•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give dig større valgfrihed, når du skal bestille middagen. Derfor kan du selv sammensætte din menu ud fra de to forskellige forretter og hovedretter.
Vores menu er bestemt ud fra sæsonen og skifter derfor hver måned.
Du kan læse mere om
vores madfilosofi her.
Vi kan også lave vegetariske og/eller glutenfri serveringer.

 

Juni

 

Mandag

Forret
Små krustader fyldt med hønsehjerter & svampe
eller
Cremet aspargessuppe med røget kammusling & dildolie

Hovedretter 
Langtidsstegt svineryg med syltede & brændte løg
eller
Kalkunbryst stegt med Dansk lardo hertil ærter Franchaise

Dessert
Jordbær med Saba & flødeis


Tirsdag

Forret
Kollekolles hjemmerøgede laks som rillette med ramsløg
eller
Asparges fra Søren Wiuff med pocheret hønseæg & purløg

Hovedretter
Sprødstegt torsk med hummersmør & urter
eller
Skiver af kalveculotte stegt med citron & løvstikke

Dessert 
Solbær pocheret pære med Lakrids & is


Onsdag 

Forret
Ceviche af torsk med sommerens spæde urter
eller 
Nye kartofler med røget æggeblomme & creme Double

Hovedretter 
Lammeculotte med polenta & brøndkarsesauce
eller 
Oksefilet stegt over tid med majs & kærlighed

Dessert 
Is kold rabarbersuppe med parfait & pandekage

 

Torsdag 

Forret
 
Røget hellefisk med spinat & trøffelrøræg
eller
Ravioli med ricotta & ærteskud serveret i urtesky

Hovedretter
Unghanebryst i citronsauce med estragon & ærte puré
eller
Porchetta Kollekolle med rosmarin & auberginekaviar

Dessert
Syrlig citrontærte med Italiensk marengs og chokoladesorbet

 

Fredag

Forret
Smørdampede hvide asparges med salturt & rejer
eller
Variation af tomater med asiatisk peber & basilikum

Hovedretter 
Saltimbocca med nye danske kartofler
eller 
Havtaske stegt på ben med Sc. Nage & dildspidser

Dessert
Chokolade chokolade chokolade

 

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle, til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så kan vi sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

 

Restaurantens åbningstider:


Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Vildt Aften

Se menuen for årets vildtaftener her.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?