OKAYFOOD

Okayfood

På KolleKolle er vi stolte af, sammen med vores søsterhotel Horisont Hotel & Konference, at være de første i hotel- og mødebranchen som indgår samarbejde med OKAYFOOD.

OKAYFOOD leverer en helt ny og smart løsning til hoteller og mødesteder, som via et simpelt system, nu kan få oplysninger om mødegæsternes madpræferencer eller allergier inden de ankommer til mødet. Mødegæsten indtaster via en app koden til den konference, som de deltager i og på deres private profil i app’en indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til mødestedet, hvilket gør det langt lettere for både mødebookere og for os, at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov. Mødegæsten klarer i princippet det hele selv.

Vores hoteldirektør, Berit K. Leth udtaler:
- Vi ser meget frem til at tage den nye digitale løsning i brug sammen med vores mødebookere. Og vi er overbeviste om, at det nye værktøj vil være med til at gøre det lettere at booke møder og konferencer hos os fremover. Mødebookerne har til i dag brugt meget tid på via e-mail at sende og meddele os de mange forskellige madpræferencer, som mødedeltagerne har, dette arbejde sker nu via løsningen hos OKAYFOOD. Og vi som konferencesteder modtager informationen direkte fra mødedeltageren selv, hvilket uden tvivl vil være med til at minimere fejl eller misforståelser, der jo naturligt kan forekomme ved især meget store møder og konferencer.
Derudover vil løsningen internt hos os lette kommunikationen mellem konferenceafdelingen og køkkenet betydeligt. Med den nye løsning kan alle afdelinger i huset let overskue alle ønsker til forplejning hos en given mødegruppe, og vi har langt bedre mulighed for at planlægge og tilberede måltidet til den enkelte mødegruppe. Det vil også betyde, at vores køkken kan optimere indkøbet af råvarer og at de kan sikre, at alle mødegæster får det bedst tænkelige måltid hos os i løbet af konferencen, slutter Berit K. Leth.


Brug det til din næste konference, allerede nu.