Restaurant
Restaurantens åbningstider
Restauranten er kun åben for forhåndsreserverede møder og konferencer i weekenden.
Morgenbuffet
Åbent
Mandag til fredag kl. 06.30-09.00
Lørdag lukket
Søndag lukket
Frokost
Åbent
Mandag til fredag kl. 12.00-13.30
Lørdag lukket
Søndag lukket
Middag
Åbent
Mandag til torsdag kl. 18.00- og køkkenet lukker 20.30
Fredag lukket
Lørdag lukket
Søndag lukket
Vores grundlæggende filosofi for køkken og restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med.
Vi sætter en stor ære i at benytte danske og lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad for både bæredygtighed og økologi har høj prioritet i køkkenet.
Tag plads og nyd en god frokost eller middag
Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Forhåndsreservation er nødvendig så ring og bestil bord på telefon +45 44 98 42 22, så vi kan sikre dig og dine gæster plads i restauranten.
Seafood & Vildtaften
Vi afholder desværre ikke længere Seafood og Vildtaftner på KolleKolle. Tak til alle der har støttet op om arrangementerne igennem de mange år de har været afholdt.