Seafoodaften

Sæt kryds i kalenderen d. 21. og 22. februar 2020, hvor vi afholder næste års Seafoodaften.

Billetterne vil blive tilgængelige på Nemtilmeld.dk d. 9 december 2019 kl.10:00, for mere info omkring Seafoodaften, kan du holde dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsmail i feltet nedenunder. 

En af tingene du vil blive opdateret på, er f.eks. når der er noget nyt om menuen som vi ikke kan røbe noget om endnu. Er du alligevel nysgerrig på hvad du kan forvente, kan du blive inspireret af programmet og menuen fra 2019 nedenfor. 

kl. 18:30

Velkommen

Velkomstdrink og Blæksprutte snacks

kl. 19:00

Til bords

Forretter

Variation af laks
Røget kammusling m kærnemælk & dildolie

På buffeten serverer vi følgende

3 slags østers (friteret gratineret chemiseret)
Stenbiderrogn med creme double & rødløg
Blækspruttecarpaccio med urter
Søkogte rejer med citronmayo & blæk
Cheviche af helleflynder med grape & jalapeños
Røget laks fra egen produktion
Varmrøget ørred med purløg & kapers
Hummersuppe med crutôn
Paella med skaldyr
Risotto med muslinger
Pasta med knivmusling & vongole
Dampede blåmuslinger fra vadehavet
Hummer ”TigerLee”
Farseret Pighvar
Helleflynder Florentine
Friteret smelt med aioli & grillet grønt
Ovnbagt fjæsing med linser og vinterurter
Smørstegt havtaskehale med fennikel & fûmet
Og hvad vi ellers får i nettet i dagene op til.Det hele serveres med salater, dressinger, saucer og hvad der ellers hører til.

Ost og dessert

Fordessert

Mazarin m. solbær gellancreme.
Sticks
Skumfidus m. jordbær
Bounty m. kokos
Ruby m. hindbær og Ruby chokolade
Gran Manier m. range og hvid chokolade
Whisky m. mælkechokolade
Chokolade m. karamel

Bryllupskager

Cloud m. havtorn
Cloud m. citron
Glacekage m. pistacie, chokolade og solbær.
Georgine lagkage
Citrus Cheesecake m. calamansi
Passionskage m. brownie, hvid trøffel, passionsfrugt.
Old Fashion m. mazarin, trøffel, abrikos og chokolade.
Hindbærdrøm m. hindbær, chokolade og marcipan.

Petits

Franske Makroner m. lemon
Profiterolesm. citruscreme
mascarpone toppe
Frugttærte m. mascarpone og bær
Karameltærte m. hvid ganache
Kokoskiks m. citron
LemonMeringues
Creme brulee

På glas

Gammeldags æblekage
Karamelmousse m. passionsfrugt
Kirsebærmousse
Mørk chokolademousse m. nougat
Solbærmousse m. hvid chokolade
Nougat Saint Bernard

Konfektkage

Ren kærlighed m. nougat praline

Is

Omelet surprise m. vanilje, mocca og bagt marengs
(vi tager forbehold for ændringer, da alt er frisk fanget fisk fra dagene op til arrangementet.)

kl. 22:30

Disco 

Kaffe og the bliver serveret og herefter bydes der op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco.

kl. 02:00

Tak for i aften