Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
3 andersen

Mødepakker

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

Dobbeltværelse 3

Overnatning

Pleasure or business? Vi har plads til det hele.

Faciliteter

Swimmingpool

Swimmingpool

Som gæst på KolleKolle er der gratis adgang til vores dejlige indendørs swimmingpool. Tag en morgen- middag- eller aftendukkert og vær frisk til det næste på dit program. Vi har også udstyr såfremt I skulle få lyst til en gang vandbasket. 

Motionsrum

Motionsrum

Du får også gratis adgang til vores motionsrum, med bl.a. cross-trainer, cykel, romaskine, multi-maskine, ryg-bænke, pilates bolde og træningsmåtter samt bad og omklædnings faciliteter. Restauranten

Restauranten har plads til 200 personer og har udsigt ned til den store istidsslugt, hvor der hele sommeren går forskellige dyr.
Herfra er der direkte adgang til en dejlig terrasse, hvor vores kokke står og griller om sommeren, som supplement til frokosten.

Udenfor restauranten og barens åbningstider kan der købes sandwich, vin, øl, vand samt et mindre sortiment af spiritus i receptionen, som er bemandet 24 timer i døgnet.

Naturen 

Du kan også gå en tur i den skønne natur, der omgiver KolleKolle. I receptionen findes kort med beskrivelse af flere gå- og løbeture i den omkringliggende skov og ved Furesøen. 

Aktivitetsrum

Fritiden kan man bruge nede i vores aktivitetsrum, hvor vi stiller både bordtennis, bordfodbold og billard til rådighed.