Skoven 1800X901

Oplev Hareskoven i 11. gear

Swimming pool

Som gæst på KolleKolle er der gratis adgang til vores dejlige indendørs swimmingpool. 

Tag en morgen-, middag- eller aftendukkert og vær frisk til det næste på dit program.  

Restauranten

Restauranten har plads til 200 personer og har en fantastisk udsigt ned til den store istidsslugt, hvor der hele sommeren går forskellige dyr. Herfra er der direkte adgang til en dejlig terrasse, hvor vores kokke står og griller om sommeren, som supplement til frokosten.

Udenfor restauranten og barens åbningstider kan der købes sandwich, vin, øl, vand samt et mindre sortiment af spiritus i receptionen, som er bemandet 24 timer i døgnet.

Motionsrum

Som gæst har du gratis adgang til vores motionsrum, med bl.a. cross-trainer, cykel, romaskine, multimaskine, ryg-bænke, pilates bolde og træningsmåtter og det er også her du finder bade- og omklædningsfaciliteter. 

Er du på cykel til KolleKolle, er du meget velkommen til at benytte vores bade- og omklædningsfaciliteter inden dit møde eller arrangement starter.

Kig ind og prøv vores virtual tour

Aktivitetsrum

Fritiden kan du bruge i vores aktivitetsrum, hvor vi stiller både bordtennis, bordfodbold og billard til rådighed.

Naturen

Du kan også gå en tur i den skønne natur, der omgiver KolleKolle. I receptionen findes kort med beskrivelse af flere gå- og løbeture i den omkringliggende skov og ved Furesøen.

Smukt hele året rundt.

Bo behageligt med naturen som nabo

Alle vores værelser har udsigt til den fantastiske omkringliggende natur og indbyder til et velfortjent pusterum fra dagens møde. Værelserene er funktionelt indrettet, så der er plads til både afslapning og arbejde. Og hvis du ikke lige nåede at få strøget tøjet inden du tog hjemmefra - så panik ikke, på alle værelser finder du både strygejern og strygebræt.

KolleKolle er omkranset af både skov, sø og marker, med rig mulighed for gå-, cykel- eller løbeture eller måske et lille dyb i Furesøen.

For mere information klik her

Book et lokale, der matcher din høje standard

KolleKolles konferencefaciliteter har 5 stjerner og for at sikre at vi lever op til de kvalitetskrav det medfører, så bliver vi årligt kontrolleret af Horesta, som er ansvarlig for stjernekvalifikationen i Danmark. Vi er også partner hos Danske Konferencecentre og det kræver at vi som partner skal leve op til yderligere kvalitets krav.

Se mødelokaler her