• Fårehyrder


 • Soft golf

   

 • Laser lerdueskydning


 • Roning

 • Nørreskov udfordringen


 • De Ulympiske Teamlege


Hyrd får sammen

I samarbejde med Lena Munk Consult tilbyder vi det helt unikke og effektive koncept Får728® til udvikling af dit team. Når I sammen hyrder en stor flok får bliver I klogere på jeres kommunikation og samarbejde.

Konceptet er designet specielt til at optimere læring, og opgaverne på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres behov for læring. Gruppen bliver guidet gennem opgaver og løbende refleksion af en erfaren ledelseskonsulent, så kan I tage ny erfaring og læring med jer hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

 • Er det sjovt? Absolut!
 • Lærer I noget? Helt bestemt!

"Jeg er bare så glad. Det er en fantastisk følelse af at have løst alle de svære opgaver i fællesskab", udtaler en Novo Nordisk medarbejder efter at have været på folden med fårene i næsten to timer.

Udbytte:

 • Et fælles billede af hvad I gør, når I præsterer bedst
 • Styrket teamfølelse og engagement
 • Øget indbyrdes forståelse for hinanden
 • Opmærksomhed på dynamikken i gruppen og de forskellige roller
 • Inspiration til den videre udvikling af teamet.

Hvorfor arbejde med får? At reagere på forandring er en kendt udfordring for alle virksomheder, og det kan være svært at iscenesætte i et kursuslokale. Når vi hyrder får, træner vi i den grad evnen til at reagere på forandring.

Fårehyrdning kan bruges som en separat aktivitet eller integreres i dagens øvrige program og foregår i Landsbyen Pederstrup under 20 min. i bil fra KolleKolle. Vi hyrder får hele året. Der er mulighed for kaffe og kage.

Tid: 2 timer, en halv eller en hel dag. 

Deltagere: 5-50

Priseksempel (15 personer): 2 timer 9000 kr., halv dag 12.000 kr., hel dag 18.000 kr. Alle priser er angivet ekskl. moms.

 

Det er konsulentfirmaet www.lenamunkconsult.com, som står for aktiviteten.

Ring og hør nærmere på telefonnummer +45 60 82 08 62.

Forsvindingen ved kollekolle pt.2

KIDNAPNINGEN VED KOLLEKOLLE

En gruppe unge mennesker er forsvundet fra området omkring KolleKolle. Ingen har indtil nu haft held med at bringe dem tilbage og de pårørende beder nu jer om hjælp.

Tør I tage udfordringen op?

Her får I en oplevelse som vil udfordre jeres logiske sans, viden og evne til at samarbejde, samtidig med at I får set lidt af den smukke natur i området omkring KolleKolle.

For at afdække mysteriet vil I møde en række gåder og udfordringer af vidt forskellig karakter – det gælder altså om at trække på alle deltagere, hvis I skal nå til bunds i mysteriet. I har dog ikke mere travlt end at I kan nå at nyde landskabet imens.
Her får I elementer fra de populære escape rooms kombineret med en god gammeldags skattejagt og en god historie - så bliver det da ikke bedre!

Praktisk information:
Varighed: Aktiviteten tager 1½-2 timer.
Anbefalet deltagerantal: 6-40 personer

Pris: 3.995 ex. moms pr. hold a 6-10 personer.

Deltagerne anbefales at have praktisk fodtøj på og tøj efter vejret.
Aktiviteten foregår i kuperet terræn, men er ellers ikke fysisk krævende.

For mere information se brainbuzz.dk  eller kontakt BrainBuzz for at høre nærmere på mail: kontakt@brainbuzz.dk eller tlf. 27126065.

 

Nørreskov udfordringen - efterårstræer

KolleKolles team har udviklet denne sjove udfordring, hvor alle har mulighed for at deltage. Her bruges vores skønne omkringliggende natur og deltagerne får lidt historie, kombineret med frisk luft og motion.

Turen foregår i vores nabo skov - Nørreskoven. Undervejs bliver holdene udfordret på deres kreativitet, samarbejdsevner og viden.

Hvert hold får udleveret en rygsæk indeholdende et kort, diverse remedier som skal bruges undervej, spørgsmål som skal besvares i løbet af gåturen samt en kildevand - og så er det ellers bare afsted.

Turen afsluttes selvfølgelig med en præmie til det vindende hold.

Praktisk information:
Turen tager i alt ca. 3 timer
Praktisk fodtøj og tøj efter vejr og vind anbefales
Maximum 30 personer
Pris: DKK 75,- pr. person

Nørreskov udfordringen - efterårstræer Få ny energi udendørs
I samarbejde med KolleKolle tilbyder CoastZone teambuilding i øjenhøjde, der involverer og motiverer, forvandler og udvikler. Gennem aktiviteter, der sætter gang i både hoved og krop, stiller vi skarpt på samarbejde og styrken i forskelligheder.

