Nyheder

 • Nyhed Konferencekoordinator

  Stillingen er besat. Vi søger ung frisk medhjælper u/18 år

  Er du frisk på at tage fat, har ordenssans, er mødestabil, har let til smil og har afsluttet 9. klasse, så er det måske dig vi søger.

  Læs mere…
 • logo

  Ny hjemmeside og logo

  Vi har brugt lukketiden til at lave hel ny hjemmeside og forny vores logo. Logoet er lavet med inspiration fra den istids-slugt der går fra KolleKolle og ned til Furesøen og med referencer til vores DNA, som har dybe rødder i dedikation, kvalitet og den omkringliggende natur..

  Læs mere…
 • Trygge rammer

  Trygge rammer og fleksibilitet

  Vi ved hvor svært det er at navigere rundt i denne tid og den store usikkerhed der naturligt er for hvornår vi igen må mødes uden restriktioner. Derfor bruger vi mange ressourcer på at være altid at være super skarpe på de gældende regler.

  Læs mere…
 • Rokkedysse

  Passion for bær

  Vores lokale samarbejdspartner Rokkedysse har en hel særlig passion for bær - og så er de næsten nabo til os. Vi har igennem årene forkælet vores gæsters smagsløg med disse helt fantastiske bær og glæder os hvert år til sæsonen starter.

  Læs mere…
 • Forårs skov

  Foråret blev lige pludselig meget mere grønt!

  Fra den 6. maj 2021 hæves forsamlingsforbuddet for konferencer og møder, som har et erhvervsmæssigt og fagligt formål, nemlig til 1.000 deltagere.

  Læs mere…