Program og menu 2018


Kl. 18.30               

Velkomstdrink i foyeren, serveret med Krondyr-grillpølser fra åben ild med snobrød

Kl. 19.00    Vi går til bords 
           

 

 

Kolde retter


Kanin/polenta terrin med trompethatte & trøffel mascarpone
           

Gravad dådyr med friteret skorzonerrod

Røget fasanbryst og dådyrkølle med kantarel-mayo & fermenteret pastinaK

           

Mellemret

Arancinokugler med vildsvin & saltbagt selleri

Hjemmelavet ravioli med hare i et hav af urter

 

Hovedret

Smørstegt dåvildt med kastanje & syrlige æbler

Fasanbryst stegt med salvie & panchetta

 

På buffet

Krondyr steaks med svesker & portvinssauce

Skiver af gåsebryst med ingefær, sesam & mild chili

Skovens svampe med andehjerter & persille

Kartofler stegt i andefedt

 

Som altid slutter vi af med KolleKolles store dessert og ostebuffet

 

(Vi tager forbehold for ændringer pga. tilgangen af vildt)
                                   

Kl. 22.30

Kaffe/The bliver serveret og herefter bydes op til dans i pejsestuen ved Twiggis Disco

Kl. 02.00

Tak for i aften