•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give dig større valgfrihed, når du skal bestille middagen. Derfor kan du selv sammensætte din menu ud fra de to forskellige forretter og hovedretter.
Vores menu er bestemt ud fra sæsonen og skifter derfor hver måned.
Du kan læse mere om
vores madfilosofi her.
Vi kan også lave vegetariske og/eller glutenfri serveringer.

Oktober

 

Mandag

 

Forret 
Gravad okseinderlår med persillepesto & brød stegt i godt smør

eller
Cocktail af røgede rejer med feldsalat & bagte cherry tomater

Hovedretter
 Lammeculotte i dildsauce med søkogte rejer
eller
Kalveryg stegt over tid med bagte skalotter & sauce på røget marv


Dessert

 Tiramisu Kollekolle


 

Tirsdag

 

Forret

 Skiver af røget Graastenhane med rygeost & agurk

eller
Cremet blomkålssuppe med stegt torsk & knas


 
Hovedretter

 Kanarisk fiskeragout med tomat & mandler

eller
Braiseret oksespidsbryst med persillerod


 Dessert
Panna cotta med pære/citronkompot


 

Onsdag

 

Forret

 Rimmet laks med rødbede & mascarpone

eller
Tynde skiver af okseculotte med creme & ristet rugbrød

 

Hovedretter

 Unghane Danoise på vor facon

eller
Grillet laks med brændt peber & bearnaise

 

Dessert

 Sabayonnekage med svesker & iscreme


 

 Torsdag

 

Forret

 Røget laks fra egen produktion med safran, fennikel & appelsin

eller
Tatar af kalveinderlår med Dijon & Pommes Allumettes

 

Hovedretter

 Dampet torsk med kærnemælk, musling & løvstikke

eller
Dansk kalveculotte fra Himmerland serveret med løgkompot & rødvinssauce

 

Dessert

 Bagte blommer med iscreme & portvin

  

 

Fredag

 

Forret 
Røget Graastenhane som terrine med sennep & rucula

eller
 Cremet muslingesuppe med timian & tomat

 

Hovedretter

  Svine schnitzel i gul panko på tomatkompot & varme urter

eller
citrus marineret kalkunbryst med perlebyg & persille

 

Dessert 
Karamelmousse med salt kokosis & æblecrumble


 

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

 

Restaurantens åbningstider:


Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Vildt Aften

Se menuen for årets vildtaftener her.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?