• Vildtaften på KolleKolle  • Der arbejdes hårdt i køkkenet

     

  • Lækre råvarer


  • Seafood aften på KolleKolle


  • En skøn aften

     

  • Et hav af smagsoplevelser


Vildtaften 2019

Vildtaften 2019 er den 18. og 19. oktober og pladserne vil blive sat til salg onsdag den 4. september kl. 10 på vores bestillingsside hos Nemtilmeld. 

Hvis du vil modtage en mail når salget går i gang og ikke allerede står på vores liste, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.  

Retterne denne aften er komponeret af sæsonens vildt og grøntsager, designet til at give jer den bedste oplevelse af de enkelte vildttyper. Retterne vil variere i type og serveringsmetode og vi lover, at der vil være anderledes og spændende indslag så middagen ikke bliver monoton. Til slut serveres, som vi altid har gjort, vores store oste og dessert buffet, præcis lige så stor og overdådig som den altid har været.

Vi starter som sædvanligvis aftenen med snacks og bobler i foyeren, inden vi sætter os til bords omkring kl. 19.

Arrangementet koster Kr. 750,- pr. person, som inkluderer velkomstdrink, Vildtaften menuen og aftenkaffe ekskl. drikkevarer. Betaling skal ske samtidig med bestilling og med betalingskort.

Der er mulighed for overnatning til meget favorable priser. Dobbeltværelse kr. 695, enkeltværelse kr. 495 pr. nat inklusiv KolleKolle’s store morgenbuffet. Værelser skal bestilles på info@kollekolle.dk. Er I en gruppe der ønsker at sidde sammen til morgenbuffeten, giv da venligst besked ved bestilling.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Overnatning

Pleasure or business? Vi har plads til det hele.

Madfilosofi

Vi går op i, at den mad vi serverer, er af høj kvalitet!

Hold fest hos os

Se billeder af vores forskellige festlokaler.