• Seafood aften på KolleKolle


  • En skøn aften

     

  • Et hav af smagsoplevelser


Program og menu 2019


Kl.18:30    


Velkomstdrink og 
Blæksprutte snacks

Kl. 19:00

Vi går til bords.


Forretter
Variation af laks
Røget kammusling m kærnemælk & dildolie


På buffeten serverer vi følgende 
3 slags østers (friteret gratineret chemiseret)
Stenbidderrogn med creme double & rødløg
Blækspruttecarpaccio med urter
Søkogte rejer med citronmayo & blæk
Cherviche af helleflynder med grape & jalapeños
Røget laks fra egen produktion
Varmtrøget ørred med purløg & kapers
Hummersuppe med crutôn
Paella med skaldyr
Risotto med muslinger
Pasta med knivmusling & vongole
Dampede blåmuslinger fra vadehavet
Hummmer ”TigerLee”
Farseret Pighvar
Helleflynder Florentine
Friteret smelt med aioli & grillet grønt
Ovnbagt fjæsing med linser og vinterurter
Smørstegt havtaskehale med fennikel & fûmet

Og hvad vi ellers får i nettet i dagene op til.

Det hele serveres med salater, dressinger, saucer og hvad der ellers hører til.

Ost og dessert

Fordessert
Mazarin m. solbær gellancreme.

Sticks
Skumfidus m. jordbær
Bounty m. kokos
Ruby m.  hindbær og Ruby chokolade
Gran Manier m. range og hvid chokolade
Whisky m. mælkechokolade
Chokolade m. karamel

Bryllupskager
Cloud m. havtorn
Cloud m. citron
Glacekage m. pistacie, chokolade og solbær.
Georgine lagkage
Citrus Cheesecake m. calamansi
Passionskage m. brownie, hvid trøffel, passionsfrugt. 
Old Fashion m. mazarin, trøffel, abrikos og chokolade.
Hindbærdrøm m. hindbær, chokolade og marcipan. 

Petits
Franske Makroner m. lemon
Profiteroles  m. citruscreme
mascarpone toppe
Frugttærte m. mascarpone og bær
Karameltærte m. hvid ganache
Kokoskiks m. citron
Lemon Meringues
Creme brulee

På glas
Gammeldags æblekage
Karamelmousse m. passionsfrugt
Kirsebærmousse
Mørk chokolademousse m. nougat
Solbærmousse m. hvid chokolade
Nougat saint bernard

Kofektkage
Ren kærlighed m. nougat praline

Is
Omelet surprise m. vanilje, mocca og bagt marengs


*Vi tager forbehold for ændringer, da alt er frisk fanget fisk fra dagene op til arrangementet.

 


Kl. 22:30



Kaffe og the bliver serveret og herefter bydes der op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco.



Kl. 02:00

 

Tak for i aften




Værelse på KolleKolle

Book et værelse

Alle vores 77 værelser har adgang til smuk natur.

Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Fester

Skal der være fest, så lad der være fest!