•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give dig større valgfrihed, når du skal bestille middagen. Derfor kan du selv sammensætte din menu ud fra de to forskellige forretter og hovedretter.
Der vil desuden også være mulighed for vegetarisk og glutenfri retter.

Vores menu er bestemt ud fra sæsonen og skifter derfor hver måned. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.


Månedens menu for:



 Oktober 2018

 

Mandag

Forret
Svampetoast med grillet brioche & persille
eller
Røget laks fra egen produktion serveret med salt selleri & syltede rødløg

Hovedretter
Glaseret kalvetykkam med pebersauce & bagte rødder
eller
Kalkunbryst stegt med panchetta hertil cremet majs

Dessert
Ananas bagt med farin & rom & serveret med salt kokosiscreme


Tirsdag

Forret
Risottokugler med kalv sennep & jordskok
eller
Stegt kyllingelever med salater & brombærvinaigrette 

Hovedretter
Sprødstegt sandart med Beurre-Blanc & urter
eller
Skiver af kalveculotte med variation af løg

Dessert
”Blødende” chokoladehjerter med hindbær & vaniljeis


Onsdag 

Forret
Røget kammusling med kærnemælk & grøn olie
eller
Cremet svampesuppe med karry & basilikum

Hovedretter
Skiver af kalveculotte med brændte løg & persillecrumble
eller
Langtidsstegt svinenakke med cremet majs & parmesan

Dessert 
Tiramisu facon Kollekolle

   

Torsdag 

Forret
Kollekolle`s hjemmerøgede torsk som Brandade
eller
Gravad okseinderlår med æble & hyldeblomst 

Hovedretter
Skiver af lammeculotte med risotto & spinat
eller
Unghanebryst med estragon, cremet hønsesky & gulerødder

Dessert
Pocheret Klara Fries pære med chokoladesauce & kanelis

  

Fredag 

Forret
Jomfruhummer Bisque med geddeboller & Cognac
eller
 
 Tynde skiver af grillet oksemørbrad med estragonmayo & jordskok 

Hovedretter
Braiserede grisekinder med rødvinssauce & pastinak
eller
Sprængt oksebryst med sur/sød fløde peberrod & granolata

Dessert
Blommetrifli med Prûne, anis & makroner


 

Restaurantens åbningstider:


Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Vildt Aften

Se menuen for årets vildtaftener her.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?