4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.
Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Kollekolle set oppefra

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

3 andersen

Mødepakker

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Juni

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter.

Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse. Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad, desuden betyder økologi og bæredygtighed også meget i køkkenet.
Det gør det stadig, idag gør vi det blot med måde for, at sikre dig samt os mod Covid-19. Det betyder at den ugentlige menu nu er potionanrettet og serveret med handsker på. Køkkenet har som altid handsker på under madlavning og spritter samtidigt mere af.

Denne uges menu består af: 


Mandag

Forret

Carpaccio af laks og østers med citronmayonaise

Hovedret

Lammeculotte med majs og nye kartofler

Dessert

Bayleysmousse med syrlig sorbet

Tirsdag

Forret

Røget kylling

Hovedret

Havtaske med muslingefumet og sommergrønt 

Dessert

Cheesecake ala Kollekolle

Onsdag

Forret

Varmrøget laks med asparges og urtemayonaise

Hovedret

Kalvefilet med spidskål og nye kartofler

Dessert

Chokoladekage med knas

Torsdag

Forret

Hummerbisque med torsk

Hovedret

Kylling Danoise

Dessert

Rom/rosin mazarin med iscreme

Fredag

Forret

Carpaccio af oksemørbrad med pesto og parmesan

Hovedret

Kalveculotte med ærter, asparges og gulerødder

Dessert

Kokosmousse med syrlig sorbet

Lørdag

Oplyses ved bordbestilling

privat person

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen.
Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Restaurantens åbningstider


Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket