Værelserne renoveres

Konferencecentret KolleKolle klar med 55 nye værelser efter omfattende renovering - de brugte senge doneres til Kofoeds Skole i København.

Konferencecentret KolleKolle ejes af Landbrug & Fødevarer og ligger i naturskønne omgivelser i Furesø Kommune 20 minutters kørsel nord for København. I løbet af vinteren har konferencecentret været igennem en større renovering af stedets værelser. Nu står 55 ud af 77 værelser klar i nye klæder, og de resterende 22 værelser forventes færdige i løbet af sommeren. På en smart og funktionel måde har konferencecentret forvandlet stedets enkeltværelser til dobbeltværelser. Dermed kan vi nu give de mange overnattende konferencegæster en mere behagelig seng at sove i.
De mange enkeltsenge, der nu er tilovers, er doneret til Kofoeds Skole i København. Renoveringen beløber sig pt til mere en fire millioner kroner.

De nye værelser er tilpasset den moderne hotelgæst og de europæiske klassificeringsstandarder

I arbejdet med at renovere konferencecentrets mange værelser har man haft stor fokus på at tilpasse de nye værelser efter nutidens moderne overnattende gæst. Derfor er der lagt vægt på en større seng, mørklægningsgardiner og en funktionel arbejdsplads er etableret. For at imødekomme de europæiske klassificeringsstandarder, er der monteret flere stikkontakter; en for hver sengeplads. Det er dermed nu langt lettere for gæsterne at oplade mobil, pc og andre elektroniske hjælpemidler.

 

Kvalitet, holdbarhed og hygge er tænkt ind i de nyrenoverede værelser

Der har dog ikke kun stået praktik på agendaen, da man skulle lægge planerne for de nye værelser. Udover de praktiske funktioner har nogle af nøgleordene i indretningen af værelserne været: Kvalitet, farver, udsmykning, hygge og atmosfære. Direktøren for KolleKolle Berit K. Leth, forklarer det således:

-Holdbarhed og kvalitet er vigtigt, når man indretter hotelværelser. Dog har det for os været ligeså afgørende, at de nye værelser blev indrettet, så den rette stemning og atmosfære kom til udtryk. Det har været vores ønske, at de nye værelser skulle afspejle den stemning og stil, som vi har skabt på KolleKolle generelt. Samtidig skal de også give vores gæster den allerbedste oplevelse. Værelserne er indrettet i varme og naturlige farver, og som på resten af KolleKolle har vi også her trukket naturen ind i værelserne. Dette opleves bl.a. i møblerne og materialer samt i udsmykningen på væggene, som består af fotos, taget af naturen omkring KolleKolle, fortæller Berit K. Leth.

 

KolleKolle tænker social ansvarlighed ind i renoveringen af værelserne

KolleKolle er kendt for sit omfattende CSR arbejde igennem de sidste mange år, og har bl.a. opnået betydelige resultater på CO2- og energiområdet. Men at være social ansvarlig er ligeså vigtigt for konferencecentret. Man valgte derfor at donere alle de senge og natborde, som blev erstattet af nye til Kofoeds Skole i København. Donationen er blevet modtaget med stor taknemmelighed og glæde af Kofoeds Skole. Peter Maaløe leder af Kofoeds Skole, Møbel og Transport Afdeling fortæller:

 

-Det er igennem de senere år blevet en stor udfordring for os at finde tilstrækkeligt med møbler til de lejligheder, som nogle af vores hjemløse får stillet til rådighed. Dette skyldes bl.a., at mange kommuner har afskaffet den såkaldte startpakke, som tidligere blev ydet i forbindelse med at en hjemløs fik ny bolig. Det har derfor været en stor håndsrækning til Kofoeds Skole, at KolleKolle har doneret både senge og natborde til os, siger Peter Maaløe. Og han fortsætter:

-Et ekstra plus ved sengene har desuden været den gode feature, at de alle var enkeltsenge med udtræks mulighed. Dvs. de fylder i opslået tilstand ikke særligt meget, og er samtidig praktiske, når vores elever har overnattende gæster fx børn og familie. De 45 senge fra KolleKolle har allerede fundet vej til nye hjem og er taget i brug, fortæller Peter Maaløe, fra Kofoeds Skole i København.


For direktøren på KolleKolle giver det god mening at støtte Kofoeds Skole i København

KolleKolle er aktivt involveret i flere forskellige projekter med fokus på social ansvarlighed. Og konferencecentrets direktør Berit K. Leth er glad for at kunne række en hjælpende hånd.

- Vi har på KolleKolle arbejdet aktivt med CSR i mere end 17 år. Så det at tænke i bæredygtighed, miljø og social ansvarlighed er fastforankret i kulturen hos os, der arbejder på KolleKolle. Vi er derfor rigtig glade for at kunne støtte Kofoeds Skole, som jo gør et stort stykke arbejde for de hjemløse i København. Vi er stolte over at kunne bidrage til at flere hjemløse får en bedre start på deres nye tilværelse i en bolig, udtaler Berit K. Leth.

For yderligere oplysninger og interview kontakt venligst:

Berit K. Leth, hoteldirektør, direkte tel. +45 44 36 64 31 eller email: berit@kollekolle.dk
Peter Maaløe, Kofoeds Skole i København, tel. +45 41 73 31 18 eller email: petermaa@kofoedsskole.dk

Læs mere om KolleKolle på: www.kollekolle.dk
Læs mere om Kofoeds Skole på: www.kofoedsskole.dk