4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.
Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Kollekolle set oppefra

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

3 andersen

Mødepakker

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Uge 34-40

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter.

Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse. Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad, desuden betyder økologi og bæredygtighed også meget i køkkenet.


Mandag

Forret

Røget laks fra egen ovn, agurk og sprødt

Hovedret

Schnitzel af dansk gris hertil ærter Francoise

Dessert

Hindbær mousse med lakrids
 

Tirsdag

Forret

Kyllingelever teriin med balsamico og sensommerbær

Hovedret

Torsk au papilotte med ris og grønt

Dessert

Mokka roulade og vanilje is

Onsdag

Forret

Gravet okseinderlår, rug & grøn mayo

Hovedret

Confiteret unghanelår hertil stegt radicchio & bacon

Dessert

Græskartærte med saltkaramel & Chantilly Cream

Torsdag

Forret

Bagt Torsk hertil blanket sauce & syltet gulerod

Hovedret

Majs kylling med majs majs og majs

Dessert

Brombær Romanoff

Fredag

Forret

Rillette af unghane med grov sennep & syltede løg

Hovedret

Grillet laks boville

Dessert

Fenna mondo med solbær broken gel & knækdej

 

Lørdag

Forret

Lakse tatar, æbler, rødløg og syrnet fløde

Hovedret

Oksefilet, røget marv og løg

Dessert

Blødende chokoladekage, rosmarin og ricotta

privat person

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen.
Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Restaurantens åbningstider

Grundet COVID-19 er restauranten kun åben for forhånds-reserverede møder og selskaber i weekenden.


Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 08.00-11.00 Kl. 08.00-11.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Lukket Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Lukket Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket