•  


Det siger vores gæster

Vi får rigtig mange dejlig tilbagemeldinger fra vores gæster og det er vi rigtig glade for. Læs her et lille udpluk af de positive tilbagemeldinger vi både har fået i forbindelse med private arrangementer som fest, konfirmation og bryllup, og tilbagemeldinger fra vores konference- og mødegæster.

  

Helle Kasarab

Privatfest
"Holdt privat fest. Virkelig dejlig oplevelse. Alt var helt i top. Gæsterne begejstrede. Ualmindelig god service fra jeres personale."


Nanna og Peter
Bryllup
"Vi valgte at afholde vores bryllup på KolleKolle, hvilket var en rigtig god beslutning. Personalet var imødekommende, god mad, som blev rost til skyerne af både gæster og brudeparret, tilgængelige og gode til at give informationer, fin service! 10*"


Doris og Ole Osgaard
Privatfest
"Efter vores arrangement d.3, vil vi gerne give en tilbagemelding.
Lad det være sagt med det samme. Det har nok været det bedste
festarrangement vi har oplevet. Alt levede op til forventningerne,
personalet var søde, nærværende og super effektive. Der var
meget smukt pyntet, og maden var et helt kapitel for sig: Utroilig
velsmagende og i så rigelige mængder, at gæsterne klagede over, at
de ikke kunne nå det hele igennem. Omgivelserne var perfekte
og skønt rolige.
Vi kan ikke rose jer nok, og vi håber, at vi en anden gang kan nyde
godt af KolleKolle"


Matilde, Pernille og Kasper
Konfirmation
"Jeg ville blot sige 1000 tak for en super dag. Alt var perfekt, super god mad (måske nærmest lidt for meget), super personale! Kæmpe ros herfra.
Vi har fået mange hilsner fra vores gæster, en af dem var sådan her.

"Tak for en fantastisk 15 års konfir-fødselsdag, som det altid har heddet i vores familie.

Det var dejligt med en meget glad fødselar og rigtig god stemning med morsomme taler.

Det var dog en fantastisk buffet m.v. - jeg tror aldrig jeg har set en så stor frokostbuffet før og med en masse lækkerier."

Tak for en på alle måder dejlig dag."

 

 

Nina Thestrup

Miele A/S
"Det var som altid en rigtig god oplevelse. Alt virker top professionelt. Man bliver godt modtages, alt fungerer, forplejningen og faciliteterne er i top. Den tryghed der formidles gennem alle medarbejderes indsats er guld værd."

 

Merete Hargaard
Inter Primo A/S
"Service i top fra start til slut! Der var ingenting at komme efter, helt igennem professionel betjening. Opmærksomme medarbejdere I alle afdelinger - teknik, reception, restaurant, ledelse m.v. Perfekt beliggenhed med kort afstand til lufthavn.”

 

Helle Petersen
Grundfos
"Som altid en fornøjelse at tilbringe dagen hos jer. Her hos os er det årets højdepunkt, når vi skal på KolleKolle og holde strategidag :-)"


Lene Honoré
Vallensbæk Kommune
”I har en utrolig god service og hjælpsomhed, som gør at vi ikke skulle spekulere på noget, hjælpen var der. Maden er af den allerbedste kvalitet.


Jan Johansen
Check Point Software Technologies
”God pris – og godt overslag forud for konferencen – på trods af flere ændringer undervejs. God dialog med konferenceafdeling – og meget kvik service/tilbagesvar på tlf./mail. Fantastisk service.


Ida Brams
LEO Pharma A/S
”I er meget servicemindede, fleksible og I smiler :-) Når man har brug for hjælp er I lynhurtige til at løse ens problem – det er vigtigt. Som konference-sted fungerer det bare og det er dejligt at være gæst hos jer.


Kirsten Schiellerup
Allerød Gymnasium
”Godmorgen til alle deltagere ved ankomst. Alle medarbejdere ved tilsyneladende hvor alle arrangementer foregår. Venlig og imødekommende. Fantastisk beliggenhed i naturen og tæt på motorvej. Gode lokaler. Fremragende mad."


Jens Thamdrup
NCC Construction Danmark A/S
”1. Super, at jeres medarbejdere tager imod gæster allerede, når de kommer ind gennem døren. Andre steder skal man orientere sig på skærm eller henvende sig ved skranken. 2. Tekniker henvender sig uopfordret til arrangøren i lokalet :-)”

 

John Gyllinge
Johannesskolen. Grundskole og Gymnasium
”I er klart i toppen blandt konferencecentre. Et professionelt personale og et absolut anbefalelsesværdigt køkken/restaurant er med til at sætte prikken over i’et.


Jens Carlsen

Carlsen&E
”Jeres opmærksomhed på såvel kursusledere, som deltagere er ekstraordinær. Det gælder både, når vi kommer og undervejs. Jeres hjælpsomhed, når vi ønsker ændringer til lokale, bordopstilling mv. Aldrig et surt ord eller et ”det er ikke det, I har bestilt. Kun hjælpsomhed og fleksibilitet.”


Peter Hohnen
Service & Uddannelseschef
WiseCon A/S

"I har været på min to-do liste et par dage, fordi jeg havde en lille konference den 26. juni hos jer, som var en rigtig god oplevelse:

At blive modtaget ude på gulvet foran receptionen gav det første indtryk af nærvær. Dernæst fik vi uopfordret hjælp til at tømme bilen og bære udstyr ind i konference lokalet.

Teknisk service:"Jeg har sat bordene i en hestesko, men skal vi flytte noget rundt? Skal jeg sætte disse borde op til dit udstyr? Jeg henter lige et par duge til bordene som du skal have udstyr på. Skal vi lige teste din computer på projektoren før der kommer nogen"

Det samme skete i restauranten: Attention og nærvær!

