4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.
Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Luftfoto af KolleKolle

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

3 andersen

Mødepakker

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

Vinter konferencemenu

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter.

Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse. Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad, desuden betyder økologi og bæredygtighed også meget i køkkenet.

Mandag

Forret

Cremet græskarsuppe med kokos, chili & fed Creme double. Hertil ristede græskarkerner

Hovedret

Kalveculotte fra Himmerland stegt over tid. Serveret med urter & citron

Dessert

Klara Fries pærer pocheret i solbær med lakrids. Hertil vaniljeis
 

Tirsdag

Forret

Kyllingelevermousse med spæde salater, på kompot af kvæder.

Hovedret

Okseskank serveret som cannelloni med siciliansk salat & KolleKolle ost. 

Dessert

Æblecrumble af coxorange. Serveret med kaneliscreme.

Onsdag

Forret

Røget torsk fra egen produktion med beder & peberrod.

Hovedret

Langtidsstegt svinebryst serveret på delleri puré & stegte æbler.

Dessert

Kastanjekage med svesker & rom/rosin iscreme.

Torsdag

Forret

Svampetoast af årstidens svampe. Serveret med konfiteret æggeblomme & sprødt hønseskind.

Hovedret

Laks bagt med pesto og serveret med hummersmør & bacon.

Dessert

Mocca fragilité med sorbet af solmoden blodappelsin.
 

Fredag

Forret

Rygende varm jord skokke suppe med bacon & trøffel.

Hovedret

Poussin stegt i kasserolles, vi serverer lår & bryst.

Dessert

Bailey mousse facon KolleKolle med syltet sensommerfrugt.

Lørdag

Forret

Cannelloni af røget dådyr, med rygeost & salater.

Hovedret

Skiver af lammeculotte, serveret med julesalat & tranebær.

Dessert

Mocca fragilite med sorbet & knas.
 

privat person

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen.
Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Restaurantens åbningstider


Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket