Nyheder

❗️ VI SØGER EN NY TJENER PÅ KOLLEKOLLE ❗️

Vil du med på det mest fantastiske hold? Dine primære opgaver vil være servering i restauranten, baren og mødelokalerne, præsentation af menu og vine, vejledning til gæster i valg af menu og vine samt oplæring af nye kollegaer.

💥 Vi har netop opnået ISO 50001-certificering 💥

Tilbage i 1972, da KolleKolle blev bygget som kursusejendom, var elforbrug og vandspild ikke så højt på dagsordenen som det er i dag. Gennem årene har vi arbejdet hårdt på at forbedre dette, og vi har installeret alt, hvad der har været muligt.

Tænker du kun på KolleKolle som et konferencehotel?

For vi er egentlig mere end det – mon du ved det? Vi elsker nemlig også at arrangere aktiviteter, teambuilding, socialt samvær mm, der danner fællesskab og sammenhold – og synes vi har nogle fantastiske omgivelser og forslag til det.

Det handler ikke om os!

Det handler om at skabe den bedst mulige konferenceoplevelse for hver enkelt konferencekunde og konferencedeltager. Så simpelt er det.

Nyd samme lækre mad - i nye smukke omgivelser

Nyd samme lækre mad - i nye smukke omgivelser På KolleKolle har restauranten fået nye klæder.

Kan man mon få opskriften?

På opfordring har vores dygtige kok, Mette Etbøl, lavet og beskrevet denne opskrift på den populære KolleKolles Kiksekage. Frister billedet, kan du bare kaste dig ud i det derhjemme. Den er ret enkel og nem at forberede i god tid.