• Vildtaften på KolleKolle


  • Der arbejdes hårdt i køkkenet

     


  • Lækre råvarer


Vildtaften

KolleKolle Vildtaften 2017 er udsolgt 

 
Datoerne er den 20. og 21. oktober 2017 og pladserne bliver sat til salg tirsdag den 12. september. Hvis du allerede er på vores mailingliste vil du modtage en mail med link til bestillingssitet, når vi åbner for salg af billetter. Du kan tilmelde dig vores mailingliste ved at sende en mail til info@kollekolle.dk med dine kontaktoplysninger.

Prisen er igen i år DKK 695,- per person og ønsker du overnatning i forbindelse med Vildtaften kan det bookes til den meget favorable pris á DKK 695,- pr. dobbeltværelse og DKK 495 pr. enkeltværelse og så er det endda inklusiv vores store morgenbuffet.

Til Vildtaften sidste år, undersøgte vi interessen for en ændring i måden vi afvikler vildtaften på og der viste sig at være stor interesse. Faktisk var der så stor interesse, at vi har besluttet at prøve at gå en ny vej.

Vildtaften 2017 - Ny oplevelse

18.30 Snacks og bobler i foyeren

19.00 Går vi til bords

Der serveres 7-8 retter, komponeret af sæsonens vildt og grøntsager, designet til at give jer en bedre oplevelse af de enkelte vildttyper. Retterne vil variere i type og i serverings metode og vi lover at der vil være anderledes og spændende indslag, så middagen ikke bliver monoton.

Som den sidste ret vil der bliver serveret forskellige typer trancheret hårvildt i rundhåndede mængder, så ingen går sultne fra bords.

Herefter serveres, som vi altid har gjort, vores store oste og dessert buffet, præcis lige så stor og overdådig som den altid har været.

Vi håber at se jer til denne aften – en ny og spændende måde at opleve Vildtaften.

Fiske Risotto

Seafood aften

Vores populære arrangement bliver afholdt i marts.

Festpakker

Fødselsdag, konfirmation, begravelse eller bryllup?

Hold fest hos os

Se billeder af vores forskellige festlokaler.