•  


Det siger vores gæster

Vi får rigtig mange dejlig tilbagemeldinger fra vores gæster og det er vi rigtig glade for. Læs her et lille udpluk af de positive tilbagemeldinger vi både har fået i forbindelse med private arrangementer som fest, konfirmation og bryllup, og tilbagemeldinger fra vores konference- og mødegæster.

  

Helle Kasarab

Privatfest
"Holdt privat fest. Virkelig dejlig oplevelse. Alt var helt i top. Gæsterne begejstrede. Ualmindelig god service fra jeres personale."


Nanna og Peter
Bryllup
"Vi valgte at afholde vores bryllup på KolleKolle, hvilket var en rigtig god beslutning. Personalet var imødekommende, god mad, som blev rost til skyerne af både gæster og brudeparret, tilgængelige og gode til at give informationer, fin service! 10*"


Doris og Ole Osgaard
Privatfest
"Efter vores arrangement d.3, vil vi gerne give en tilbagemelding.
Lad det være sagt med det samme. Det har nok været det bedste
festarrangement vi har oplevet. Alt levede op til forventningerne,
personalet var søde, nærværende og super effektive. Der var
meget smukt pyntet, og maden var et helt kapitel for sig: Utroilig
velsmagende og i så rigelige mængder, at gæsterne klagede over, at
de ikke kunne nå det hele igennem. Omgivelserne var perfekte
og skønt rolige.
Vi kan ikke rose jer nok, og vi håber, at vi en anden gang kan nyde
godt af KolleKolle"

 

Nina Thestrup

Miele A/S
"Det var som altid en rigtig god oplevelse. Alt virker top professionelt. Man bliver godt modtages, alt fungerer, forplejningen og faciliteterne er i top. Den tryghed der formidles gennem alle medarbejderes indsats er guld værd."

 

Merete Hargaard
Inter Primo A/S
"Service i top fra start til slut! Der var ingenting at komme efter, helt igennem professionel betjening. Opmærksomme medarbejdere I alle afdelinger - teknik, reception, restaurant, ledelse m.v. Perfekt beliggenhed med kort afstand til lufthavn.”

 

Helle Petersen
Grundfos
"Som altid en fornøjelse at tilbringe dagen hos jer. Her hos os er det årets højdepunkt, når vi skal på KolleKolle og holde strategidag :-)"


DET SIGER VORES BESØGENDE

"Man føler sig altid fantastisk velkommen og godt serviceret undervejs. Gode lokaler, super god service og fantastisk dejlig mad. Og så er der jo naturen rundt omkring!"

Eva Stenby, Carlsen&E

"Intet at sætte en finger på. Alt foregår hurtigt, roligt og professionelt. Rigtig godt til prisen."

Martin Chr. Hansen, Novozymes

test test test