4 Knudsen

Mødepakker

Plads til fordybelse i naturskønne omgivelser.
Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.
Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Selskabspakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?
Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Kollekolle set oppefra

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

3 andersen

Mødepakker

Et godt møde kræver rum til dialog. Det rum skaber vi.

November 2020 Menu

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter.

Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse. Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad, desuden betyder økologi og bæredygtighed også meget i køkkenet.


Mandag

FORRET

Kollekolles egne varmrøget laks med citrussalat og karse

HOVEDRET

Kalveculotte med beder og kraftig glace

DESSERT

Brombærsuppe med fed vanillie iscreme

Tirsdag

Forret

Græskarsuppe med ristede kerner og pisket creme fraiche

Hovedret

Krondyrkølle med bagte rodfrugter og brombær

Dessert

Solbær pocherede pære med saltkaramel iscreme

Onsdag

Forret

Svampe millefeue med gedeost og spinat

Hovedret

Braiserede svinekæber med rodfrugtemos og kraftig glace

Dessert

Creme catalana

Torsdag

Forret

Arrancino kugle med confiteret and og svampemayo

Hovedret

Coq au riesling med mos og smørstegt crouton

Dessert

Blødende chokoladekage med appelsin/chokoladesorbet

Fredag

Forret

Kalvehale terrin med trøffelmayo, sprøde jordskokker og ribs

Hovedret

Lammeculotte med æbler, grønkål og cremet løg

Dessert

Cheesecake med kirsebær og lakrids

 

Lørdag

Forret

Fiskesouffle med blanquetsauce

Hovedret

Svinenakke med cremet svampe og grønkål

Dessert

Blodappelsintærte med brændt marengs

privat person

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen.
Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Restaurantens åbningstider

Grundet COVID-19 er restauranten kun åben for forhånds-reserverede møder og selskaber i weekenden.


Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 08.00-11.00 Kl. 08.00-11.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Lukket Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Lukket Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket