Swimmingpool

Faciliteter

Om det er en svømme- eller gåtur, så kan du det hos os. 

Galleri

Er du nysgerrig på flere billeder af vores smukke omgivelser?

Fiske Risotto

Seafoodaften

Vil du med til vores årlige Seafoodaften?

Dyreryg

Konferencemenu

Hver sæson skifter vores konferencemenu.

Nyheder

Gå med når KolleKolle støtter julemærkemarchen 2019

Julemærkemarchen

Igen i år støtter KolleKolle julemærkemarchen som finder sted d. 1 december. Har du lyst, kan du gå med fra Syvstjerneskolen kl.9, så støtter du de danske julemærkehjem.

Du kan læse mere om Julemærkemarchen her.


KBH Teambuilding

KolleKolle og KbhTeambuilding nu under samme tag

KolleKolle byder den 3. juni velkommen til KbhTeambuilding som nye lejere i huset og tæt samarbejdspartner.

Med teambuilding kompetence i eget hus gør vi det let for mødebookerne

KolleKolles smukke beliggenhed i naturskønne omgivelser ned til Furesø danner hvert år ramme om en lang række møder og konferencer med fokus på udendørs aktiviteter, hvor teambuilding er omdrejningspunktet for mødet eller konferencen. Med KbhTeambuilding i eget hus, imødekommer KolleKolle et stadigt stigende behov hos deres mødegæster. Berit K. Leth, hoteldirektør på KolleKolle fortæller:

- Vi har gennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel og et øget ønske hos vores mødegæster om at inkludere teambuilding som en del af mødet. Det kan være øvelser, som foregår indendørs i vores mødelokaler eller andre steder på hotellet, men langt største parten af teambuilding øvelserne foregår i den skønne natur, som omgiver KolleKolle. KbhTeambuiding arbejder rigtig meget med at inddrage naturen i deres forskellige teambuilding aktiviteter og dette passer perfekt til vores filosofi hos KolleKolle, hvor naturen også et bærende element. Vi arbejder dagligt med at give vores mødegæster en oplevelse, som afspejler den natur, vi er omgivet af, det være sig indendørs som udendørs. Når vi nu integrerer KbhTeambuilding i huset giver vi dermed vores gæster en langt bedre mulighed for at planlægge og afholde både konference og teambuilding hos os. Vi ser meget frem til et tæt samarbejde med KbhTeambuilding og til at kunne tilbyde vores mødegæster denne helt nye service, udtaler Berit K. Leth.

 

KbhTeambuilding vil inspirere til fællesskab uden for de vante kontorrammer

Virksomheden KbhTeambuilding så dagens lys tilbage i 2016, hvor man på daværende tidspunkt primært henvendte sig til eventbranchen med forskellige aktiviteter. Men ret så hurtigt fandt man ud af, at det er hos mødestedernes kunder, nemlig virksomhederne, at behovet for teambuilding er størst. Man har siden etableringen af KbhTeambuilding haft travlt med at udvikle virksomheden, så den i dag tilbyder en lang række teambuilding øvelser og aktiviteter og hjælper kunden med idéudvikling, planlægning, eksekvering og alt praktisk omkring et arrangement med teambuilding, som det bærende element. Jonas Vergo har siden 2017 været partner og direktør for KbhTeambuilding, han fortæller om tankerne bag indflytningen hos KolleKolle:

- Hos KbhTeambuilding er en af vores vigtigste målsætninger at være med til at give vores kunder de helt rigtige rammer, hvor de kan være aktive sammen og hvor de samtidig slapper af på en ny måde væk fra deres vante rammer. Her spiller naturen en afgørende rolle og omgivelserne hos KolleKolle passer perfekt til disse formål. Det vigtige for os er også, at vi nu kan tilbyde vores kunder en enkelt kontaktperson, som hjælper dem hele vejen igennem planlægningen og afviklingen af et givent arrangement. KbhTeambuilding stiller med instruktører, som guider kunden mht. teambuildingen og KolleKolles medarbejdere står for det praktiske i forhold til rammerne, forplejningen og evt. overnatning, alt i alt en optimal helhedsoplevelse for vores fælles kunder, udtaler Jonas Vergo.

En win, win løsning for mødebookerne

Når man fremover booker konferencer eller møder på KolleKolle og ønsker at inkludere teambuilding i konferenceprogrammet, så slipper man for en masse koordineringsarbejde og sparer dermed egen tid og ressourcer. Man skal ikke selv kontakte et teambuildingfirma, finde et passende sted for konference og planlægge en masse praktiske detaljer. Fremover vil man som mødebooker kunne booke en ”fuld entreprise” – nemlig mødested, teambuilding, forplejning etc. håndteret af et professionelt team fra både KolleKolle og KbhTeambuilding.


Dining week 2019

Dining Week 2019

For fjerde år i træk er KolleKolle en del af det populære koncept Dining Week. Vi glæder os til endnu en gang at byde vores gæster velkommen til en skøn middag fyldt med gode smagsoplevelser. Hvis du vil med, skal du skynde dig at bestille biletter, de sidste to år har vi nemlig måtte melde udsolgt alle dage.

 

Kom til Dining Week på KolleKolle
Det nye år er skudt i gang og vi fejre det med endnu engang, at være en del af Dining Week i vinterferien.

Vi byder både på en kødmenu og en vegetarmenu, som du kan se på Dining Weeks hjemmeside. Men du skal til at være hurtig, for der er ikke mange pladser tilbage.

Vi håber at se dig til en forrygende aften!

 


Fastelavn

Fastelavn

Kom med til den traditionelle tøndeslagning på KolleKolle d. 3 marts kl. 13-15.
Vi lover god stemning og præmier til både kattekonge og kattedroning, samt til de 3 bedste udklædninger.

Efter tøndeslagningen, som forgår udenfor, vil der være mulighed for at købe varm kakao, kaffe og fastelavnsboller i resturanten.
Priser: Børn (2-12 år) 35 kr. Voksne 45 kr.