Da gæsternes gennemsnitsalder faldt

Eleverne på Lille Værløse Skole fik lov at prøve kræfter med hotelverdenen, da skolen rykkede ud i virkeligheden og virkeligheden ind i skolen.

 

I oktober måned faldt gennemsnitsalderen på vores gæster. Vi havde nemlig besøg af 45 elever fra 6. klasse på Lille Værløse Skole. De skulle i løbet af måneden arbejde med nogle anderledes opgaver end hvad de var vant til. Baggrunden for samarbejdet med Lille Værløse Skole var en ønske om at bringe ”… skolen ud i virkeligheden, og virkeligheden ind i skolen.”, som skolelederen Peter Thomsen beskriver det. Målet var at give eleverne et anderledes læringsforløb og en forsmag på, hvilke forskellige karrieremuligheder der er efter folkeskolens afslutning. Forløbet skulle ligeledes åbne deres øjne for, hvad en erhvervsuddannelse kan bringe med sig.

 LVS hos KolleKolle

Eleverne præsenteres for KolleKolles ledergruppe.

Projektet havde været på tegnebrættet siden maj, og fredag den 7. oktober gik startskuddet til hvad der skulle vise sig at blive en fantastisk måned for både børn og voksne. Efter en præsentation af KolleKolle ved vores direktør, Berit K. Leth, kom eleverne ud i forskellige grupper. Her skulle de arbejde inden for forskellige områder. Disse områder inkluderede alt fra opgaver i receptionen, til tekniske opgaver, opgaver i køkkenet og rengøring.

Efterfølgende skulle eleverne tilbage på skolen og lave projekter i relation til de opgaver de havde lavet på KolleKolle. Nogle skulle udarbejde tilbud til gæster, andre lave retter til køkkenet eller planlægge ferier og aktiviteter for gæster. Andre elever lavede skitser og byggede modeller til et udendørs fitnessrum og en bryllupssuite. Og nogle andre byggede modeller, lavede brochurer, filmede og klippede små film, limede, klippede og klistrede. Eleverne førte dagbog over processen og lavede også PowerPoints. Alt elevernes arbejde kulminerede søndag den 30. oktober, hvor de var tilbage på KolleKolle, denne gang med deres forældre og søskende. Her skulle de præsentere deres flotte projekter for deres familier og KolleKolles medarbejdere.

 LVS på KolleKolle - havetraktor

Vores tekniske chef, Kim, guider eleverne i at køre på havetraktor.

I de første dage af projektet fulgte et mindre kamerahold eleverne. Det kom der en rigtig fin lille film ud af til stor begejstring for både os på KolleKolle, eleverne - og ikke mindst elevernes forældre. Du kan se filmen om KolleKolles samarbejde med Lille Værløse Skole her.

Vi på KolleKolle havde en rigtig god oplevelse med at arbejde sammen med de nysgerrige og engagerede elever.
Vi siger tak til lærere, elever og vores egne medarbejdere for en god oplevelse.
Se også billeder fra dagene her:

Første dag på KolleKolle (7/10)

Præsentationer (30/10)

 

November 2016