•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give dig større valgfrihed, når du skal bestille middagen. Derfor kan du selv sammensætte din menu ud fra de to forskellige forretter og hovedretter.
Vores menu er bestemt ud fra sæsonen og skifter derfor hver måned.
Du kan læse mere om
vores madfilosofi her.
Vi kan også lave vegetariske og/eller glutenfri serveringer.

 

Februar

 

Mandag

Forret
Bresaola med røget mayo & sprød parmesan
eller
Kollekolles hjemmerøgede laks med estragonmayo & frisée salat

Hovedretter
 
Skiver af grillet andebryst med svampe & brombær
eller
Langtidsstegt svinenakke med rosmarin & citron

Dessert

Marinerede blommer med fed iscreme & tonganød

 


Tirsdag

Forret
Marmoreret kulmule & kærnemælk & løgaske
eller
Cremet svamperisotto med trøffel

Hovedretter
Sprødstegt torsk på cremet sauce med rosenkål & løgpure
eller
Skiver af svineryg serveret med snegle og chorizopølse

Dessert 
Æbletærte med vaniljeis & knas


Onsdag 

Forret
Grillet laks med rødbede & kørvel
eller 
Rygende varme hønsesuppe med et hav af urter & linser

Hovedretter 
Grillet svinebryst serveret med kastanjer & timian
eller 
Kalkunbryst i Panang karry med bagte rødder

Dessert 
Chokoladedessert med karamel & tonganød


Torsdag
 

Forret
 
Cremet muslingesuppe med creme double & malt
eller
Sprængt kalvetunge lagt som terrin med peberrod & salater

Hovedretter
Smørstegt blomkål med Sauce Nage & svampe
eller
Skiver af oksefilet med pebersauce & jordskok

Dessert
Kold brombær soufflé med chokolade & sorbet

 

Fredag

Forret
Endivie salat med syltede løg & rygeost
eller 
 Tynde skiver af grillet oksemørbrad med havtorn & friteret skorzonerrod

Hovedretter 
Lammeculotte med polenta, blå munk & svampe
eller 
Svinemørbrad stegt med salvie & panchetta, hertil Belugalinser & saltet citron 

Dessert
3 x hvid chokolade

 

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

 

Restaurantens åbningstider:


Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Vildt Aften

Se menuen for årets vildtaftener her.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?