•  



Konferencemenu

Sammensæt selv:
På KolleKolle ønsker vi at give dig større valgfrihed, når du skal bestille middagen. Derfor kan du selv sammensætte din menu ud fra de to forskellige forretter og hovedretter. 

Der vil desuden også være mulighed for vegetariske og glutenfri serveringer.

Vores menu er bestemt ud fra sæsonen og skifter derfor hver måned. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.


Månedens menu for:

December 

 

Mandag

Forret
Tatar af okseinderlår med rødbede & purløg
eller
Kollekolles hjemmerøgede laks med rygeost

Hovedretter 
Svinekæber i rødvin med rodfrugter & langpeber
eller
Langtidsstegt oksefilet med variation af løg

Dessert
Grillet ananas med sorbet & anis



Tirsdag

Forret
Jomfruhummerbisque med muslinger
eller
Kalvehaleterrin med syltede græskar

Hovedretter
Sprødstegt torsk med blanquet sauce & urter
eller
Skiver af andebryst med kirsebær & portvin

Dessert 
Chokolade chokolade chokolade



Onsdag 

Forret
Røget kammusling med kærnemælk & kål
eller 
Cremet pastinaksuppe med glaserede æbler

Hovedretter 
Svamperisotto med trøffel & Kollekolle ost
eller 
Lynstegt okseskulder med bearnaise & friteret selleri

Dessert 
Æblesorbet med Verbena, chokolade & knas   



Torsdag
 

Forret 
Røget kartoffel med cremedouble & beder
eller
Gravad okseinderlår med sprød parmesan & salater

Hovedretter
Glaseret svinenakke med tomat & basilikum
eller
Kalveculotte med saltbagt selleripurè & persille

Dessert
Syltede Agensvesker med kanel & vanilje



  Fredag 

Forret
Rørt friskmælksost på salater med soltørret tomat
eller 
 Tynde skiver af grillet oksemørbrad med estragonmayo friteret skorzonerrod

Hovedretter 
Unghanebryst med auberginetatar & citron
eller 
Kaninragout med kastanjer & kartoffelpurè

Dessert
Kiksekage på vor facon med figner i Marsala

 


 

Restaurantens åbningstider:


Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Vildt Aften

Se menuen for årets vildtaftener her.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?