•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.


Læs månedens menu herunder:


 Menu for august 2018:

 

Mandag

Forret
Stegt kyllingelever med salater og glaserede brombær
eller
Cremet ærtesuppe med mynte og røget kammusling


Hovedretter
Grillet svinemørbrad i frikasse af svampe og rosmarin
eller
Unghane ballotine sat med salvie og Skagensskinke

Dessert
Danske hindbær med iscreme fra egen produktion


Tirsdag

Forret

Sø kogte rejer med estragonmayo og grillet brød
eller
Carpaccio af grillet oksemørbrad med parmesanchips og basilikum

Hovedretter
Langtidsstegt lammeculotte med polenta og blå munk
eller
Dampet torsk i hav af urter med timian og muslingecreme


Dessert
Brombærtærte med marengs og portvin



Onsdag

Forret

Kollekolles hjemmerøgede torsk med æg og karse
eller
Kaninravioli serveret med spinat og fløde


Hovedretter
Skiver af kalveculotte med brændte løg og persillecrumble
eller
Langtidsstegt svinenakke med cremet majs og parmesan


Dessert
Gratinerede sensommerbær med Sabayonne



Torsdag

Forret

Røget laks fra egen produktion med wasabi og grillet agurk
eller

Tatar af kalveinderlår med Dijon og Pommes Allumettes


Hovedretter
Skiver af oksefilet med rødvinssauce og grillet kål
eller
Perlehønebryst med ”auberginekaviar” og salvie


Dessert
3 små blommedesserter med Tonganød


Fredag

Forret

Pocheret andeæg med kantareller og persille
eller
 Grillet hjertesalat med syltede valnødder og mild blåskimmel


Hovedretter
Kalveculotte med sauce Moutarde og bagte rødder
ell
er
Citrus marineret kalkunbryst med perlebyg og KolleKolle ost


Dessert

Rabarberkage med kokos og knas

 

Restaurantens åbningstider:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?