4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.
Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Kollekolle set oppefra

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

3 andersen

Mødepakker

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Februar

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter.

Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse. Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad, desuden betyder økologi og bæredygtighed også meget i køkkenet.

Mandag

Forret

Cremet blomkålssuppe med bacon og friteret persille 

Hovedret

Kalveculotte fra Himmerland stegt over tid med brændte løg & pastinak

Dessert

Grillet ananas med brun farin hertil mørk rom & hvid chokolade
 

Tirsdag

Forret

Røget kammusling serveret med kærnemælk & dildolie 

Hovedret

Braiseret lammeskank med rødvinssauce & puré af pastinak   

Dessert

Syltede blommer med anis & laurbær, serveret med vaniljeiscreme

Onsdag

Forret

Laksetatar rørt med æbler & urter, serveret med peberrod 

Hovedret

Langtidsstegte svinekæber på creme af jordskok & trøffel 

Dessert

Brombærsuppe med portvin & syrlig sorbet

Torsdag

Forret

Svampetoast af årstidens svampe, serveret med pocheret hønseæg & sprødt hønseskind

Hovedret

Dampet torsk fra Østersøen med sauce Nage & glaseret bede 

Dessert

Pære gratin med mandel & kaneliscreme
 

Fredag

Forret

Røget laks fra egen produktion, serveret med feldsalat & peberrod 

Hovedret

Sprødstegt perlehønebryst med svampe & gulerods puré 

Dessert

Indbagt is med Italiensk marengs

Lørdag

Forret

Cannelloni af røget dådyr med rygeost & spæde salater 

Hovedret

Langtidsstegt landgris serveret med kastanjer & salvie 

Dessert

Mokka fragilité med karamel & syltede figner
 

privat person

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen.
Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Restaurantens åbningstider


Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket