Kom naturligt tættere på dine kolleger

Udendørs aktiviteter

Hyrd-jer-til-et-stærkt-team

Hyrd jer til et stærkt team

Vi har glæden af at tilbyde det helt unikke og effektive koncept Får728® til udvikling af dit team. Når I sammen hyrder en stor flok får bliver I klogere på samarbejde, kommunikation og samarbejde.

Konceptet er designet specielt til at optimere læring, og opgaverne på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres behov for læring. Gruppen bliver guidet gennem opgaver og løbende refleksion af en erfaren ledelseskonsulent, så kan I tage ny erfaring og læring med jer hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Besøg Lena Munk Consult for mere info

 • Logojagten

  Skab virksomhedens nye innovative, kreative og fremtidige logo. Forskellige aktiviteter udfordrer jer i diverse elementer såsom; kreativitet, samarbejde og gruppedynamik. I skal præstere så godt som muligt for at optjene point. Disse point veksles senere til penge.

  Læs mere…
 • Nørreskov udfordringen

  KolleKolles team har udviklet denne sjove udfordring, hvor alle har mulighed for at deltage. Her bruges vores skønne omkringliggende natur og deltagerne får lidt historie, kombineret med frisk luft og motion. Turen foregår i vores nabo skov - Nørreskoven. Undervejs bliver holdene udfordret på deres kreativitet, samarbejdsevner og viden.

  Læs mere…
 • Ressourceløbet

  Styrker og ressourcer – hvordan forenes de? Løbet indeholder poster af forskellig karakter med alsidige udfordringer fordelt i et område mellem en start og en slut ”base”.

  Læs mere…
 • Orienteringsløbet

  Et skræddersyet O-løb med strategi og sammenhold. Løbet består af både bemandede og ubemandede poster. Det er op til hvert team at lægge en strategi for hvilke opgaver de ønsker at løbe, lunte eller gå ud til samt hvilken prioritet de skal have.

  Læs mere…
 • Bådfarten - Furesøen

  Et perfekt pusterum i dagens program er helt klart en tur med Bådfarten på Furesøen. Bådfarten har anlægsplads ved KolleKolle, kun 10 minutters gang i igennem den fantastiske istidsslugt.

  Læs mere…
 • Mountain bike tur

  Tag på en frisk og udfordrende mountainbike tur i områdets fantastiske natur. Rundt om KolleKolle har vi en noget enestående natur, der er det helt idéelle til en udfordrende mountainbike tur. Danmarks mest kendte mountainbikespor (Det "røde" mountainbikespor i Hareskoven) går lige forbi vores baghave.

  Læs mere…
 • Laser lerdueskydning

  En aktivitet for alle! Perfekt i forbindelse med - Møder (pauseaktivitet), sommerfesten eller et aftenarrangement Laser lerdueskydning hvor op til 5 personer kan skyde på samme tid. Anlægget indeholder 5 autentiske haglgeværer, som er modificeret og skyder med infrarøde radiosignaler.

  Læs mere…
 • Kidnapningen ved KolleKolle

  En gruppe unge mennesker er forsvundet fra området omkring KolleKolle. Ingen har indtil nu haft held med at bringe dem tilbage og de pårørende beder nu jer om hjælp. Tør I tage udfordringen op? 

  Læs mere…
 • Rotur på Furesøen

  Er I et team, der skal tømres bedre sammen, en ledelsesgruppe, der skal lære at fungere via team work, eller anden form for gruppe, der trænger til et afbræk i jeres arbejde, er roning en oplagt mulighed. For at få fremdrift i en båd, skal besætningen kunne arbejde sammen og i takt. Og så får I rørt jer og kan nyde den skønne natur omkring Furesøen.

  Læs mere…
 • På guided tur i skoven

  Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle tager gerne vores gæster med på en spændende tur igennem skoven ved KolleKolle. I samarbejde med vores lokale Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle kan I bestille en vandretur, hvor han tager jer med på tur igennem denne fantastiske skov.

  Læs mere…
 • Byg en Formel 1 bil

  Når dagens seriøse program er ved at være omme og den skønne mad ligger godt i maven, kan man have brug for at komme ud i den friske luft, røre kroppen og ikke mindst opleve kollegaerne på en ny måde.

  Læs mere…
 • Movie Maker

  Den perfekte teamaktivitet, der uanset vinkel både kan være seriøs teambuilding eller blot sjov og ballade. I hold af 5-8 personer er I selv ansvarlige for hele processen, hvor I skal lave jeres egen version af en trailer til nogle af de største filmklassikere.

  Læs mere…
 • Firma 5 kamp

  Tænd gnisten i teamet og mærk vigtigheden af, at arbejde mod samme mål. I firma femkampen dyster I imod hinanden i fem udvalgte aktiviteter der skal udfordre teamets samarbejdsevne, puste til konkurrenceånden og ikke mindst give smil på læben.

  Læs mere…
 • The Bond Quest

  Tør I tage kampen op mod ærkeskurken "Le Chiffre"? James Bonds ærkefjende Le Chiffre er notorisk kendt for sit anspændte forhold til Bond og har lagt skumle planer for at teste jeres evner til det yderste.

