Køkkenet på KolleKolle

Dining Week 2018

For tredje år i træk er KolleKolle en del af det populære koncept Dining Week. Vi glæder os til endnu en gang at byde vores gæster velkommen til en skøn middag fyldt med gode smagsoplevelser. Hvis du vil med, skal du skynde dig at bestille biletter, de sidste to år har vi nemlig måtte melde udsolgt alle dage.

 

Det nye år er skudt i gang og her på KolleKolle ser vi allerede frem til flere dejlige arrangementer med gode madoplevelser. Inden vi byder velkommen indenfor til vores to Seafoodaftener i marts, er vi fra den 11.-18. februar med i Dining Week 2018. Her har vi udviklet to menuer som du kan vælge imellem, når du bestiller: en menu med kød og en vegetarisk menu.

De menuer vi serverer under Dining Week består begge af hele tre retter inkl. San Pellegrino mineralvand til blot 215 kroner (+billetgebyr).

Hold øje med Dining Weeks fremtidige arrangementer på deres hjemmeside - klik her.