Bo behageligt med naturen som nabo

Udsigt til flotte omgivelser

Vores 77 værelser har alle en terrasse eller balkon og udsigt til vores flotte omkringliggende natur. Der er selvfølgelig fri Wifi overalt og på værelserne finder du både hårtørrer og strygejern- og bræt.

Vi gør opmærksom på at alle vores værelser inkl. alle indendørs områder er røgfrit. Der må derudover ikke medbringes dyr på hotellet.

Ingen god start på dagen uden et godt morgenmåltid og derfor er alle vores priser altid inklusiv KolleKolles store lækre morgenbuffet, som også indeholder glutenfrie alternativer.

Book her

Dobbeltværelser

Vi har 68 standard dobbeltværelser, som hver er indrettet så der både er plads til at arbejde og afslapning i den gode lænestol. Sengene er 160 cm brede og alle værelser har udgang til enten balkon eller terrasse.

 

Book her

Suiter

De 2 suiter på KolleKolle er indrettet med to sammenhængende værelser. Det ene er indrettet som soveværelse og med en dobbeltseng som er 180 cm bred. Det andet rum er hyggeligt indrettet som en lille stue, med sofagruppe og spisebord. Sofaen er samtidig en rigtig god sovesofa, med plads til 2 personer.

Book her

Annex

Lige ved siden af hovedbygningen ligger vores 5 Annex værelser. Der er parkeringsmulighed lige uden for døren til dit værelse og der er kun ca. 50 m til hovedbygningen. Disse værelser er ekstra store og med to separate senge (90 cm). 

 

Book her

Handicapvenlig

Vi har 2 handicapvenlige værelser, som er indrettet med en enkeltseng som er 1 m bred. I forbindelse med disse værelser er der mulighed for at åbne døren til det tilstødende værelser, som er et standard dobbeltværelser. Badeværelset har et stor og let tilgængelig brusekabine og armlæn ved toilettet. Vi har ligeledes mulighed for at udlåne en badestol.

 

Book her