Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.
Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?

Efterårets konferencemenu

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter.

Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse. Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad, desuden betyder økologi og bæredygtighed også meget i køkkenet.

Mandag

Forret

Cremet græskarsuppe med kokos, chili & fed Creme double. Hertil ristede græskarkerner

Hovedret

Kalveculotte fra Himmerland stegt over tid. Serveret med urter & citron

Dessert

Klara Fries pærer pocheret i solbær med lakrids. Hertil vaniljeis
 

Tirsdag

Forret

Kyllingelevermousse med spæde salater, på kompot af kvæder.

Hovedret

Okseskank serveret som cannelloni med siciliansk salat & KolleKolle ost. 

Dessert

Æblecrumble af coxorange. Serveret med kaneliscreme.

Onsdag

Forret

Røget torsk fra egen produktion med beder & peberrod.

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst serveret på delleri puré & stegte æbler.

Dessert

Kastanjekage med svesker & rom/rosin iscreme.

Torsdag

Forret

Svampetoast af årstidens svampe. Serveret med konfiteret æggeblomme & sprødt hønseskind.

Hovedret

Laks bagt med pesto og serveret med hummersmør & bacon.

Dessert

Mocca fragilité med sorbet af solmoden blodappelsin.
 

Fredag

Forret

Rygende varm jord skokke suppe med bacon & trøffel.

Hovedret

Poussin stegt i kasserolles, vi serverer lår & bryst.

Dessert

Bailey mousse facon KolleKolle med syltet sensommerfrugt.

Lørdag

Forret

Cannelloni af røget dådyr, med rygeost & salater.

Hovedret

Skiver af lammeculotte, serveret med julesalat & tranebær.

Dessert

Mocca fragilite med sorbet & knas.
 

privat person

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen.
Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Restaurantens åbningstider


Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket