Kit Haubro Sørensen

Ny Receptions- og Konferencechef på KolleKolle

Kit Haubro Sørensen er ny receptions- og konferencechef på konferencehotellet KolleKolle Konferencehotellet Kollekolle i Nordsjælland har pr 1. oktober ansat Kit Haubro Sørensen som hotellets nye receptions- og konferencechef. Hun kommer med mange års erfaring fra branchen og skal være med til at styrke og videreudvikle hotellet sammen med den øvrige ledelse.

Stærk profil skal videreudvikle reception- og konferenceafdelingen på KolleKolle
- KolleKolle er et kendt varemærke på især møde- og konferencemarkedet og mange af vores mødegæster er kommet hos os i lang årrække. Jeg er overbevist om, at Kit Haubro Sørensen med sit grundige kendskab til hoteldrift og til møde- og konferencemarkedet bliver et rigtigt positivt kort for KolleKolle. Sammen med det øvrige team af dedikerede medarbejdere skal hun være med til at styrke og udvikle denne del af vores virksomhed og være med til at sikre, at KolleKolle fastholder sin stærke position som mødested på markedet. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Kit, og er overbevist om, at vi har fået den helt rette person til at varetage netop den del af vores virksomhed, udtaler Berit K. Leth, hoteldirektør KolleKolle.

Gedigen erfaring fra hotel-, konference- og rejsebranchen
For Kit Haubro Sørensen var det ikke ukendt territorium, da hun den 1. oktober ds. tiltrådte stillingen som receptions- og konferencechef på KolleKolle. Kit Haubro Sørensen har mange års erfaring fra især møde- og konferencebranchen, hvor hun bl.a. har siddet i ledende stillinger på senest Kysthusene og tidligere Sinatur Hotel Frederiksdal. Kit glæder sig over at være blevet en del at teamet hos KolleKolle:

- Jeg blev i sin tid udlært i luftfart og rejsebranchen og startede min tidlige karriere i Maersk Air og efterfølgende SAS, men i de seneste mange år har jeg arbejdet i hotelbranchen, hvor jeg føler, at jeg har fundet min helt rette hylde. Her beskæftiger jeg mig med lige netop det, som jeg brænder for – den daglige kontakt med gæsterne og det at yde den bedst tænkelige service. Jeg er allerede faldet godt til i mit nye job og blandt kollegaerne hos KolleKolle, og jeg ser meget frem til sammen med hele teamet at være med til at yde vores mange gæster en både professionel og personlig service, udtaler Kit Haubro Sørensen.

Om Kit Haubro Sørensen, ny receptions- og konferencechef KolleKolle:

Erhvervsmæssig baggrund:
46 årig Kit er udlært i luftfart og rejsebranchen og kommer senest fra en stilling som hotel- og konferencechef på Kysthusene, hvor hun bl.a. har haft ansvaret for budgettet, den daglige drift af hotellet og medarbejderne. Tidligere har Kit arbejdet som konferencechef hos Sinatur Hotel Frederiksdal, som Meetingdesigner/konferencekoordinator hos Comwell og som salgskoordinator i en række forskellige virksomheder i og udenfor branchen.

Netværk:
MPI Denmark
DKBS (Danske Konference Centre)
Visit Nordsjælland
Horesta Outdoor Turisme
m.fl.