Dit naturlige mødested

Bæredygtig ansvar for vores miljø

Helt tilbage i 1996 tog vi et vigtig valg om at vi ville øge vores fokus på at arbejde bæredygtigt og miljørigtig og derfor blev vi, som en af de første, Green Key certificeret. De mange år med dette fokus har gjort at det er blevet en integreret del af vores måde at arbejde på og ligger dybt i vores DNA. 

KolleKolle er bygget som kursus ejendom og stod færdig i 1972, dengang gik man ikke så meget op i elforbrug eller vandspild. Det har vi igennem de mange år arbejdet på at forbedre og lave alle de forbedringer der har været mulige, samtidig med at vi i alt hvad vi laver tænker både bæredygtighed og miljø ind. 

Sidenhen er FN's Verdensmål også kommet til og vi nedsat en dedikeret Miljøgruppe, bestående af medarbejdere fra alle afdelinger, som hele tiden er på udkig efter nye tiltag og forbedringer af det vi gør.

Er du interesseret i at få uddybet ovenstående er du velkommen til at kontakte os.

 

Fakta omkring besparelser pr. år sammenlignet med forbruget i 1997.

100 %

dansk el

Skovtoppe
Skov

Naturgas

- 50 %

Skovbund

Vand

- 57 %

skovbund
skov

Safe to visit

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT” -program. Det giver dig tryghed og sikkerhed for at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Restriktioner
Hvor mange må vi mødes? Hvor tæt må vi sidde?, hvor sent kan vi afbestille?, hvad hvis restriktioner ændres?, hvad hvis… Der er rigtig mange spørgsmål og usikkerhed i øjeblikket, men bare rolig vi skal nok være behjælpelig med at guide dig på vej og gør vores yderste for hele tiden at holde os opdateret med de nyeste regler og restriktioner.

Hvad gør vi
Vi har igangsat en lang række initiativer som skal gøre det trygt og sikkert at besøge KolleKolle. Vi følger nøje vejledningerne i Safe-to-Visit programmet og går også lidt længere,  både for vores medarbejderes og gæsters sikkerhed og tryghed.

Vi har udarbejdet udførlige vejledninger til alle medarbejdere, ligesom alle har gennemgået COVID-19 kursus arrangeret igennem Horesta.

Du kan læse om alle tiltag i vores uddybende Safe-to-Visit beskrivelse her.

Corona-pas
Alle gæster der besøger KolleKolle skal kunne dokumentere ét af følgende krav:

Du er færdigvaccineret
Du har haft corona og er immun i 14-180 dage efter positiv test

Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer (PCR test 96 timer pr. 1/7)

For at få adgang til KolleKolle skal alle kunne fremvise gyldigt Coronapas ved ankomst. Der skal kun fremvises ID såfremt Coronapasset er et print eller uden vandmærke.

Såfremt du er hos os over flere dage og opholder dig på KolleKolle under hele perioden, skal dit Coronapas være gyldigt ved ankomst og det er ikke nødvendigt at få taget en ny test under dit ophold.
Hvis dit ophold på KolleKolle er kombineret med at du periodevis opholder dig andre steder end på KolleKolle, skal du fremvise gyldigt Coronapas hver gang du kommer tilbage til KolleKolle igen.

Nærmeste hurtigtest centre ligger i Farum eller Bagsværd, begge steder under 10 minutters kørsel fra KolleKolle – se adresser og ventetider på www.cphmed.com. 

I hvilke situationer skal jeg undgå at besøge KolleKolle?
Besøg os ikke, hvis du har været i kontakt med en person, der har vist sig at være smittet med COVID-19. Bliv hjemme, hvis du på andre måder ikke er rask og eksempelvis har hoste, feber eller forkølelse. Hvis du har rejst til et risikoområde, skal du vente mindst to uger efter hjemkomsten med at besøge os.

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.  

Vores mission er at være det konferencecenter, som giver jer rum og fred til dialog. Vi klarer resten.

Vores kerneværdier

Respekt
Vi er høflige og ærlige Vi har stor viden om vores arbejdsplads

Humor
Vi er entusiastiske og glade Vi har fokus på at have det sjovt

 

Sammenhold
Vi er rummelige og tolerante Vi er engagerede og tager hensyn

Motivation
Vi er initiativrige og giver hinanden et klap på skulderen Vi er kreative og udviklingsparate

Summen af vores værdier er det vi kalder KolleKolle ånden.