  Læs mere…
 • Tracking

  Når startskuddet lyder er stemningen intens, fængende og ikke mindst konkurrencepræget. Spillet ”Tracking” er bygget op i 2 elementer. Basen og agenterne. I hvert team er der 4 personer hvoraf 2 starter i basen, og 2 starter som agenter. Der spilles 2 halvlege, således alle forsøger sig som aktive agenter, samt base ansvarlige.

  Læs mere…

Indendørs aktiviteter

 • Brain Booster

  Hæsblæsende og intens opgaveløsning. Utallige udfordrende opgaver er placeret foran jer. I tidspres og intens gruppesamarbejde skal I koordinere og kortlægge de mange opgaver som findes i Brain Booster Box©.

  Læs mere…
 • Escape Game

  Bryd koden til min dokument kasse, red min virksomhed og giv din egen en fantastisk oplevelse. Historien til dette Escape Game er som følger: Mit navn er Palle Topgaard og jeg er Administrerende Direktør og ejer af "Topgaard helt uden grænser A/S"

  Læs mere…
 • Knowie

  Savner I også sammenholdet med kollegaerne i hverdagen, teamdagene og hyggesnakken over frokosten? Kollegaskabet er blevet sat på prøve i 2020 - derfor lanceres nu et digitalt teambuilding værktøj: Knowie!

  Læs mere…

Spritussmagning

Skal jeres arrangement krydres med en spiritussmagning? En både lærerig, underholdende og velsmagende eftermiddag eller aften.

Lær hvordan man bedst dufter og smager god spiritus. Hør hvordan produkterne laves, hvorfor de smager som de gør, og få nogle gode historier og anekdoter med undervejs.

Klassiske temaer er whiskysmagning, romsmagning, cognacsmagning og champagnesmagning, men der er også mange andre muligheder.

Hent mere inspiration hos smagning.com
 • Fægtning og Touchesport

  Fægtning stiller store krav til din psyke, koncentration, koordination og taktiske evner. Men alle med lyst til at lege Zorro kan kaste sig ud i fægtningens mystik og udvikle de evner, som kræves for at blive en god fægter. Og har du først lært at indleve dig helt i kampens intense dramatik, er det sikkert, at du vil finde din indre ”fægtedjævel”.

  Læs mere…
 • Forgiftningen

  "Forgiftningen" er et break-the-box event, der bedst kan beskrives som et transportabelt escape room. Det er en intens og konkurrencepræget samarbejdsøvelse for op til 42 hurtigt tænkende personer med appetit på en sjov og overraskende udfordring.

  Læs mere…
 • Ølsmagning

  Tæt på KolleKolle ligger et lokalt bryggeri - Bryggeri Skovlyst. De brygger velsmagende øl og holder spændende foredrag. Har I brug for en anderledes pause eller afslutning på jeres kursus eller møde, så få et 1½ times spændende foredrag.

  Læs mere…

Gratis aktiviteter

 • Hovedbrud

  På vores græsplæner finder du vores udendørs hovedbrud. Det er puslespil af forskellige arter, sværhedsgrader og i kæmpe størrelser. De er til fri disposition, når man er gæst på KolleKolle og kan let bruges som en pause i mødet eller som sjov før middagen.

  Læs mere…
 • På cykeltur

  Turene går langs Mølleåen og tæt på eller rundt om Bastrup Sø, Farum Sø, Furesø, Vejlesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Du kan også komme på Cykelture til Flyvestation Værløse og en tur rundt om Søndersø m.v. Deltagerne kører stille og roligt på almindelige cykler. Man kører ikke om kap, men nyder naturen og hører historier. Alt sammen gratis!

  Læs mere…
 • Softgolf

  På vores store græsplæner har vi mulighed for at sætte et spil Soft Golf op. Man behøver ikke at være en erfaren golfspiller for at være med. Golfbolden er let og hullerne, man skal ramme, er så store som hulahopringe. Det er en super sjov aktivitet, hvor alle kan være med. Ring til vores booking og hør nærmere.

  Læs mere…

KBH Teambuilding

Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik i forhold til præcis jeres behov. Med KbhTeambuilding får du hjælp til at sammensætte den helt rigtige teamdag eller teamudvikling. Vi har massere idéer og tips til hvad man kan lave og hvad der passer godt sammen. Vi sørger for at hjælpe med koordinering, tidsplaner og alt det andet praktiske, så I får maksimeret jeres faglige udbytte og har overskud til det sjove.

For mere information klik her

Bo behageligt med naturen som nabo

Alle vores værelser har udsigt til den fantastiske omkringliggende natur og indbyder til et velfortjent pusterum fra dagens møde. Værelserene er funktionelt indrettet, så der er plads til både afslapning og arbejde. Og hvis du ikke lige nåede at få strøget tøjet inden du tog hjemmefra - så panik ikke, på alle værelser finder du både strygejern og strygebræt.

KolleKolle er omkranset af både skov, sø og marker, med rig mulighed for gå-, cykel- eller løbeture eller måske et lille dyb i Furesøen.

Book et lokale, der matcher din høje standard

KolleKolles konferencefaciliteter har 5 stjerner og for at sikre at vi lever op til de kvalitetskrav det medfører, så bliver vi årligt kontrolleret af Horesta, som er ansvarlig for stjernekvalifikationen i Danmark.

Vi er også partner hos Danske Konferencecentre og det kræver at vi som partner skal leve op til yderligere kvalitets krav. 

Se alle vores mødelokaler her