•  



Konferencemenu

På KolleKolle ønsker vi at give vores mødeholdere større valgfrihed, når de skal bestille middagen. Derfor har du mulighed for selv at sammensætte aftenens menu ved at vælge mellem to forskellige forretter og to forskellige hovedretter. Derudover kan du også bestille specialkost som f.eks. vegetariske retter, glutenfrit brød, etc.

Menuen skifter hver måned, da vi ønsker at servere mad, der er lavet af råvarer der er i sæson. Du kan læse mere om vores madfilosofi her.

Private er også velkomne til at lægge vejen forbi KolleKolles Restaurant, både til frokost og middag. Ring blot inden på telefon +45 44984222, så vi kan give køkkenet besked - og for at du kan være sikker på, at der er plads.


Læs månedens menu herunder:


 Menu for juni 2018:

 

Mandag

Forret
Små krustader fyldt med hønsehjerter i svampefrikassé
eller
Cremet aspargessuppe med kammusling


Hovedretter
Langtidsstegt grisenakke med syltede og brændte løg
eller
Perlehønebryst stegt i kasserolle hertil ærter francaise

Dessert
Jordbær med flødeis og estragon


Tirsdag

Forret

Grillet røget laks med peberrod og fennikel
eller
Suppe af solmoden melon med Skagensskinke og cayennepeber

Hovedretter
Kalveculotte stegt med citron og løvstikke
eller
Grillet laks med hummersmør og krydderurter


Dessert
Solbær pocheret pære med Tongamousse og lakrids



Onsdag

Forret

Saltet torsk med basilikum og røget mayo
eller
Nye ærter på vor facon med verbena og lakserogn


Hovedretter
Skiver af oksefilet med majs og spæde grønsager
eller
Lammeculotte serveret med stegt polenta og brøndkarse


Dessert
Iskold rabarbersuppe med parfait og pandekage



Torsdag

Forret

Røget laks fra egen produktion med grillede hvide asparges

eller

Røget dådyrinderlår med hyben og små salater


Hovedretter
Unghanebryst i citronsauce med estragon og ærter
eller
Langtidsstegt oksetykkam med økologiske grønsager fra Kisselgården


Dessert
Hvid chokolademousse med blommer og hindbær


Fredag

Forret

Kaninravioli med spinat og et hav af urter
eller
 Kollekolles hjemmerøgede torsk med salturt og krydderdressing


Hovedretter
Saltimbocca med nye danske kartofler
ell
er
Kalkunbryst med kokos og rød karry


Dessert

Bitter chokoladekage med sorbet og små kys


 

Restaurantens åbningstider:

Mandag-Fredag Lørdag Søndag
Morgenbuffet Kl. 06.30-09:00 Kl. 07.30-10.00 Kl. 07.30-10.00
Frokost Kl. 12.00-13.30 Kl. 12.00-13.30 Lukket
Middag Kl. 18.00-20.30 Kl. 18.00-20.30 Lukket
Pejsestuen (Bar) Kl. 16.30-24.00 Lukket Lukket






Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!
Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?