•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give dig større valgfrihed, når du skal bestille middagen. Derfor kan du selv sammensætte din menu ud fra de to forskellige forretter og hovedretter.
Vores menu er bestemt ud fra sæsonen og skifter derfor hver måned.
Du kan læse mere om
vores madfilosofi her.
Vi kan også lave vegetariske og/eller glutenfri serveringer.

 

April

 

Mandag

Forret
Smørstegte kalvebrisler med saltbagt selleri

eller
Bouillabaisse på vor facon

 

Hovedretter 
Oksefilet stegt over tid med konfiteret pastinak & brændte løg
eller
Spoleben braiseret i Dark Chokolate Ale med kartoffelpuré & urter

Dessert
Mokkafragilité med hvid chokolade & sorbet af blodappelsin

 

Tirsdag

Forret
Kollekolles hjemmerøgede laks med peberrod & sprød pastinak
eller
Bagte rødder fra Kisselgården med ricotta, sesam & rød mizuna

Hovedretter
Dampet torsk med lun peberrodscreme, sennep & løgskud
eller
Unghanebryst med polenta & rattatouille

Dessert 
Variation af pære, serveret med sorbet & chokolade

 

Onsdag 

Forret
Ceviche af helleflyndermed blodgrape & pistacie
eller 
Rørt oksetatar med Dijon & tomat

Hovedretter 
Skiver af kalveculotte med sauce Nage & urter
eller 
Havtaskehale med koriander tomat & blanchette sauce

Dessert 
Chokoladekage med karamel pecannød & fed Amarena iscreme

 

Torsdag 

Forret
 
Vitello Tonato Kollekolle med friteret kapers
eller
Røget kammusling på skum med grøn olie & salturt

Hovedretter
Smørstegt blomkål med Sauce Nage & svampe
eller
Landgris stegt på ben med pasta, tomat & parmesan

Dessert
Stegt brioche serveret med iscreme & karamel

 

Fredag

Forret
Laksetatar med æbler & soya
eller
 Gravad okseinderlår med sprøde salater

Hovedretter 
Balloutine af perlehøne serveret med svampe & salvie
eller 
lammeculotte stegt med panchetta, hertil Belugalinser & saltet citron

Dessert
5 små abrikos desserter med Grand Manier & vanilje

 

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

 

Restaurantens åbningstider:


Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Vildt Aften

Se menuen for årets vildtaftener her.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?