0Ea27fff2dae8e1a9892381830c0c86a

Kom naturligt tættere på dine kolleger

Udendørs aktiviteter

Hyrd jer til et stærkt team

Vi har glæden af at tilbyde det helt unikke og effektive koncept Får728® til udvikling af dit team. Når I sammen hyrder en stor flok får bliver I klogere på samarbejde, kommunikation og samarbejde.

Konceptet er designet specielt til at optimere læring, og opgaverne på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres behov for læring. Gruppen bliver guidet gennem opgaver og løbende refleksion af en erfaren ledelseskonsulent, så kan I tage ny erfaring og læring med jer hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Besøg Lena Munk consult for mere info

Firma 5 kamp

Tænd gnisten i teamet og mærk vigtigheden af, at arbejde mod samme mål. I firma femkampen dyster I imod hinanden i fem udvalgte aktiviteter der skal udfordre teamets samarbejdsevne, puste til konkurrenceånden og ikke mindst give smil på læben.

Nørreskov udfordringen

KolleKolles team har udviklet denne sjove udfordring, hvor alle har mulighed for at deltage. Her bruges vores skønne omkringliggende natur og deltagerne får lidt historie, kombineret med frisk luft og motion. Turen foregår i vores nabo skov - Nørreskoven. Undervejs bliver holdene udfordret på deres kreativitet, samarbejdsevner og viden.

Kuglebanen

Når startskuddet lyder er stemningen intens, fængende og ikke mindst konkurrencepræget Hvad går det ud på? Opgaven går ud på at få bygget den længste funktionelle kuglebane.

Tracking

Når startskuddet lyder er stemningen intens, fængende og ikke mindst konkurrencepræget. Spillet ”Tracking” er bygget op i 2 elementer. Basen og agenterne. I hvert team er der 4 personer hvoraf 2 starter i basen, og 2 starter som agenter. Der spilles 2 halvlege, således alle forsøger sig som aktive agenter, samt base ansvarlige.

Bådfarten - Furesøen

Et perfekt pusterum i dagens program er helt klart en tur med Bådfarten på Furesøen. Bådfarten har anlægsplads ved KolleKolle, kun 10 minutters gang i igennem den fantastiske istidsslugt.

Ressourceløbet

Styrker og ressourcer – hvordan forenes de? Løbet indeholder poster af forskellig karakter med alsidige udfordringer fordelt i et område mellem en start og en slut ”base”.

Stormester

Regler? Det gælder da om at være innovativ og kreativ, ik’? Hvad går det ud på? Der findes jo mange måder hvorpå regler kan tolkes. Hvordan står det skrevet, og er der mulighed for at finde ”smuthullet” så stormester opgaverne bliver løst bedre, hurtigere og eller mere korrekt?

Mordmysteriet

Skal I være detektiver for en dag? Hvad går det ud på? Et mord er begået på blåkilde gods, og godsejeren ønsker kun at have de bedste detektiver! Derfor er I blevet hidkaldt for at løse mysteriet om, hvor mordet er blevet begået, hvem der har gjort det, og med hvilket våben?

Mountain bike tur

Tag på en frisk og udfordrende mountainbike tur i områdets fantastiske natur. Rundt om KolleKolle har vi en noget enestående natur, der er det helt idéelle til en udfordrende mountainbike tur. Danmarks mest kendte mountainbikespor (Det "røde" mountainbikespor i Hareskoven) går lige forbi vores baghave.

Laser lerdueskydning

En aktivitet for alle! Perfekt i forbindelse med - Møder (pauseaktivitet), sommerfesten eller et aftenarrangement Laser lerdueskydning hvor op til 5 personer kan skyde på samme tid. Anlægget indeholder 5 autentiske haglgeværer, som er modificeret og skyder med infrarøde radiosignaler.

Kidnapningen ved KolleKolle

En gruppe unge mennesker er forsvundet fra området omkring KolleKolle. Ingen har indtil nu haft held med at bringe dem tilbage og de pårørende beder nu jer om hjælp. Tør I tage udfordringen op?

På guided tur i skoven

Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle tager gerne vores gæster med på en spændende tur igennem skoven ved KolleKolle. I samarbejde med vores lokale Skov- og landskabsingeniør Morten Hasle kan I bestille en vandretur, hvor han tager jer med på tur igennem denne fantastiske skov.

Rotur på Furesøen

Er I et team, der skal tømres bedre sammen, en ledelsesgruppe, der skal lære at fungere via team work, eller anden form for gruppe, der trænger til et afbræk i jeres arbejde, er roning en oplagt mulighed. For at få fremdrift i en båd, skal besætningen kunne arbejde sammen og i takt. Og så får I rørt jer og kan nyde den skønne natur omkring Furesøen.

Byg en Formel 1 bil

Når dagens seriøse program er ved at være omme og den skønne mad ligger godt i maven, kan man have brug for at komme ud i den friske luft, røre kroppen og ikke mindst opleve kollegaerne på en ny måde.

