Indgang aften

HOLD FRIKVATÉR FRA HVERDAGEN

Slip for hverdagens stress og jag med madlavning og opvask i den travle julemåned.
På KolleKolle har vi sat god gedigen Husmandskost på menuen, tilberedt af gode råvarer og serveret i vores dejlige restaurant.

DECEMBER MENU

MANDAGE:
Ungarsk Gullash med røget paprika og kartoffelmos

TIRSDAGE:
Flæskestegs sandwich med landgris og brioche bolle.

ONSDAGE:
Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler.

TORSDAGE:
Hakkebøf af Himmerlands kvæg med bløde løg og skysauce

FREDAGE:
Stegt flæsk med persille- sauce og surt.

Pris: kr. 165,- per person. Børn u/12 år - ½ pris.

Gældende i perioden fra den 1.-17. december 2020.

Vi har et begrænset antal pladser - så husk at forhåndsreservere bord.

Tlf. nr.: 44 98 42 22
E-mail: info@kollekolle.dk