Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Nyheder

Vildtaften 2020 er desværre aflyst

Vildtaften 2020 aflyses

Efter lange og meget svære overvejelser, må vi desværre meddele at KolleKolle Vildtaften 2020 er aflyst.
Planlægning og forberedelse til Vildtaften tager lang tid og der er stadig en del usikkerhed om hvad fremtiden bringer i forhold til COVID-19.

Kommer der en 2. bølge?

Hvor længe vil der være restriktioner i forhold til sikker afstand?

Vil der stadig være minimums antal m2 pr. gæst?


Dertil kommer de mange restriktioner vedrørende buffet servering, som vil være meget problematiske at overholde på en aften med så mange gæster og hvor et af højdepunkterne er den store Oste- og Dessert buffet.

Det har ikke være en nem beslutning, men både usikkerheden og risikoen er simpelthen for stor til at vi kan gennemføre vildtaften 2020.
Vi er nød til, at prioritere både vores gæsters og medarbejders sikkerhed og springe i år over.

Til gengæld lover vi, at vi vender stærkt tilbage når vi igen har lidt mere normale tilstande.

Ønsker jer en rigtig god sommer.

Ingen fastelavn på KolleKolle i år, desværre.

Fastelavn

Grundet flere store arrangementer i Fastelavns weekenden den 22.-23. februar, er vi desværre nødsaget til at aflyse Fastelavns arrangementet på KolleKolle i år. Vi beklager ulejligheden og håber at vende stærkt tilbage igen næste år.


Dining week 2020 på KolleKolle

Dining Week 2020

Igen i år kan du komme til Dining Week på KolleKolle og hvilket særligt år, at gøre det på. Dining Week har nemlig 10 års jubilæum, vi har derfor værnet ekstra godt om menuen og tilføjet en vegetarmenu.

Du kan se begge menuer og købe din billet lige her. 


Gå med når KolleKolle støtter julemærkemarchen 2019

Julemærkemarchen

Igen i år støtter KolleKolle julemærkemarchen som finder sted d. 1 december. Har du lyst, kan du gå med fra Syvstjerneskolen kl.9, så støtter du de danske julemærkehjem.

Du kan læse mere om Julemærkemarchen her.


KBH Teambuilding

KolleKolle og KbhTeambuilding nu under samme tag

KolleKolle byder den 3. juni velkommen til KbhTeambuilding som nye lejere i huset og tæt samarbejdspartner.

Med teambuilding kompetence i eget hus gør vi det let for mødebookerne

KolleKolles smukke beliggenhed i naturskønne omgivelser ned til Furesø danner hvert år ramme om en lang række møder og konferencer med fokus på udendørs aktiviteter, hvor teambuilding er omdrejningspunktet for mødet eller konferencen. Med KbhTeambuilding i eget hus, imødekommer KolleKolle et stadigt stigende behov hos deres mødegæster. Berit K. Leth, hoteldirektør på KolleKolle fortæller:

- Vi har gennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel og et øget ønske hos vores mødegæster om at inkludere teambuilding som en del af mødet. Det kan være øvelser, som foregår indendørs i vores mødelokaler eller andre steder på hotellet, men langt største parten af teambuilding øvelserne foregår i den skønne natur, som omgiver KolleKolle. KbhTeambuiding arbejder rigtig meget med at inddrage naturen i deres forskellige teambuilding aktiviteter og dette passer perfekt til vores filosofi hos KolleKolle, hvor naturen også et bærende element. Vi arbejder dagligt med at give vores mødegæster en oplevelse, som afspejler den natur, vi er omgivet af, det være sig indendørs som udendørs. Når vi nu integrerer KbhTeambuilding i huset giver vi dermed vores gæster en langt bedre mulighed for at planlægge og afholde både konference og teambuilding hos os. Vi ser meget frem til et tæt samarbejde med KbhTeambuilding og til at kunne tilbyde vores mødegæster denne helt nye service, udtaler Berit K. Leth.

 

KbhTeambuilding vil inspirere til fællesskab uden for de vante kontorrammer

Virksomheden KbhTeambuilding så dagens lys tilbage i 2016, hvor man på daværende tidspunkt primært henvendte sig til eventbranchen med forskellige aktiviteter. Men ret så hurtigt fandt man ud af, at det er hos mødestedernes kunder, nemlig virksomhederne, at behovet for teambuilding er størst. Man har siden etableringen af KbhTeambuilding haft travlt med at udvikle virksomheden, så den i dag tilbyder en lang række teambuilding øvelser og aktiviteter og hjælper kunden med idéudvikling, planlægning, eksekvering og alt praktisk omkring et arrangement med teambuilding, som det bærende element. Jonas Vergo har siden 2017 været partner og direktør for KbhTeambuilding, han fortæller om tankerne bag indflytningen hos KolleKolle:

- Hos KbhTeambuilding er en af vores vigtigste målsætninger at være med til at give vores kunder de helt rigtige rammer, hvor de kan være aktive sammen og hvor de samtidig slapper af på en ny måde væk fra deres vante rammer. Her spiller naturen en afgørende rolle og omgivelserne hos KolleKolle passer perfekt til disse formål. Det vigtige for os er også, at vi nu kan tilbyde vores kunder en enkelt kontaktperson, som hjælper dem hele vejen igennem planlægningen og afviklingen af et givent arrangement. KbhTeambuilding stiller med instruktører, som guider kunden mht. teambuildingen og KolleKolles medarbejdere står for det praktiske i forhold til rammerne, forplejningen og evt. overnatning, alt i alt en optimal helhedsoplevelse for vores fælles kunder, udtaler Jonas Vergo.

En win, win løsning for mødebookerne

Når man fremover booker konferencer eller møder på KolleKolle og ønsker at inkludere teambuilding i konferenceprogrammet, så slipper man for en masse koordineringsarbejde og sparer dermed egen tid og ressourcer. Man skal ikke selv kontakte et teambuildingfirma, finde et passende sted for konference og planlægge en masse praktiske detaljer. Fremover vil man som mødebooker kunne booke en ”fuld entreprise” – nemlig mødested, teambuilding, forplejning etc. håndteret af et professionelt team fra både KolleKolle og KbhTeambuilding.