4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.
Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Kollekolle set oppefra

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

3 andersen

Mødepakker

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Marts

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter.

Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse. Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad, desuden betyder økologi og bæredygtighed også meget i køkkenet.

Mandag

Forret

Cremet jordskokkesuppe med trøffel

Hovedret

Braiseret lammeskank med rødvins sauce og puré af saltbagt selleri

Dessert

Syltede Agen svesker med iscreme, kanel og szesuanpeber

 

Tirsdag

Forret

Lakse carpaccio med Rømø østers og krydderurter

Hovedret

 Braiseret oksebryst med sur-sød fløde og porre

Dessert

Syltede blommer med anis og laurbær serveret med vaniljeiscreme

Onsdag

Forret

Oksetatar med estragon, dijon, tomat og friteret kapers

Hovedret

Ovnbagt sejfilet serveret på aubergine”caviar”, med tomat og oliven

Dessert

Grillet ananas med brun farin, hertil mørk rom og hvid chokolade

Torsdag

Forret

Røget unghane fra Graasten på feldsalat med estragonmayo

Hovedret

Smørstegt ricotta fra egen produktion med brændte løg og urter

Dessert

Æblesorbet med eau de vie 
 

Fredag

Forret

Røget laks fra egen produktion serveret med feldsalat & peberrod

Hovedret

Kalveculotte fra Himmerland  med svampe & kålskud

Dessert

Indbagt is med Italiensk marengs

Lørdag

Forret

Røget oksetyksteg med spæde salater, ramsløg og sprødt rugbrød

Hovedret

Landgris stegt med salvie & bacon serveret med kastanjer og jordskok

Dessert

Syltede blommer med anis & laurbær serveret med vaniljeiscreme
 
 

privat person

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen.
Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Restaurantens åbningstider


Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket