Selskabslokaler

Alle vores lokaler har flotte udsigter til den smukke omkringliggende natur. Du kan f.eks. se en slugt tilbage fra istiden fra restauranten eller se helt ned til Furesøen fra pejsestuen. Du har også mulighed for, at starte dit selskab med te og kaffe i et af vores andre lokaler og opleve naturen fra flere sider.

Borddækning

Borddækning

På KolleKolle er bordene altid smukt pyntet med stof dug, stof servietter, blomster, sølvtallerkner og kandelabre. Vi har 15 forskellige duge og servietter at vælge imellem.
Salen

Grut Hansen Salen

I denne sal er der højt til loftet og stadig en utrolig hyggelig stemning. Der er udgang til en dejlig terrasse og der er plads til max. 100 personer.
Lokale 2

Lokale 2

Dette lokale er til de mindre fester med max. 48 personer. Der er direkte udgang til en dejlig terrasse.
Overblik over restauranten

Restaurant

I vores restaurant er der plads op til 180 gæster. Derudover er det fra restauranten af du har den flotte udsigt ned til slugten som blev skabt af istiden.
Biblioteket

Biblioteket

Når I afholder jeres middag i lokale 2 eller i restauranten, så er Biblioteket et af de lokaler, hvor I får både jeres velkomstdrink inden maden og hvor I bagefter kan nyde kaffen og byde op til dans. Fra Biblioteket er der en naturskøn udsigt til Furesøen.
Pejsetuen

Pejsestuen

Når festmiddagen afholdes i lokale 2 eller i restauranten, benyttes pejsestuen til velkomstdrink, før maden og til kaffe og eventuel dans til efter maden. Fra pejsestuen er der en flot udsigt til Furesøen.