Peter Husum

Ny Køkkenchef på KolleKolle

På konferencehotellet Kollekolle er Peter Husum startet som ny køkkenchef. Med ansættelsen af Peter har KolleKolle fået en erfaren brancheperson til denne centrale stilling på hotellet.

Vi får med ansættelsen af Peter en innovativ og erfaren person. Han skal være med til at fortsætte og videreudvikle KolleKolles gastronomiske profil samt værne om vores grundlæggende filosofi for både køkken og restaurant. Han skal sikre, at vi også i fremtiden giver vores gæster den bedst tænkelige madoplevelse og at vi fortsat har fokus på de gode råvarer, bæredygtighed og økologi.

Om Peter Husum, ny køkkenchef Kollekolle:
47 årig Peter er udlært kok hos Restaurant Paustian i 1989 og har sidenhen arbejdet på en lang række hoteller og restauranter. Han kommer senest fra en stilling som køkkenchef på Marienlyst Strand & Badehotel.
Tidligere har han bl.a. arbejdet som souschef på Skovshoved Hotel, køkkenchef på Leonore Christine, Nyhavn, køkkenchef på Phonix Copenhagen (Arp-Hansen Hotel Group). Han har været en del af en række innovative gastronomiske projekter og events heriblandt PopUp restauranter på Ledreborg Slot, hovedansvarlig for Århus Festuge v/Misto og virket som kok for det danske fodboldlandshold og været medansvarlig for holdets diæter og kost.