Ostebord hos KolleKolle

Madfilosofi

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer - og det forpligter. Vores grundlæggende filosofi for Køkken og Restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med. Lige fra råvare til gæsteoplevelse.

Vi har altid sat en stor ære i at benytte danske råvarer i tilberedelsen af vores mad, og bæredygtighed fylder også meget i køkkenet. Vi er desuden kendt for at have et godt køkken, og dette bekræftes i høj grad af vores mange tilbagevendende gæster. Størstedelen af vores gæster kommer her i forbindelse med konferencer og selskaber. Men vi har også a la carte gæster, der flittigt benytter restauranten både til frokost og middag.

Konferencemenu

Hver måned skifter vores konferencemenu.

Vildt Aften

Se menuen for årets vildtaftener her.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?