Foto: Colourbox

Bag om KolleKolle

Her kan du læse om vores ejere og om hvordan vi sikre vores kvalitet i forhold til både gæster og miljøet.Landbrug & Fødevarer

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer og drives som en kommerciel virksomhed. Læs mere om Landbrug & Fødevarer lige her.

Landbrug og fødevarer logo


Danske Konferencecentre
Danske Konferencecentre en forening af professionelle konferencecentre i Danmark. For at blive partner skal flere krav om kvalitet, både service- og produktmæssigt være opfyldt og service niveauet bliver målt via spørgeskemaer udsendt til gæster.

Danske Konferencecentre er også en gratis booking-service, hvis formål er at yde professionel vejledning, rådgivning og reservationsservice omkostningsfrit for kunderne på medlemscentrene. Læs mere om Danske Konferencecentre lige her.

Danske konferencecentre NY moerkDen Grønne Nøgle
KolleKolle har en klar miljø politik og som en naturlig følge heraf er KolleKolle medlem af den Grønne Nøgle, som er et miljø certificering indenfor Hotel og Restaurationsbranchen. Læs mere om den Grønne Nøgle lige her. 
Horesta
KolleKolle er medlem af branchens arbejdsgiverforening HORESTA. Læs mere om Horesta lige her. Socialt ansvar 
KolleKolle er med til at tage et socialt ansvar. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi er rummelige og tager hensyn til hinandens forskelligheder. I 2016 blev vi nomineret til årets CSR-pris i Furesø Kommune, hvilket vi er meget stolte over. Du kan læse mere om vores nominering her og læse mere om, hvordan Furesø Kommune arbejder med socialt ansvar lige her.

God adgang 
Omkring 15 % af den danske befolkning er berørt af en funktionsnedsættelse. Her på KolleKolle vil vi derfor gerne informere om den tilgængelighed der er hos os. Du kan læse om tilgængeligheden på KolleKolle hos foreningen God Adgang.