Kollekolle set oppefra

KolleKolle & miljøet

Vi har arbejdet på at skåne miljøet længe. 

Selskabspakker

Har du lyst til at invitere dine gæster på brunch?
Dobbeltværelse 3

Overnatning

Pleasure or business? Vi har plads til det hele.
Grut Hansen Salen

Lokaleplan

Vi har 22 mødelokaler. Alle lokaler har naturligt lys.

Bag om Kollekolle

KolleKolle ejes af organisation Landbrug & Fødevarer og drives som en kommerciel virksomhed, som sammen med vores andre samarbejdspartnere er med til at sikre vores kvalitet i forhold til både gæster og miljøet.

Landbrug og Fødevarer

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.

KolleKolle ejes af organisationen Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. (cvr. nr. 25529529) og drives som en kommerciel virksomhed.


Horisont

Horisont Hotel & Konference

Brug for et mødested i Jylland? Så kan vi anbefale jer at prøve Horisont Hotel & Konference.

KolleKolle er sammen med Horisont Horisont Hotel & Konference ved Aarhus, ejet af Landbrug og Fødevarer. Begge steder vil du opleve god kvalitet og et personligt præg, der begge er med til at skabe en god og tryg oplevelse for vores gæster.
Læs mere om Horisont Hotel & Konference her.

 


Danske konferencecentre

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentre en forening af professionelle konferencecentre i Danmark. For at blive partner skal flere krav om kvalitet, både service- og produktmæssigt være opfyldt og service niveauet


Green Key

Den grønne nøgle

KolleKolle har en klar miljø politik og som en naturlig følge heraf er KolleKolle medlem af den Grønne Nøgle, som er et miljø certificering indenfor Hotel og Restarationsbranchen.


God adgang

God Adgang

Omkring 15 % af den danske befolkning er berørt af en funktionsnedsættelse. Her på KolleKolle vil vi derfor gerne informere om den tilgængelighed der er hos os.

Du kan læse om tilgængeligheden på KolleKolle hos foreningen God Adgang.


Socialt Ansvar

Socialt ansvar

En af de ting vi især er stolte af her på KolleKolle er vores samarbejde med Jobcenter Furesø gennem Furesø Kommune.

Vi vil nemlig gerne støtte lokalmiljøet, arbejdsløse og vores branche. Derfor har vi hvert år en dag hvor vi byder indenfor til en workshop for kommunens arbejdsløse. Målet med dagen erat øge interessen og jobsøgningen til nogle af de jobtyper der tilbydes i hotel og konferencebranchen. Det kan blandt andet være kok, konferencekoordinator, receptionist, rengøring og meget mere. Dagen i 2018 gik ud over alt forventning og vi håber, at workshoppen vil resultere i flere furesøborgere i job.

 


Horesta

Horesta

KolleKolle er medlem af branchens arbejdsgiverforening HORESTA. Læs mere om Horesta lige her. KolleKolle er medlem af branchens arbejdsgiverforening HORESTA.