Det færdige køkken står knivskarpt

Nyt køkken på KolleKolle

På kun 5 uger er KolleKolles gamle køkken blevet gennemrenoveret. Vægge er revet ned og bygget op på ny, der er sat nye fliser op, stort set alle maskiner og alt interiør er udskiftet og tilbage står vi med glade kollegaer, der med stor begejstring har taget det nye køkken i brug. Hvis du er nysgerrig på processen, så kig med her.

Den første del af ’Projekt Nyt Køkken’ begyndte allerede tilbage i foråret 2015, hvor de første spæde skridt blev taget i retningen af det nye køkken. Kollegerne i køkkenet blev spurgt om, hvordan de ønskede at det fremtidige køkken skulle se ud og efter mange møder, tegninger og idéer, lå den endelige tegning klar samt en tidslinje for projektets forløb.


Før-billede af køkkenet på KolleKolle fra den 23. juni.

Det lød næsten umuligt, at hele projektet skulle kunne gennemføres på bare 5 uger. Ikke desto mindre var det hvad KolleKolles tekniske chef, Kim Johansen, der var leder af projektet, mente var muligt. I Kims 22 år på KolleKolle har han altid lagt ambitiøse tidsplaner - og altid overholdt dem. Til trods for dette var der stadig en hvis spænding blandt kollegaer og gæster ”Kunne det mon lykkes?”, ”Var det ikke liiige ambitiøst nok denne gang?” ”Det var ikke meget tid til sådan et kæmpe projekt”. Men i samarbejde med dygtige håndværkere stod køkkenet naturligvis helt skarpt og færdigt mandag den 8. august – som planlagt.

Nedenfor kan du se nogle billeder fra processen:

 

Den 26. juni: Køkkenet tømmesDen 29. juni: Fliserne på gulvet blev hakket op.  

  

Den 29. juni var køkkenet helt tomt. Håndværkerne havde været i fuld gang hele dagen.

 

 

Den 13. juli: Nye vægge er ved at blive bygget op, og nye store fliser pryder overfladen på væggene.  Den 21. juli: Væggen til det nye opvaskerum er stort set færdig. Resten af køkkenet er tomt.

 
Efter-billede: Søndag den 7. august stod køkkenet færdigt, knivskarpt og klar til at tage i brug mandag morgen.

 

Har du lyst til at besøge vores restaurant, kan du ringe på tlf. +45 44984222 og bestille bord. Du kan også læse mere om månedens menu ved at klikke her.