Movie Maker

Den perfekte teamaktivitet, der uanset vinkel både kan være seriøs teambuilding eller blot sjov og ballade. I hold af 5-8 personer er I selv ansvarlige for hele processen, hvor I skal lave jeres egen version af en trailer til nogle af de største filmklassikere.

Indendørs aktiviteter

Brain Booster

Hæsblæsende og intens opgaveløsning. Utallige udfordrende opgaver er placeret foran jer. I tidspres og intens gruppesamarbejde skal I koordinere og kortlægge de mange opgaver som findes i Brain Booster Box©.

Escape Game

Bryd koden til min dokument kasse, red min virksomhed og giv din egen en fantastisk oplevelse. Historien til dette Escape Game er som følger: Mit navn er Palle Topgaard og jeg er Administrerende Direktør og ejer af "Topgaard helt uden grænser A/S"

Knowie

Savner I også sammenholdet med kollegaerne i hverdagen, teamdagene og hyggesnakken over frokosten? Kollegaskabet er blevet sat på prøve i 2020 - derfor lanceres nu et digitalt teambuilding værktøj: Knowie!

Spritussmagning

Skal jeres arrangement krydres med en spiritussmagning? En både lærerig, underholdende og velsmagende eftermiddag eller aften.

Lær hvordan man bedst dufter og smager god spiritus. Hør hvordan produkterne laves, hvorfor de smager som de gør, og få nogle gode historier og anekdoter med undervejs.

Klassiske temaer er whiskysmagning, romsmagning, cognacsmagning og champagnesmagning, men der er også mange andre muligheder.

hent mere inspiration hos smagning.com

Fægtning og Touchesport

Fægtning stiller store krav til din psyke, koncentration, koordination og taktiske evner. Men alle med lyst til at lege Zorro kan kaste sig ud i fægtningens mystik og udvikle de evner, som kræves for at blive en god fægter. Og har du først lært at indleve dig helt i kampens intense dramatik, er det sikkert, at du vil finde din indre ”fægtedjævel”.

Forgiftningen

"Forgiftningen" er et break-the-box event, der bedst kan beskrives som et transportabelt escape room. Det er en intens og konkurrencepræget samarbejdsøvelse for op til 60 hurtigt tænkende personer med appetit på en sjov og overraskende udfordring.

Ølsmagning

En ølsmagning er nok blandt de mest varierede smagninger. Udvalget går fra det mildeste næsten smagsløse øl, til de tungeste og mættende kulsorte ales. Prøv selv en ølsmagning i selskab med en foredragsholder fra Smagning.com

Gratis aktiviteter

På cykeltur

Turene går langs Mølleåen og tæt på eller rundt om Bastrup Sø, Farum Sø, Furesø, Vejlesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Du kan også komme på Cykelture til Flyvestation Værløse og en tur rundt om Søndersø m.v. Deltagerne kører stille og roligt på almindelige cykler. Man kører ikke om kap, men nyder naturen og hører historier. Alt sammen gratis!

Softgolf

På vores store græsplæner har vi mulighed for at sætte et spil Soft Golf op. Man behøver ikke at være en erfaren golfspiller for at være med. Golfbolden er let og hullerne, man skal ramme, er så store som hulahopringe. Det er en super sjov aktivitet, hvor alle kan være med. Ring til vores booking og hør nærmere.

Walk and Talk

KolleKolle er omringet af skov og marker og ligger lige ved Furesøen. Naturen indbyder til en rask gåtur og frisk luft til at få fornyet energi på en lang mødedag.

KBH Teambuilding

Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik i forhold til præcis jeres behov. Med KbhTeambuilding får du hjælp til at sammensætte den helt rigtige teamdag eller teamudvikling. Vi har massere idéer og tips til hvad man kan lave og hvad der passer godt sammen. Vi sørger for at hjælpe med koordinering, tidsplaner og alt det andet praktiske, så I får maksimeret jeres faglige udbytte og har overskud til det sjove.

For mere information klik her

Bo behageligt med naturen som nabo

Alle vores værelser har udsigt til den fantastiske omkringliggende natur og indbyder til et velfortjent pusterum fra dagens møde. Værelserene er funktionelt indrettet, så der er plads til både afslapning og arbejde. Og hvis du ikke lige nåede at få strøget tøjet inden du tog hjemmefra - så panik ikke, på alle værelser finder du både strygejern og strygebræt.

KolleKolle er omkranset af både skov, sø og marker, med rig mulighed for gå-, cykel- eller løbeture eller måske et lille dyb i Furesøen.

For mere information klik her

Book et lokale, der matcher din høje standard

KolleKolles konferencefaciliteter har 5 stjerner og for at sikre at vi lever op til de kvalitetskrav det medfører, så bliver vi årligt kontrolleret af Horesta, som er ansvarlig for stjernekvalifikationen i Danmark.

Vi er også partner hos Danske Konferencecentre og det kræver at vi som partner skal leve op til yderligere kvalitets krav. 

Se alle vores mødelokaler her