Teambuilding med CoastZone kan med fordel indgå som en del af jeres mødedag på KolleKolle, hvor aktiviteterne tilfører ny energi til mødet. Aktiviteterne kan også stå alene som afsæt for en hyggelig dag med kollegaer eller gode venner med fokus på fælles oplevelser.

CoastZone er kåret ’Årets bedste teambuildingleverandør’ de seneste tre år, og vi er specialister i at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker. Find inspiration til aktiviteter nedenfor, og kontakt CoastZone for at høre nærmere på 70 77 00 77 eller info@coastzone.dk.

GPS Adventure
GPS Adventure er en dynamisk konkurrence med kommunikation i højsædet, hvor I udfolder jeres samarbejde på tværs af geografi. Den ene halvdel af teamet opererer fra et kontrolrum indenfor, hvor I på en skærm kan følge med i udeholdets bevægelser via GPS. De to hold kommunikerer med hinanden ved brug af mobiltelefoner, når I over to halvlege i fællesskab skal finde frem til checkpunkter og løse opgaver med stor variation og kompleksitet. Kun ved at dele viden og sammenholde informationer ude og inde, kan I knække koderne og komme stærkere og klogere i mål.

Konkurrencen kan skræddersys gennem specifikke spørgsmål målrettet jeres virksomhed eller særlige fokusområder, der relaterer sig til jeres møde eller hverdag. Herved skabes en referenceramme som rækker ud over den konkrete oplevelse.

Pris: Fra 8 personer i 3 timer kr. 4.200 + 500,- pr. person.
Læs mere om GPS Adventure eller se film om GPS Adventure.

Spot On
Omgivelserne rundt om KolleKolle er jeres spilleplade i dette aktive GPS-spil. I arbejder sammen i mindre teams og navigerer ved hjælp af en tablet, hvorpå information og opgaver automatisk toner frem, når checkpunkterne passeres. Både hovedet og kroppen sættes i gang og skaber en stemningsfuld ramme med masser af glæde og spontanitet. Ved hvert checkpunkt udfordres jeres logik og kreativitet, almene viden, frie fantasi og visuelle fortolkning. Svar og løsningsprocesser bringer jer ikke kun tættere på mål, men også tættere på hinanden.

I kan selv være med til at skræddersy opgaverne i Spot On. På en anderledes og aktiv måde skaber vi refleksion og gør jer klogere på hinanden. Samtidig sår I sunde frø til det fokus, der har betydning i jeres hverdag.

Pris: Fra 8 personer i 2 timer kr. 3.000,- + 250,- pr. person.
Læs mere om Spot On.
Robåd, teamwork, aktiviteter, furesøen

Er I et team, der skal tømres bedre sammen, en ledelsesgruppe, der skal lære at fungere via team work, eller anden form for gruppe, der trænger til et afbræk i jeres arbejde, er roning en oplagt mulighed. For at få fremdrift i en båd, skal besætningen kunne arbejde sammen og i takt. Og så får I rørt jer og kan nyde den skønne natur omkring Furesøen.

Et forslag til arrangement kunne være, at vi mødes i roklubben Furesø ved Farum Marina, gennemgår båden og sikkerhed, træner i teknik og kommandoer i vores indendørs bassin, hvor efter vi tager en rotur på Furesøen. Roklubben råder over både af flere størrelser. Der er typisk to til fire roer, og vi vil sørge for, at hver båd er bemandet med en erfaren styrmand og instruktør.  Instruktion og en tur på vandet tager typisk 2 til 3 timer og vil I afslutte turen på vandet med en øl / vand, kan denne nydes i vores klublokale, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over Furesøen.

Deltagere: min 2 – max 16

Pris: 400,- kr. per person

Minimum 4.000,- pr. arrangement

For at deltage skal man kunne svømme minimum 300 meter.

Ring til vores booking og hør nærmere.

Læs mere på: www.roklubbenfureso.dk 

Lerdueskydning. Sjov udendørs aktivitet på KolleKolle.

En aktivitet for alle !En perfekt aktivitet i forbindelse med f.eks. møder, teambuilding, fester m.m.

Laser lerdueskydning hvor op til 5 personer kan skyde på samme tid. Anlægget indeholder 5 autentiske haglgeværer, som er modificeret og skyder med infrarøde radiosignaler. Når en skytte rammer lerduen bliver dette registreret på den elektroniske resultattavle. Der kan spilles op til 4 forskellige spil. Det kan også benyttes om aftenen i mørke, da "duerne" kan blive selvlysende.

Få mere info, billeder og video om laserlerdueskydning ved at trykke her.

Priser:

1 times leje ekskl. moms kr. 3.750,-
Pr. ekstra time kr. 1.450,-

Prisen inkluderer:

Leje af skydeanlæg og instruktør.

Kontakt:
http://plenge.nu
lars@plenge.nu
Tlf.: 20 31 00 07

Plenge.nu

På guided tur i skoven

Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle tager gerne vores gæster med på en spændende tur igennem skoven ved KolleKolle.