Bag om KolleKolle

KolleKolle ejes af organisation Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. og drives som en kommerciel enhed. Sammen med vores andre samarbejdspartnere er Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. med til at sikre vores kvalitet i forhold til både gæster og miljøet.

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.

Landbrug & Fødevarer er erhvervsorganisation for landbruget, fødevare- og agroindustrien. De repræsenterer en stor del af fødevareklyngen, der med en eksport på over 170 millirader kroner årligt og med 189.000 direkte og indirekte beskæftigede er et af Danmarks vigtige erhverv.

Horisont Hotel & Konference

Centralt placeret ved Aarhus ligger vores søster hotel Horisont Hotel & Konference. Har du brug for et godt mødested eller overnatning i det Jydske, så vil vi helt klart anbefale at prøve Horisont Hotel & Konference.

Læs mere...

Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentre er en forening af professionelle konferencecentre i Danmark. For at blive partner skal flere krav om kvalitet, både i forhold til service og produkt, være opfyldt.  

Green Key

Green Key er en selvstændig international mærkningsordning for hoteller, vandrehjem samt konference- og kursussteder. Alle medlemmer af Green Key behandles, godkedes og kontrolleres løbende af en jury hvor også Miljøstyrelsen deltager som observatør. Det sikre et godt fagligt input til drift og udviklingen af miljømærket, uafhængig af særlige erhvervsinteresser.

Læs mere her

God Adgang

Omkring 15% af den danske befolkning er berørt af en funktionsnedsættelse. Her på KolleKolle vil vi derfor gerne informere om den tilgængelig, der er hos os og har derfor fået God Adgang mærkeordningen.

Læs mere her

Socialt ansvar

Vi har et tæt samarbejde med Jobcenter Furesø gennem Furesø Kommune. Vi vil nemlig gerne støtte lokalmiljøet, arbejdsløse og vores branche. Vi igangsætter forskellige initiativer, hvor vi bl.a. har holdt en workshop for kommunes arbejdsløse for at øge interessen og jobsøgning til nogle af de jobtyper der tilbydes i hotel- og konference-branchen.

Horesta

KolleKolle er medlem af branchens arbejdsgiverforening HORESTA og er selvfølgelig tilsluttet overenskomsten mellem 3F og HORESTA.

Vores historie

KolleKolle har en spændende og sjov historie, som går langt tilbage i tiden, lang tid før der var tænkt på at bygge et konferencecenter. KolleKolles historie – den korte version

Man har kunnet spore, at der helt tilbage fra 1208 har ligget en bebyggelse, hvor KolleKolle ligger i dag. Der er dog uenighed om, hvor navnet KolleKolle kommer fra. Flere kilder angiver at navnet er udsprunget af oldtidsudtrykket ’Calte Cotae’, der betyder ’kolde hytter’. Andre mener, at det derimod kunne udspringe af caldus eller caldo, der betyder ’varm’ på henholdsvis latin og italiensk, og dermed skulle ’KolleKolle’ komme fra ’varme hytter’.

I 1776 var KolleKolle navnet på en lille landsby der bestod af en kro, nogle huse og to gårde. I 1839 bliver de to gårde lagt sammen under navnet KolleKolle.

I 1892 købte Charles Grut-Hansen KolleKolle, hvor han blev kendt for sit forædlingsarbejde og sit malkekvæg. Grut-Hansen ønskede at hans avlsarbejde blev ført videre og stiftede derfor ”Grut-Hansens Legatstiftelse for Dansk Landbrug” inden sin død i 1922. Efterfølgende blev den daglige ledelse overdraget til J. Fisker, og i årene 1947-1966 blev ledelsen varetaget af hans søn Svend Fisker.

I 1972 rev man gårdens bygninger ned, og Landbrugsorganisationernes kursus- og konferenceejendom blev opført og er i dag den bygning vi kender som KolleKolle.

Arbejde hos os

Du kan altid søge uopfordret til os og når vi har ledige stillinger er det også på nedenstående link du vil kunne finde disse.

Her kan du sende os en uopfordret ansøgning og du får automatisk en elektronisk bekræftelse. Din ansøgning vil blive behandlet i den relevante afdeling og såfremt der bliver en stilling ledig vil vi kontakte dig.

Ansøg her