• Vildtaften på KolleKolle  • Der arbejdes hårdt i køkkenet

     

  • Lækre råvarer


  • Seafood aften på KolleKolle


  • En skøn aften

     

  • Et hav af smagsoplevelser


Vildtaften 2018

KolleKolle Vildtaften 2018 - UDSOLGT

 
Datoerne er d.19. og 20. oktober 2018 og pladserne bliver sat til salg tirsdag d.11. september kl.10 på dette link: https://kollekolle.nemtilmeld.dk/ 
OBS: Bemærk venligst at linket ikke er aktivt før nævnte dato og tidspunkt.

Prisen er igen i år DKK 695,- pr. person og ønsker du overnatning i forbindelse med Vildtaften kan det bookes til den meget favorable pris á DKK 695,- pr. dobbeltværelse og DKK 495 pr. enkeltværelse og så er det endda inklusiv vores store morgenbuffet.

Vildtaften - et nyt koncept

Sidste år afprøvede vi et nyt koncept for Vildtaftenen, hvor vi serverede 7-8 retter fremfor den traditionelle buffet. Dette tog vores gæster rigtig godt imod og vi har derfor valgt at køre videre med konceptet. Retterne er komponeret af sæsonens vildt og grøntsager, designet til at give jer en bedre oplevelse af de enkelte vildttyper. Retterne vil variere i type og i serverings metode og vi lover at der vil være anderledes og spændende indslag, så middagen ikke bliver monoton.

Til slut serveres, som vi altid har gjort, vores store oste og dessert buffet, præcis lige så stor og overdådig som den altid har været.

Vi håber at se jer til Vildtaften 2018.

Overnatning

Pleasure or business? Vi har plads til det hele.

Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Hold fest hos os

Se billeder af vores forskellige festlokaler.