Det hele fungerede og super lækker mad.

Jeg holdt den samme konference på et hotel i Jylland dagen efter, med fin mad og fine faciliteter - men skulle selv spørge om alt, så det hele blev ligegyldigt!

I formåede til gengæld, med hele holdet, at give vores lille bitte konference fuld attention - og det startede ude på gulvet foran receptionen - nice touch.

Tusind tak!

Med venlig hilsen
Peter Hohnen
Service & Uddannelseschef
WiseCon A/S"


Torben Kjærsgaard Nielsen
Novo Nordisk
"Suveræn beliggenhed, lyse lokaler, god forplejning og imødekommende personale."


Søren Qvist
TVM Skills
"Meget positivt og personligt engagement, stor fleksibilitet i forhold til at få netop vores møde til at forløbe bedst muligt."


Anita Stick

DTU Danchip
"Uhyre servicemindede. Frokost buffeten var uovertruffen og den hæver sig højt over andre steder vi har prøvet." 


Birte Møller

Saville Consulting Danmark A/S

"Der er bare rarest at være hos jer! Service er bedre, mad er bedre - man føler sig godt tilpas og man ved at der er hjælp at hente, hvis der er brug for det."


Helle Bødker
Lundbeck Pharma A/S
"Fantastisk modtagelse - helt frem til mødelokalet. Venligheden og hjælpsomheden var ikke kun ved modtagelsen, den blev ved hele dagen. Det er en kunst som I mestrer!"

 
Henrik Skovdal
Mannaz
"Fremragende betjening og forrygende dejlig mad. Enormt imødekommende og hjælpsomhed fra det øjeblik, man kommer ind ad døren.


Erik Sassersen Møller

Ballerup Kommune / Sekretariat for udvikling og kommunikation
"Kære ledelse og medarbejdere på Kollekolle

I torsdags og fredags gennemførte min kollega og jeg seminar for Hovedudvalget i Ballerup Kommune hos jer på Kollekolle. Vel hjemme igen med smil på læben over et vel gennemført seminar tænkte jeg at skrive et par ord til jer (og ja, jeg har udfyldt jeres elektroniske, kvantitative spørgeskema) om vores oplevelse af Kollekolle som ramme for seminaret.

Så var det, jeg kom i tanker om, at jeg også gæstede jer i maj sidste år, dengang med vores daginstitutionsledere. Dengang skrev jeg jer en tilbagemelding pr. mail (se nedenfor) – og jeg kan kun konstatere, at Kollekolle til fulde stadig kan leve op til den anerkendelse, jeg gav jer sidste år.

Det har været en fornøjelse at lægge vores seminar hos jer på Kollekolle. I formår at skabe rum, engagement, indlevelse, fantastisk mad, velvillighed og ro på en måde, så dét, vi kommer for, står i centrum og kan udvikles parallelt med, at deltagerne føler sig behandlet som de vigtige mennesker, de er. Og I formår det i en grad, så det skinner igennem både op og ned i organisationen, hvad enten det er chefen, receptionisten, tjeneren, teknikeren eller for den sags skyld den unge rengøringshjælp på gangen, der skaber øjenkontakt og med et smil siger ”god morgen”, når man passerer.

Jeg håber, at I, der modtager denne mail, også i år vil formidle dens indhold videre til medarbejderne på Kollekolle.

Tak for denne gang!"

Venlig hilsen
Erik Sassersen Møller
Ballerup Kommune / Sekretariat for udvikling og kommunikation"


Laila Webler

Kopenhagen Fur
"Dejlig stemning blandt personalet - I er vedkomne og forberedt - Tak."


Vibeke Møller

DT-Group
"Personalet udviser et stort engagement og har en glad og positiv fremtræden. Jeg synes, at det er en god service, at I tilbyder morgentallerken til de personer, som skal rejse meget tidligt."


Ebbe Sommer
AK Samvirke
"Usædvanlig venligt og humørfyldt personale. Fremragende køkken. Perfekt beliggenhed i naturen, nær København."


Niels Kildegaard

Novozymes
"Personalets venlighed og hjælpsomhed. I reception, restaurant, lokaler med IT udstyr - alle er bare så hjælpsomme. Og så kan
holde på personalet. Hvor er det dejligt at se de samme flinke ansigter igen og igen.


Henrik Lynge

Nets
"Indlevelse, nærvær... I er på forkant: er forud for at vi kommer i kontakt med os og sikrer antal, behov, etc. Det giver ro at vide at I tænker på at vi kommer og lægger mange timer hos jer. Ligeså når vi kommer: I tager imod, I følger os helt til dørs med lokaler og udstyr, så vi får en god start."


Lene Herrstedt
Trafitec ApS
"I har check på det - I virker forberedt på at vi kommer og guider aktivt på tilpas niveau, både ved ankomst, i lokalet og i restaurant. Man føler sig velkommen - og tingene fungerer. Restauranten er i top."


Trine H. Schyth
Hempel A/S
"Fantastisk velkomst med masser af entusiasme og positiv ånd. Det gik igennem begge dage!"


DET SIGER VORES BESØGENDE

"Man føler sig altid fantastisk velkommen og godt serviceret undervejs. Gode lokaler, super god service og fantastisk dejlig mad. Og så er der jo naturen rundt omkring!"

Eva Stenby, Carlsen&E

"Intet at sætte en finger på. Alt foregår hurtigt, roligt og professionelt. Rigtig godt til prisen."

Martin Chr. Hansen, Novozymes

test test test