I samarbejde med vores lokale Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle kan I bestille en vandretur, hvor han tager jer med på tur igennem denne fantastiske skov og krydrer turen med spændende historier undervejs. Morten har en bred viden om Jagt & Skovbrug i Danmark og han er både lokalkendt og bor i Værløse.

Ring til vores booking på tlf: +45 44984222 for bestilling.

Mountain Bike nær KolleKolle

Tag på en frisk og udfordrende mountainbike tur i områdets fantastiske natur.

Rundt om KolleKolle har vi en noget enestående natur, der er det helt idéelle til en udfordrende mountainbike tur. Danmarks mest kendte mountainbikespor (Det "røde" mountainbikespor i Hareskoven) går lige forbi vores baghave.

Sammen med MTB tours, der er en lokal virksomhed, kan vi tilbyde jer leje af gode mountainbikes og tilhørende nødvendigt udstyr. Vi anbefaler at gøre brug af deres professionelle mountainbike guider - evt. inddelt på flere niveauer. Cyklerne bliver leveret og afhentet hos os efter aftale.

 

Priser og praktisk information:

Mountainbike/racercykel, inkl. hjelm og drikkeflaske      DKK 400,00 pr. cykel

ovenstående inklusiv instruktør - minimum 5 personer   DKK 500,00,- pr. cykel 

Alle cykler leveres og afhentes på KolleKolle.

Levering kan normalt ske samme dag som der bestilles, der tages dog forbehold for udsolgte dage.

Alle priser er eksklusiv moms.

 

Bestil ved at rette henvendelse i receptionen eller direkte hos MTB Tours.

Bådfarten på Furesøen. Tag båden fra KolleKolle.

Et perfekt pusterum i dagens program er helt klart en tur med Bådfarten på Furesøen.

Bådfarten har anlægsplads ved KolleKolle Konferencehotel, kun 10 minutters gang i igennem den fantastiske istidsslugt. Om sommeren kan vi tilbyde vores gæster, der afholder møder eller andre arrangementer, at nyde frokosten på Furesøen. Her charter vi bådfarten og gæsterne får madkurv og drikkevarer med på turen. Vi kan endvidere tilbyde at en kok og tjener ledsager jer. Eller tag en tidlig aftentur og nyd en velkomstdrink inden middagen på KolleKolle Konferencehotel.
Ring til vores booking og hør nærmere.

Slugten ved KolleKolle Nørreskoven, Furesøen og Dybendal slugten er naboer til KolleKolle og danner en fantastisk ramme omkring stedet. Netop den omkringliggende natur giver mulighed for gå- eller løbeture, sejl tur med Bådfarten eller frokost i Pavillonen beliggende ved Furesøens bred. I receptionen er det muligt at få et kort med ruter og historien over området omkring KolleKolle.
Sæbekassebil

I grupper af 5-10 personer kan I slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit løb, når i skal bygge en Formel 1 på tid.
Samarbejdet er i fokus i denne konkurrence om den flotteste og mest stabile Formel 1 bil. En sæbekassebil lavet af pap, som én fra hvert hold til sidst skal køre om kap i, mod de andre hold. Derudover vil I lære at kommunikere og uddelegere på de forskellige områder under byggeprocessen.

Alle materialer vil blive stillet til rådighed, samt en færdig model som inspiration. En instruktør vil under hele forløbet være til rådighed, til vejledning og evt. spørgsmål. Samme instruktør vil desuden blive briefet i og om omkring jeres event, således at vi sikre at jeres målsætninger for dagen bliver indfriet.

Praktisk Information:
Minimum 2 biler.
Ved 5 deltagere pr. bil i 4 timer.  Til 9.000,- ekskl. Moms
Ved 10 deltagere pr. bil i 2 timer. Til 8.500,- ekskl. moms.

Movie Maker

Den perfekte teamaktivitet, der uanset vinkel både kan være seriøs teambuilding eller blot sjov og ballade.
I hold af 5-8 personer er I selv ansvarlige for hele processen, hvor I skal lave jeres egen version af en trailer til nogle af de største filmklassikere. 
Vi stiller udklædning, rekvisitter, iPads og redigeringsprogram til rådighed. Desuden vil en instruktør være tilstede for, at guide jer igennem forløb og redigerings processen og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Til slut vil der blive holdt ”galla præmiere” hvor alle film vil blive vidst og I får mulighed for at kåre den bedste film. I får dem selvfølgelig også tilsendt, sådan at I altid kan gense dem.

Praktisk information:
Minimum 2 filmhold.
Arrangementet tager ca. 3-4 timer.
550,- pr. person ekskl. moms. (mod tillæg kan gallapræmieren afholdes under middagen)

Gode møder

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Konferencemenu

Hver måned skifter vores konferencemenu.

Konferencepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.