløse.

Ring til vores booking på tlf: +45 44984222 for bestilling.

Mountain Bike nær KolleKolle

Tag på en frisk og udfordrende mountainbike tur i områdets fantastiske natur.

Rundt om KolleKolle har vi en noget enestående natur, der er det helt idéelle til en udfordrende mountainbike tur. Danmarks mest kendte mountainbikespor (Det "røde" mountainbikespor i Hareskoven) går lige forbi vores baghave.

Sammen med MTB tours, der er en lokal virksomhed, kan vi tilbyde jer leje af gode mountainbikes og tilhørende nødvendigt udstyr. Vi anbefaler at gøre brug af deres professionelle mountainbike guider - evt. inddelt på flere niveauer. Cyklerne bliver leveret og afhentet hos os efter aftale.

 

Priser og praktisk information:

Mountainbike/racercykel, inkl. hjelm og drikkeflaske      DKK 400,00 pr. cykel

ovenstående inklusiv instruktør - minimum 5 personer   DKK 500,00,- pr. cykel 

Alle cykler leveres og afhentes på KolleKolle.

Levering kan normalt ske samme dag som der bestilles, der tages dog forbehold for udsolgte dage.

Alle priser er eksklusiv moms.

 

Bestil ved at rette henvendelse i receptionen.

Bådfarten på Furesøen. Tag båden fra KolleKolle.

Et perfekt pusterum i dagens program er helt klart en tur med Bådfarten på Furesøen.

Bådfarten har anlægsplads ved KolleKolle Konferencehotel, kun 10 minutters gang i igennem den fantastiske istidsslugt. Om sommeren kan vi tilbyde vores gæster, der afholder møder eller andre arrangementer, at nyde frokosten på Furesøen. Her charter vi bådfarten og gæsterne får madkurv og drikkevarer med på turen. Vi kan endvidere tilbyde at en kok og tjener ledsager jer. Eller tag en tidlig aftentur og nyd en velkomstdrink inden middagen på KolleKolle Konferencehotel.
Ring til vores booking og hør nærmere.

Slugten ved KolleKolle Nørreskoven, Furesøen og Dybendal slugten er naboer til KolleKolle og danner en fantastisk ramme omkring stedet. Netop den omkringliggende natur giver mulighed for gå- eller løbeture, sejl tur med Bådfarten eller frokost i Pavillonen beliggende ved Furesøens bred. I receptionen er det muligt at få et kort med ruter og historien over området omkring KolleKolle.
Sæbekassebil

I grupper af 5-10 personer kan I slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit løb, når i skal bygge en Formel 1 på tid.
Samarbejdet er i fokus i denne konkurrence om den flotteste og mest stabile Formel 1 bil. En sæbekassebil lavet af pap, som én fra hvert hold til sidst skal køre om kap i, mod de andre hold. Derudover vil I lære at kommunikere og uddelegere på de forskellige områder under byggeprocessen.

Alle materialer vil blive stillet til rådighed, samt en færdig model som inspiration. En instruktør vil under hele forløbet være til rådighed, til vejledning og evt. spørgsmål. Samme instruktør vil desuden blive briefet i og om omkring jeres event, således at vi sikre at jeres målsætninger for dagen bliver indfriet.

Praktisk Information:
Minimum 2 biler.
Ved 5 deltagere pr. bil i 4 timer.  Til 9.000,- ekskl. Moms
Ved 10 deltagere pr. bil i 2 timer. Til 8.500,- ekskl. moms.

Movie Maker

Den perfekte teamaktivitet, der uanset vinkel både kan være seriøs teambuilding eller blot sjov og ballade.
I hold af 5-8 personer er I selv ansvarlige for hele processen, hvor I skal lave jeres egen version af en trailer til nogle af de største filmklassikere. 
Vi stiller udklædning, rekvisitter, iPads og redigeringsprogram til rådighed. Desuden vil en instruktør være tilstede for, at guide jer igennem forløb og redigerings processen og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Til slut vil der blive holdt ”galla præmiere” hvor alle film vil blive vidst og I får mulighed for at kåre den bedste film. I får dem selvfølgelig også tilsendt, sådan at I altid kan gense dem.

Praktisk information:
Minimum 2 filmhold.
Arrangementet tager ca. 3-4 timer.
550,- pr. person ekskl. moms. (mod tillæg kan gallapræmieren afholdes under middagen)

Gode møder

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Konferencemenu

Hver måned skifter vores konferencemenu.

Konferencepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.